2.10.20 - Et år til.

Bryllup – Brudekjole.

At finde den rette butik. 


Som mange andre kvinder, drømmer jeg selvfølgelig også om den perfekte brudekjole. Jeg havde spurgt ud omkring hvilke steder der kunne anbefales, gentagende gange fik jeg Fuhrmanns retur, jeg undersøgte en del omkring dem, kunne tydeligt mærke igennem den baggrundsviden jeg kunne få at dette er nogle kvinder med passion og mission om at hjælpe kommende brude med at finde den perfekte brudekjole, at alle løsninger er mulige og alt kan skabes ud fra hvert enkelt drøm eller idé.

Jeg besøgte dem på en helt rolig og enkelt dag, for at mærke dem og energien, glæden samt stemningen der var at mærke hos dem når man tog fat i en kjole eller fortalte om mine ønsker, det var næsten som om det var dem der skulle finde deres kjole fordi jeg kunne mærke de så og hørte mig. Så min beslutning og mavefornemmelse sagde det helt rigtige – At de skulle hjælp mig med at finde min kjole. Du kan via linket her booke din tid – Book tid Her.

Datoen.


Jeg fandt min kjole lige præcis et år før vi skal giftes, af specielle grunde gør det ikke spor i denne tid man finder sin kjole i ekstra god tid, det er vigtigt de kan nå at få kjolen hjem, der skal måske laves justeringer, den skal tilrettes, der skal skabes alt hvad der kan skabes og så har kjolen jo også et par måneders leveringstid fra jeg har bestilt den til den kommer hjem og skal tilrettes. Når den så er blevet tilrettet med de til/fravalg samt ønsker, så går der også lige noget tid før den er færdig, lige med en kjole så hellere være i lidt for god tid end lidt for dårlig tid.

Say Yes to the dress – Team.


Det var ikke nemt at finde ud af hvem jeg skulle have med til at finde min kjole, for jeg havde jo lyst til at tage alle mine kvindelige nære med, men så tror jeg der ville gå lidt af gnisten at man finder den hemmelige kjole der skal være fantastisk og måbende for alle. Jeg valgte derfor igen med hjertet samt maven, jeg havde min mor med, min lillesøster, svigermor, Filippa( Min Datter) og min bedsteveninde, dem som kender mig allerbedst – det var helt perfekt. De kom med nogle tanker, ideér meninger, det er vigtigt man gør sig klar på forhånd – vil jeg høre disse meninger? Vil jeg ikke? Fordi det er super følsomt, min mor blev super rørt ved en bestemt kjole som jeg ikke valgte, men jeg tog det ikke personligt – jeg blev bare glad for hun blev rigtig rørt. Hvorimod min svigermor er jo bare så sød og græd nærmest uanset hvilken kjole jeg havde på. Alligevel var vi alle enige om at netop den kjole jeg valgte – den stod der Daniella på.

 

Prøv det hele!


Hos Fuhrmanns har du 1,5 time til at prøve alle de kjoler du forelsker dig i, jeg var igennem ca 9-10 kjoler! 12 helt forskellige, smukke vidunderlige kjoler og jeg er så glad for jeg prøvede både det store, det tætte, de langærmede, m. stropper, stropløse, med høj hals, dyb ryg osv. fordi på den måde fandt jeg ud af hvor jeg ville hen imod og jeg stod ikke tilbage med følelsen ” åh nej.. Ville sådan en slags kjole nu have været bedre?!” – Så jeg fik prøvet det hele og dejligste Hanne hun var bare “ Yes – det synes jeg, du skal prøve ” Der var tiden til at prøve dem jeg ville, og prøve nogle en omgang mere fordi det betyder virkelig meget at have tiden, roen og muligheden til at have følelserne på plads.

YES – KJOLEN er fundet!


Årh, sikke de mest fantastiske følelser, at stå lige der at være helt igennem forelsket, jeg var virkelig bange for ” hvad hvis jeg ikke får den der, YES følelse ” – men det gjorde jeg, jeg gjorde det faktisk flere gange og derfor måtte jeg også prøve to kjoler igen, fordi jeg skulle være helt igennem sikker! Det blev jeg, jeg stod mellem nogle forskellige stykker men hver gang jeg kiggede på en bestemt kjole der hang der ovre og tænkte på hvordan den var at have på, danse i (YES – Jeg dansede løs, kjolen skulle jo testes) sidde i, bevæge sig rundt i, så nød jeg hvert et øjeblik og da Hanne satte et slør i håret på mig, bare for at prøve det.. Så kunne jeg slet ikke holde mig selv tilbage, jeg havde så mange følelser i kroppen og var så forelsket. Jeg fik min bedste veninde til at tage billeder af alle kjolerne. To gange bad jeg hende filme mig og hver gang havde jeg den kjole på jeg endte med at vælge – helt tilfældigt faktisk! Men det var bare et tegn, og alle roste mig for at være så smuk, jeg følte igen at Hanne var lige så rørt som jeg selv, årh havde det ikke været for Corona havde hun godt nok fået mange kram for hun fik mig til at føle mig som jeg skulle nemlig som Daniella.


Kjolen må I selvfølgelig vente med at se til billederne fra dagen. Men indtil da, så Enjoy alle de smukke kjoler jeg fik love til at prøve.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2.10.20 - Et år til.