Status på Bryllup.

Inspiration til Brylluppet

Pynt & muligheder.


Det er vitterligt kun fantasien der sætter grænserne, i alt for den røde tråd, farver, stemning, look osv. til hvilken gennemgang man øsnker til sit bryllup og Gitte vores bryllupsarrangør har fået den store ære i at fuldføre vores drømme til brylluppet – Jeg synes det er virkelig svært at finde den helt rette røde tråd, heldigvis er der et hav af inspiration at hente både på Sonnerupgaards Instagram, Bryllupsbloggen, Gittes Instagram Aday2remember samt Pinterest, på den måde har vi kunne have lidt inspiration i tankerne omkring hvilken vej vi skal gå – Jannik skal have det serveret lidt mere Det her eller det her, han kan ikke tage stilling til at vælge mellem ti forskellige vaser, nuancer i rosa, pink, lyserød, fersken osv.  Jeg skal have nogle billeder jeg kan vise ham og så kan han pege ud, så vælger jeg og han godkender. (Sådan er det også i hjemmet og heldigvis har vi ret ens smag når det kommer i sidste ende)

Gitte har et katalog man kan vælge i, i de forskellige ting man ønsker at leje, det er nemlig så virkelig smart og rart man ikke skal ud og have alle mulige forskellige leverandør men sikkert med ro i maven få alle de store ting et sted fra. Feks. Stofopsætninger samt, lysopsætninger, tønder, Stole, Lamper osv. Selv store stearinlys kan man leje til alle de store lysestager i loftet og på væggene, mulighederne er så store og der er så mange, samtidig har Gitte mange gode ideér samt kontakter så ønsker man noget specielt så kan hun hjælpe med at få kontakt til dem.

Vi skal jo vies i den ene del af laden, vi vil gerne holde det meget let i looket det må ikke blive for romantisk men vi har meget vildt med looket i dette billede, vi har valgt nogle andre farver til porten, men alt fra den smukke stjernehimmel til lanterne i loftet, de fine hvide stole, det giver virkelig bare noget vi er helt vilde med.

Opdækning, en blandning af det rå, det simple, tilfældige, der må godt være forskellige glas, Gitte har de fineste rå stole man kan leje og de skal helt klart bruges, rundeborde – helst ikke for meget grønt eller for romantisk men der må godt være nogle farver der går igen, helst ikke for store borddekorationer men der må godt være lidt spil og farve selvfølgelig, Måske lidt af årstidens farver?

 

Hvis man søger en masse søde små detaljer, ideér eller forslag til unikke så kan jeg virkelig anbefale at man følger med på Bryllupsbloggen eller hos Gitte – der er mange fine detaljer man kan finde løsninger på alt fra DIY til muligheder man kan købe sig til.

Fotograf // Jonas Schmidt

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på Bryllup.