Bryllups Lokation.

Svar på spørgsmål om Sonnerupgaard.

Bryllupsindlæg. Indeholder reklame.

Spørgerunde.

Jeg åbnede op for en spørgerunde på instagram da jeg oplevede, at flere af jer havde mange gode spørgsmål til vores bryllup på Sonnerupgaard Gods – har du ikke læst indlægget om vores valg af bryllups lokation kan du klikke på linket her for at læse omkring det.

Jeg nyder at inddrage jer i vores projekt bryllup, det er mig faktisk en fornøjelse jo mere jeg kan skrive, snakke og fortælle omkring vores bryllup og har I pludselige spørgsmål så stil dem endelig, jeg vil rigtig gerne svare så godt jeg kan, kan jeg ikke svaret på jeres spørgsmål så skal jeg nok sørge for at finde svaret til jer.

Spørgsmålene.

Spørgsmål 1. Hvad koster det at holde bryllup i Lokalet?
Priserne er meget forskellige, er det i lavsæsonen, mellemsæson eller lavsæson, hvor lang tid skal man bruge lokalet, har man bryllupsarrangør på oveni kan man nemlig nøjes med at leje lokalet kortere tid. Klik på linket her for at komme til forsiden hos Sonnerupgaard Gods.

Når I kommer ind på hjemmesiden, vil der komme en knapfunktion hvor I kan downloade et prisblad.

Spørgsmål 2. Hvad kommer jeres bryllup til at koste i det hele?
Vi har ingen idé, vi har sat budget af men vi er stadig så tidligt i processen så vi kan desværre ikke sige hvad det kommer til at koste helt præcis. Men vi skal giftes d. 2 Oktober 2021 og lejen for 1877 Laden der er 33.000,-. Der er enkle detaljer i vores bryllup vi kommer til at holde for os selv i forbindelse det økonomiske, grundet kontrakter men også fordi enkle ting er så personlige og nogle overraskelser at vi ikke kan lukke 100% op økonomisk. 

Spørgsmål 3. Koster det ekstra at blive viet i deres have?
Nej det gør det ikke, men alt efter hvor omkring på Godset man ønsker at blive viet skal der laves en aftale med Godset, men alt er muligt. Tryk på linket for at se vores Lokation.

Spørgsmål 4. Hvor mange festlokaler er der ?
Der er fire smukke og helt forskellige lokaler, alt efter behov samt hvor mange man bliver der er helt bestemt noget for alle.

Spørgsmål 5. Er der værelser til gæsterne?
Ja, der er forskellige muligheder til gæsterne, det kommer udover prisen af leje, man kan endda tilkøbe  morgenmad til gæsterne dagen efter, det er virkelig en god mulighed for lige at samles en sidste gang sammen med gæsterne og sige tak for aften før. Derudover er der også Brudesuite, hvis man holder bryllup. Priserne kan også ses i prisbladet.

Spørgsmål 6. Er der en bryllupsarrangør tilknyttet til Sonnerupgaard Gods?

Maria som er vores bryllupsarrangør er tilknyttet som Sonnerupgaard Gods, hun har arrangeret mere end 100 fester på Sonnerupgaard og derfor kender hun Godset ud og ind, har mange kreative ideer og fanger mig virkelig for hendes nytænkning, at ramme folks drømme og få det personlige frem fra brudeparret igennem deres udstråling af brylluppet. Har I lyst til at læse mere omkring Maria ligger jeg et link ind samt hvad hun også tilbyder.

Spørgsmål 7. Hvor hurtig skal man være ude for at booke laden?
Hvis man ønsker en bestemt dato skal man være ude i ca 1-1,5 år faktisk, vi snakkede lidt om at blive gift i 2020, men der var fuldt booket, så derfor har vi valgt Oktober 2021 i stedet.

Jeg håber det gav et lille indblik i nogle af de mest stillede spørgsmål, jeg vil rigtig gerne besvare flere spørgemål, så smid altid gerne et lille spørgsmål hvis I skulle have noget på hjertet I er nysgerrig omkring.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllups Lokation.