Planlægning af Bryllup part 1.(Indeholder reklame)

Inspiration til Brudekjole

Som jeg har løftet sløret for, så er det Fuhrmanns der skal hjælpe mig med at finde min brudekjole når jeg d. 2.10.21 skal gå op af gulvet og sige Ja til Jannik på vores store dag.

De Skønneste damer Hanne & Channie, har jeg nemlig lagt alle mine tanker, ønsker og søgen hos da de skal være med til at skabe mit livs kjole. De har så mange fantastiske smukke kjoler og har virkelig viden inden for alt fra konfirmationskjoler, selsskabskjoler, brude kjoler osv.

Det er vigtigt for mig at når min kjole skal findes skal det være nemt at kunne komme til prøvninger, komme forbi hvis der er noget jeg er i tvivl omkring, ønsker at snakke om eller bare for at komme og lure igen og igen til den store dag.

Planen er pt at det er her til September min kjole skal findes – med til min prøvning skal Filippa, min svigermor, mor, lillesøster og Bedsteveninde. Det er vigtigt for mig at have disse kvinder med da jeg ønsker at dele denne oplevelse med dem der kender mig allerbedst og selvfølgelig Filippa fordi hun netop nu er stor nok til at kunne tage del i denne oplevelse.

Jeg har været inde og besøge pinterest for at finde en masse inspiration, jeg er lige nu i flere boldgader og kunne virkelig have ti kjoler til en dag. Men det vigtige for mig er at prøve mange forskellige stilarter så jeg ikke er i tvivl om at have været det hele igennem så jeg kan udelukke forskellige kjoler/stilarter.

Fuhrmanns ligger i Køge og har det fineste store lokale hvor der er flere kjoler end I overhovedet kunne forestille jer, i de smukkeste farver, glimmer, enkle, havfrue, tyl. blonder osv.

Kunne I tænke jer at at booke tid til prøvning af kjoler, så kan det ske lige her via linket – Brudekjoleprøvning.

Nu kommer alle de inspirationskjoler jeg har fundet og kigget på – jeg har en drøm om at mine lidt fra nogle af dem.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af Bryllup part 1.(Indeholder reklame)