Bryllup - Brudekjole.

Status på Bryllup.

Update på Bryllup


Ny Bryllupsplanlægger. 

Vi siger december måned, hvilket betyder at næste måned vi går ind i bliver vores år hvor vi skal holde vores bryllup på Sonnerupgaard Gods, Så lige om lidt kan Bryllupsplanlægning virkelig tage fart på. For nogle måneder siden fik vi en mail hvor vi fik besked om at vores Bryllupsarrangør Maria havde valgt at sælge sit firma, heldigvis til trygge hænder – Nemlig Gitte fra Aday2remeber, men grundet hele denne Corona situation var det ikke muligt at holde et møde face2face, så vi holdte et telefonmøde og det var så trygt samt behageligt tiltrods for man ikke kunne sidde foran hinanden.

Vi fik opdateret vores Bryllups Mappe, det er den mappe der følger os som brudepar – hver gang der er kommet en ændring, en ekstra ting på eller noget vi har drøftet så bliver det skrevet derind og på den måde kan både Gitte samt vi holde styr på hvad status er. Vores mavefornemmelse er virkelig god, Gitte har stor erfaring med bryllupper og som I kan se på både hendes egen side samt Sonnerupgaard’s Instagram så er hun virkelig dygtig.

Læs meget mere om Gitte og hvad hun kan tilbyde for jer via linket Her

 


Plan A eller Plan B?

Lige nu kører vi for fuldskrue efter vores drømmebryllup, der kommer ikke til at være nogle ændringer par af Corona og vi planlægger det med indstillingen at alt kommer til at være åbent og vi kan gøre lige som vi ønsker, for på den måde kan vi planlægge samt nyde planlægningen aller bedst, Vi har drøftet plan B let, bare fordi det er ret godt at have en ekstra plan for vores egen skyld så skulle der ske noget så skal man ikke stå med tåre i øjenene og lave en plan B.

Men Gitte samt os selv er helt enige i at vi skal planlægge drømmebrylluppet og Gitte fik os til at slappe meget mere af og drømme en del ekstra.


Hvad har vi aftalt?

Vi fik set mere på vores Tidsplan omkring hele dagen, samt op til dagen – hvor jeg skal sove henne, hvordan vi har rådighed til at tage hjælp på familie samt venner dagen op til brylluppet.

Vi har fået snakket

 • tjenere igennem samt booket det
 • Hvem der skal vie os på Godset (Mulighederne er at, spørge en præst, en giftegodged = en fra kommunen, fripræst fra Livsceremonier)
 • Vi har snakket Vielsen igennem omkring feks musik, de små ting som feks vi ikke ønsker at få kastet ris, samt detaljerne der skal være.
 • Der er blevet snakket igennem reception, hvad der skal serveres og hvilke muligheder der er der.
 • Middagen, hvem der skal lave den, samt havde vi nogle ideér samt specielle ønsker omkring nogle borde, dem skal vi kontakte, samt nogle forskellige muligheder for pynt og opdækning.
 • Hvem der står for blomster, samt pynt.
 • Musik/DJ – er bestilt og booket, det skal koordineres ind.
 • Vi har snakket Bar – Vi er virkelig i vildrede omkring hvad vi skal gøre – Bartendere, fustager, køleskabe med dåser?
 • Vi har Booket vores favoritter ind i pynt som også kan lejes igennem Gitte, hun har en masse smukke detaljer og ting der kan gøre laden helt eventyrlig.
 • Hvordan hele dagen generelt kommer til at forløbe.
 • Samt de forskellige vi har booket, såsom Fotograf.

Hvad er næste step?

Vi har fået nogle opgaver vi skal have løst, alt hvad der skal indtages – spises samt drikkes skal bookes senest i Januar.

Vi skal have lavet vores invitationer og få sendt dem ud.

Toastmaster samt Best Man skal spørges om de vil påtage sig disse titler.

Vi skal finde ud af hvem der skal vie os – Evt. snakke med den præst som vi håber vi vie os.


Vil Du læsee mere omkring Sonnerupgaard Gods – samt mulighederne for at holde din drømmefest, så hold dig endelig ikke tilbage – klik på linket ovenover og kom direkte ind til deres side.

Derudover kan du klikke lige her – Aday2remember for at læse mere omkring Gitte samt hvad hun kan tilbyde netop til din fest, uanset om det er bryllup, fødselsdag eller barnedåb.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup - Brudekjole.