Inspiration til Brudekjole

2.10.20 – Et år til.

Indeholder reklame.

Hvad har vi planlagt?

Idag er dagen lidt vild, den er nemlig om et år den dag hvor jeg siger Ja til Jannik og han til jeg – Det er helt ubeskriveligt at der allerede er gået over et år siden han friede. Det er nu alt det sjove kommer, det er nu planlægningen begynder for alvor.

 


Lokation.

Jamen, hvad ved vi egentlig indtil videre – Vi ved at Brylluppet skal holdes på Sonnerupgaard Gods, d. 2.10.21 – Vi skal både Vies samt holde vores fest der, i Laden – På Sonnerupgaard Gods er der mange gode valgmuligheder alt efter hvor mange man bliver og ud fra vores antal samt den stemning vi ønsker ved vi at Sonnerupgaard Gods er netop lige noget for os – Kender du ikke Sonnerupgaard Gods kan du tjekke det ud lige Her.

Maden.

Vi ved at MMFood skal levere maden, vi har endnu ikke valgt den færdige menu, men har haft møde med den ene Morten der fra (De hedder Nemlig Begge Morten) – Vi har haft nogle ideer på banen, nogle tanker om ønsker samt hvor mange retter, hvad det bestemt ikke må være osv. Så sammen sætter de et forslag til menuen til os – den glæder vi os meget til at høre.

 

Tøjet.

Jeg var forbi Fuhrmanns d. 26. September for at finde en brudekjole – der kommer et helt seperat indlæg omkring dette, men min kjole er fundet og det anbefaler man lige nu at man finder kjolen i god tid grundet situationen i hele verden. (det er ikke min kjole)

Makeup & Hår.

Jeg har fundet ud af at HelenLuca min elskede frisør skal sætte mit hår – jeg har sendt hende mine bedste hundeøjne fordi hun kender mit hår og det er bare så personligt for mig så derfor vil det være virkelig fantastisk samt et stort ønske at hun vil sætte mit hår. Lana/@Beautybylanah skal ligge min makeup – hun kan virkelig sit kram og jeg ved hun kan gøre lige præcis det som jeg ønsker så hun er booket.

Musik.

Vi har booket ham der skal spille musikken under hele dagen – alt fra reception, til DJ – Nu vil jeg jo ikke afsløre alt for meget, men han er fundet – det er en privat og han er super dygtig virkelig en der har rørt både mig og Jannik da vi hørte ham til et sølvbryllup vi selv var til og mine svigerforældre ha også booket ham faktisk til at spille til deres sølvbryllup weekenden efter vores bryllup så han kan virkelig sit kram.

Invitationerne.

Woodbylaa lavede vores Save The Date og selvfølgelig skal de lave invitationerne igen, det er et rigtig godt samarbejde vi har haft og jeg værdsætter et godt samarbejde når jeg ser et, derfor har vi valgt de skal lave vores invitationer – Dem sender vi ud omkring starten af det nye år, alle fik deres Save the date i god tid så nu behøver vi ikke have så travlt med selve invitationerne.

Fotograf.

Morten Elsborg – er vores foto/videograf – han skal tage alle billeder samt videoer hele dagen, han skal sørge for at få alle vores minder ned på billede samt film, jeg glæder mig helt vildt til hele dagen men også helt vildt til at se hvad han dog har kunne trylle frem – fordi det bliver bare så helt vildt bagefter at se det – Vi hviler og stoler utrolig meget på Morten, jeg synes han er yderst talentfuld og lige netop hans stil passer ind i vores ønsker.

Kagen.

Manja/@Mama_Manja kommer til at stå for kagen, indtil videre har vi siden beslutningen af at hun skal stå for kagen, bare på en måned bestil ikke mindre end tre kager fra hende og vi har mange flere på bestillings brættet – jeg elsker hun er unik og original i hendes kagemagi, at en bryllupskage gerne må være snasket og lækker, netop som vi ønsker det, at hun kan få noget så yummy til at spille i alt fra smag, til udseende til konsistens – Derudover ved jeg hvem hun er og det hviler utrolig meget at jeg ved hvad hun kan og hvad hun står for i sine kager.

Blomsterne.

Skønneste Dygtige Sofie skal stå for vores blomster, jeg glæder mig så ubeskriveligt meget til at trylle hele vejen igennem med hende – eller at hun skal trylle for os igen, elsker jeg at støtte lokalmiljøet, Sofie har blomstershop i samme by som jeg bor og jeg elsker at føle mig tryg omkring det, hun kender mig, læser mine tanker og forstår hvor jeg vil hen når jeg beskriver noget – hun skal stå for alt Brudebuket, pynt til brudepigerne, dekorationer osv. Det bliver sådan en fest at planlægge det med hende.

Pynt. 

HolyCannoli skal om nogen stå for alt pynt – det er min egen private elskede pusher, alt hvad jeg ønsker det skaffer de det og de skal selvfølgelig være med til at komme med ideer samt planlægge, jeg får så mange gode billeder, ideer tilsendt, jeg elsker at have en samarbejdspartner som dem – de gør mig tryg og igen ved jeg de kan læse mine tanker og finde netop hvad jeg ønsker, samt komme med bud som er lige mit personlige like.

Bryllupsarrangør 

Vi ved at  Aday2remember/Gitte skal stå for at planlægge vores bryllup sammen med os – vi skal møde hende den første gang d. 26.10 – Vi har fået ny bryllupsarrangør da Maria valgte at lade Gitte overtage hendes firma, vi er allerede super trygge ved Gitte da hun har en masse erfaring med sig, hun er super dygtig og meget kreativ med hvad hun kan både i detaljer, overblik samt at planlægge. Så vi glæder os utrolig meget til at tage et nyt samarbejde op med hende for at planlægge vores dag aller bedst.

Ringene.

Malene Lillelund skal lave vores ringe – hun er nyopstartet i egen virksomhed men har mange års erfaring med at lave smykker, utrolig detaljeorienteret – en rolig hånd og igen en skøn kvinde som jeg kender privat – Malene ved præcis hvad vi vil og ikke vil – feks. har vi nogle specielle ønsker og ideer som hun bare fortæller direkte fordele og ulemper ved, samt gør alt for at vores ønsker bliver opfyldt med den bedste garanti.


Det er primær status lige nu – Resten af tingene kommer hen af vejen, selvfølgelig ved vi også hvem der skal inviteres til receptionen og hvem der skal inviteres til selve festen. Men det kommer jeg til at uddybe meget mere omkring.

 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til Brudekjole