Så er det næste år.

Planlægning af Bryllup part 1.(Indeholder reklame)

Der er virkelig mange punkter man skal igennem til et bryllup, især med alle de ønsker vi har når det kommer til planlægningen.

Vi har fundet stedet, vi har sendt Save the date afsted til vores gæster og nu kommer næste skridt, men hvad er næste skridt og hvordan vælger man at afslutte noget før andet, er der nogle bestemte rækkefølger eller tager man bare lidt hist og her.

Der er ingen tvivl om at det er en masse spørgsmål, hvad enten man har prøvet at planlægge det før eller det er første bryllup, vi får heldigvis masser af kyndig vejledning og hjælp fra vores bryllypsplanlægger Maria, hun har også en blog hos Sonnerupgaard Gods, hvor der er masser af inspiration at finde men også muligheder for at blive mindet om hvad man egentlig skal tænke over når man planlægger et bryllup.
Bryllupsbloggen – Der er link lige der så I kan få en masse god inspiration.


 

Save The Date Invitationerne.

Vi havde planlagt at de gerne skulle blive sendt ud ca 1,5 år før – lige nu på skrivende fod er der præcis 1,5 år til vi skal giftes faktisk, det er Wood By Lea der har lavet vores Save The Date, vi havde samlet nogle forskellige ideer fra pinterest, andre sider og en invitation vi selv havde fået. Det skulle være enkelt og simpelt, det måtte gerne bære præg af detalje, rød tråd i forbindelse med selve brylluppet men selvfølgelig også være noget vi selv havde valgt af design, vi fik hjælp og endte virkelig tilfredse ud med dette resultat.


Gæster.

På den officelle gæsteliste står der lige nu 79 navne inklusiv os selv, vi har været meget rundt omkring hvor stort/småt dette bryllup skulle være, vi blev enige om med os selv at, i sidste ende skulle det ikke være det få antal mennesker der gjorde det at vi ikke havde alle med som vi ønskede. Vi har valgt at ingen skal inviteres af pli, mest af alt fordi ingen ønsker at være inviteret at pli. Vi vil hellere holde en større reception til selve brylluppet hvor alle kan være med og se vielsen osv. Men når selve festen skal holdes bliver det altså med dem vi har en nær kontakt med og som har en part i vores liv på den måde at de selvfølgelig skal være en del af hele vores store dag.

Skal der børn med?
Og der er svaret nej, der skal ikke børn med lige nu som det ser ud til vores bryllup. Dagen er vores og jeg ønsker ikke at pigerne skal være stille og underholdes hele aften, pludselig afbryde andre, taler, sange osv. fordi de kræver opmærksomhed. Det er både for vores samt deres bedste, de kommer selvfølgelig til at være med under vielse, reception og måske maden, vi kan ikke helt finde ud af det. Men selve festen bliver de ikke en del af og det betyder også vi har valgt andre ikke kan tage deres børn med, vi ønsker en fest i fokus hvor forældrene kan slappe af og ikke skal rende rundt efter deres børn.

Reception.
Vi har ikke antallet endnu på hvor mange der kommer, men der er ingen tvivl om at vi går der ud hvor at til vores arbejdspladser, dem der kender os, vores forældre har måske nogle venner der har kendte os siden vi var små og gerne vil se med, fodboldkammerater osv. Jeg bekymre mig egentlig ikke om antallet lige der.


Vielse.

Vi har valgt at blive viet på selve Godset, vi er ingen af os de store kirkemennesker – så derfor vil vi meget gerne holde det til en vielse og gøre brug af de smukke omgivelser vi har valgt at holde brylluppet på, så at blive viet på Sonnerupgaard Gods vil betyde virkelig meget for os, fordi selvom vi bliver gift vil vi ikke have følelsen af det fine der er i sådan en vielse, vi vil gerne have det meget afslappet og sådan får vi det når vi står med alle de varme detaljer omkring os i Laden.

Den kommer til at være helt åben, så alle kan se hen på alle detaljerne i spise”salen”, pynt, detaljerne og få et helt første håndsindtryk når vores gæster ser det hele på en gang.

Maria har virkelig meget viden omkring hvordan og hvem man får ud til vielse, så hende vil vi bestemt også gøre brug af når det kommer til hvem der skal vie os. Det er selvfølgelig min far der skal følge mig op, vi kan allerede nu afsløre at det ikke bliver den traditionelle ” Here comes the Bride ” melodi, men det er en sang jeg personligt allerede nu har udvalgt til sang fra mig til Jannik.

Vi kommer til at frabede os RIS-kastning, mest af alt pgr af dyrene, men også pgr af hår opsætning osv. det vil bare være ærgerligt at få noget der strider imod ens ønsker, derfor kommer vi selv til at gøre noget klar som alle kan kaste på os når vi går ud eller er blevet viet.


Maden. 

Vi kan lige så godt holde os til hvad vi vil gøre ved receptionen, uden at afsløre for meget selvfølgelig.
– kommer til at følge lige præcis vores ynglingssmage, vores tanker og ideér. 

Tanken er som udgangspunkt at der skal være mulighed for at indtage nogle appetizers, vores tanker går altid selv på når vi er inviteret til noget ” hvornår skal vi spise, hvor er der mad, er der nogle snacks, jeg er sulten..” – Hvis folk får noget at spise så underholder de også bedre sig selv imens vi får taget billeder, samt snakket med alle vores gæster.

Kagen tænker vi også skal komme under receptionen, det er bare et super godt tidspunkt at bruge på at få spist kagen da tiden er meget begrænset når der først skal spises middag, så vi er blevet anbefalet at skære kagen imens der er reception og det vælger vi at lytte til.

Derudover så er tankerne også der skal serveres nogle virkelig lækre drinks, vores favoritter – der skal stå en bartender og sørge for at man kan hente hvad man har lyst til, hvad enten det er øl, vand, vin eller en god drink. Vi er personligt selv fan af drinks og hvad er mere lækkert end at indtage en virkelig god drink.

Maden er endnu ikke planlagt men vi har mange gode ideér, vi vil rigtig gerne støtte så lokalt som muligt ved vores bryllup, derfor er det også vigtigt for os at undersøge de muligheder der er – vi er blevet anbefalet MMFood – og lige nu er det hvad vi har fundet mest tiltrækkende til prisen, vi skal holde møde med dem når vi nærmer os og få lagt en god plan for middagen.


Fotografering.

Vores store ønsker er egentlig at folk vil ligge deres mobiler under selve vielsen, både før og efter må de tage billeder og filme, der kommer til at være en der filmer hele brylluppet og klargøring, vielse osv. så derfor håber jeg virkelig at alle vil nyde det jeg går op at gulvet og mindes det i hjertet samt tankerne og ikke bruge deres telefoner, de skal nok få lov til at tage billeder og filme, video skal nok blive delt så de kan gemme det og få det som minde hvis de ønsker, men bare lige dette håber jeg de vil tage til sig.

Så udover vi får lavet en dagslang bryllupsfilm så får vi også fotograf på der tager billeder af hele dagen, så vi ikke skal tænke på selve at gå og tage billeder, det bliver af alt fra klargøring, til pynt, mad, gæster, stemningsbilleder, vielse, fest osv. Det er vigtigt for os at vores gæster ikke skal føle ansvar for at tage billeder for vores skyld men kan gøre det for deres egen skyld hvis de ønsker minder men selvfølgelig også kan sætte sig tilbage ligge telefonen i tasken og nyde hele dagen uden en telefon hvis det er det de ønsker.


 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det næste år.