Ny Brudekjole.

Brudekjole Ændring.

Dette Indlæg indeholder Reklame. 

Nogle gange skal man virkelig mærke efter, Er det her det rigtige valg? Sådan havde jeg det med min brudekjole efter jeg havde fundet den da jeg så en kjole som jeg ikke kunne få mine tanker væk fra, den kaldte på mig – Jeg vendte det med min bedsteveninde Anna som havde set den første kjole, fordi jeg følte faktisk mig lidt flov over at være i tvivl fordi jeg burde jo virkelig være sikker og ikke begynde at kigge efter andet med den følelse jeg stod med tilbage i September.

Jeg kontaktede derfor Panayotis og luftede mine tanker for dem samt min tvivl, de var utrolig søde og imødekommende, forstod mine frustationer, jeg delte billeder af kjolerne jeg havde set på samt den jeg havde valgt, som de også sagde ” det handler om du er glad på din bryllupsdag ” – det sagde min veninde, min svigermor og mor også, så derfor handlede jeg efter hjertet, jeg var hverken bundet op på at skulle købe eller bestille en kjole, men jeg skulle bare komme som jeg var og prøve en kjole.

Vi blev taget rigtig godt imod i det smukke gamle teater, alt er bare gennemført – lige ved Vejle banegård kan du se den smukkeste store bygning, alt fra Toiletterne er gennemført – Sommerfuglene bredte sig, jeg var klar til at prøve kjoler part 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla var min Drømmetyder – Vi snakkede om hvad mine ønsker samt forventninger var til kjolen jeg skulle finde, samt hvorfor jeg ikke var 100% tilfreds med kjolen jeg allerede havde fundet, jeg viste hende nogle billeder og valgte ud af de kjoler jeg havde set på.

Den første kjole jeg sprang I der rejste alt sig, gåsehud i kæmpe stil, jeg kunne mærke tårene allerede fra start, det var en helt vild fornemmelse, den er en helt anden stil end den jeg først havde valgt, og Anna kunne se det på mig, hun har om nogen forstået Mine frustrationer og bekymringer.

Men her der så hun mig stå i min brudekjole, jeg prøvede nogle flere forskellige kjoler som alle også var så smukke, Camilla var virkelig god til at lade mig prøve noget forskelligt som lå tæt op af mine ønsker, bare fordi nu skulle jeg altså være 100% sikker på at finde den rigtige kjole.

Jeg stod mellem to kjoler, de rev begge to virkelig meget i mig på hver deres måde – de kan hver deres på to fantastiske måder, hvis jeg skulle have to kjoler havde jeg uden tvivl valgt denne som nummer to. Men da Jeg fik den første Kjole på igen, var jeg ikke i tvivl – jeg skulle ikke prøve den anden tvivl kjole igen, fordi den første var min og er nu min Brudekjole – Man skal gå efter sin mavefornemmelse, man skal mærke efter, der er ikke et ord at sætte på Fuhrmanns, de gjorde det så godt – men da jeg så denne kjole måtte jeg simpelthen tage turen forbi og prøve kjolen.

Så nu står jeg her, med 6 måneder til – min kjole er hjemme om ca 4 måneder hvor den skal rettes til, den er ved at blive syet til mig – Jeg fik facetimet min svigermor og hun græd, jeg græd, Anna Græd ..
Jeg ville ha en kjole der stod Daniella på og når man så mig med den skulle den sprudle som jeg gør, det gør den kjole jeg har fundet nu.

Jo mere jeg tænker på kjolen og ser billeder af den tænker jeg, er det her virkelig min kjole? Jeg har følelsen af at lige meget hvilken kjole jeg bliver vist så kan jeg ikke finde en der kan slå den her kjole. Jeg har heller ikke længere lyst til at kigge på kjoler fordi jeg er så sikker i min krop.

Panayotis gav en fantastisk service, de tog imod mig påtrods af at de vidste jeg allerede havde en kjole og det ikke var sikkert jeg sagde ja til en anden kjole, der var plads og ro – mulighed fra sparkling og chokolade imens jeg stod i de fineste kjoler – man mærkede ikke coronaen, selvfølgelig mundbund osv. men der var bare mig, jeg var i centrum, kjolerne blev nålet ind så de sad perfekt, sløret blev puttet i håret, skoene sat på, så jeg fik følelsen hver gang jeg prøvede en ny kjole af at være brud.

Camilla heppede, hun sagde sine meninger, men delte dem først da jeg havde ytret min mening, gav mig ret i når en kjole passede mig mindre men hun udfordrede mig også så jeg stod med kjole som var noget helt andet og pludselig var i tvivl om det skulle være den slags.

Nu tæller jeg ned i stor stil – Siger tusinde tak til Panayotis & Camilla for hjælpen, at jeg kunne komme forbi med min tvivl og blive støttet, det sker at man ændre mening omkring kjolen – heldigvis ikke tit. Lige her kan I læse nærmere om de ti bedste råd fra Panayotis til når kjolen skal findes.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Brudekjole.