" Hvad vil du være når du bliver stor?"

Opdatering på Kombivognen.

Vi modtog jo i sidste uge denne Kombivogn af mærket Moweo fra Jollyroom, da vi manglede en ekstra lille vogn til at tage med i bilen, nu har vi afprøvet den og derfor vil jeg give en lille vurdering af selve vognen.

Vognen hedder Moweo Mejor Air Kombivogn og i kan se den lige Her.

Den er virkelig nem, lille og handy – det er nok de tre ord jeg vil bruge om vognen, den har mange små gode detaljer og muligheder.

Novah ligger så godt og trygt nede i sin voksi i vognen, og det har været super rart at hun har kunne ligge i den og putte på de ture hvor vi normalt ikke ville kunne have den stor vogn med.

En dag vi skulle ned for at handle alle 4 så puttede vi Novah i den store vogn og lavede denne om til klapvognen (mega smart!) og så sad Filippa godt og trygt inde i vognen.

Jollyroom har mange forskellige vogne som i kan se lige Her.

Det er et skønt udvalg, der er virkelig noget for en hver smag, farver, størrelser, med eller uden drejehjul, kombivogne, klapvogne osv. så det er bare ind for at kigge.

I kan stadig nå at spare penge på vognen hvis i skynder jer så kan i få den til 1.995 – i stedet for 4.669, det er altså virkelig mange penge at spare. (Vognen fås selvfølgelig i flere farver)

Har man ikke lige lyst til at have dyne med, så kan man bare bruge en kørepose som denne fra Nordlys se Her– Vi valgte den i lys grå, det er simpelthen så smart at de kan sidde lunt og godt imens de er ude for at køre. uden man skal have en dyne som de sparker af eller som gør at det trækker ind under dem. (Novah er dog stadig lige lille nok til at sidde op i vognen og bruge posen, men glæder mig til at bruge vognen til at fragte hende rundt i vuggestue og nede i posen på de kolde dage så man ikke altid behøver have dynen med)

I kan se køreposen lige Her. Den er også stadig på tilbud. Hvem elsker ikke tilbud? & så fås den i flere farver.

Og ellers har de en masse andre køreposer fra Jollyroom som I kan se Her.
Jeg har også lavet en lille Collage med et fint udvalg af deres køreposer.

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

" Hvad vil du være når du bliver stor?"