Forår i hjemmet.

Bryllups Lokation.

Indlægget indeholder reklame.

D. 14 september 2019 friede Jannik, efter 5,5 år som kærester. Der var ingen tvivl om at mit Ja ikke bare var stort men kæmpe stort og der var mange følelser indblandet, smukke ord og en masse glædeståre, selvfølgelig også den smukkeste ring jeg nogensinde har set.

Vi har besluttet at vi vil giftes i 2021, der skal skrabes en masse penge sammen og så kan vi tage planlægningen helt stille og roligt, jeg ved dog fra andre at der er visse ting der skal hurtigt på plads, så som lokation især hvis man er bare lidt velviden omkring hvad man ønsker eller har af tanker.  Min helt store drøm har altid været at holde mit bryllup hos Sonnerup Gaard så selv inden Jannik havde friet var jeg helt sikker på at Sonnerup Gaard skulle ligge blandt kortene til den dag vi skulle giftes, det var Jannik helt med på og vi har længe snakket omkring lige netop den lokation.

Da vi så kom til endelig at kunne planlægge bryllup var vi inde med det samme for at se på Sonnerup Gaard og nu er det knap 3 uger siden vi blev forlovede, idag kan vi offentliggøre at vores bryllup skal holdes hos Sonnerup Gaard, ikke nok med at vi skal holde brylluppet der men vi skal fisme også vies der. Jeg har haft kontakt med Kristoffer fra Sonnerup Gaard, de sidste par uger og vi har endelig fået alting til at gå op i en højere løsning, med dato og lige præcis vi skulle holde det hos Sonnerup Gaard, selve festen skal nemlig holdes i Laden, det bliver bare så smukt.

Maria som er bryllups arrangør hos Sonnerup Gaard får vores bryllup i hænderne og skal hjælpe os helevejen til at få det perfekte bryllup, jeg glæder mig så meget til at planlægge det hele sammen med Maria og selvfølgelig også Jannik. Vi er heldigvis så enige om det meste at det her kan kun blive godt. Jeg glæder mig til at fortælle meget mere hen af vejen, men jeg har lige smidt lidt stemningsbilleder ind fra Sonnerup Gaard, Maria har lavet opsætningen på alle fire billeder og jeg tænker bare at en smule af det hele, så bliver det bare perfekt. Hvis I vil læse mere omkring laden, hvor vi skal holde festen I klikke på linket her, ikke mindst læse omkring hvad Maria tilbyder som bryllupsarrangør så kan I klikke på linket her.

Jeg glæder mig virkelig til at tage jer med på vores fantastiske rejse omkring vores bryllup.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår i hjemmet.