Svar på spørgsmål om Sonnerupgaard.

Så er det næste år.

 

Som titlen så fint beskriver, så er det altså næste år vi skal stå iblandt alle vores ynglingsmennesker og sige JA – til hinanden. Der er sket så mange ting siden Jannik faldt på knæ og jeg sagde ja til ham, ikke mindst er 6 måneder fløjet afsted.

Vi valgte som I nok husker ret hurtigt vores lokation for vielse samt fest, nemlig Sonnerupgaard Gods, vi har haft de første møder omkring brylluppet, men det er nu alle de mange sjove ting begynder komme frem som vi skal tage stilling til.

Maria Lyng er vores bryllups arrangør og uden hende? Ja, så ville det nok ikke blive så fuldt ud detaljeret som det bliver, vi har mange sjove tanke og ideér – nogle vi er helt sikre på hvordan skal blive og være, andre som nok bliver presset og først besluttet lige til sidste minut.

Jeg gør rigtig meget brug af Bryllupsbloggen  som Maria har hos Sonnerupgaard, på den måde der det overskueligt og nemt, at følge med i både trends, traditioner men altså også spandevis af gode råd. Fordi der er en første gang for alt, forhåbentlig bliver det også den eneste gang – men ingen af os står med erfaring eller viden omkring at planlægge et bryllup.

Vi har mange idéer til bla. Maden, vi vil gerne have en råd tråd igennem hele vores bryllup, nemlig at det er vores favoritter men vi vil heller ikke gå på kompromis, vi vil have det som vi ønsker og det betyder altså at man nogle gange har brug for et par klogehoveder fulde af erfaringer og gode råd mere.

Det må vi sige Maria har, vores første ting vi skulle tage stilling til var bla. Tidsplanen? Hvad med natmaden? Hvem skal servere i baren, toastmaster, hvem skal vie os? Der er så mange gode ting vi egentlig godt vidste stod på listen men som vi ikke tænkte over skulle være noget særligt at tænke over.

Derfor er det rigtig godt for os at have Maria, samt hele bryllupsbloggen at støtte os op ad.

Men også når det kommer til oppyntning, gode kontakter og idéer til netop at skabe det hele så godt og perfekt som vi selv ønsker det.

Maria har også skrevet omkring vores bryllup som i kommer til at kunne følge med i, Jeg kan anbefale i læser med – fordi det er selv for os lidt sjovt at følge med på den anden side af brylluppet.
Jannik & Daniellas Bryllup

Kunne du tænke dig at se mere omkring vores Lokation – priser osv.
Så kommer der et link direkte her.

Tak fordi I Læste med, og glæd jer til at blive taget hele vejen med ind under bryllupsplanlægningen.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på spørgsmål om Sonnerupgaard.