Hvad skal ske med de tænder?

Q&A Instagram.

Her de seneste par dage har jeg åbent op for muligheden – Stil mig spørgsmål på instagram. Der er virkelig mange gode spørgsmål og i stedet for at spamme helt vildt, har jeg valgt at samle dem i et indlæg her på bloggen.

Jeg vil rigtig gerne bruge bloggen meget mere, så det er jo bare at tage fat hvor det er muligt og give los.


” Vil du gerne giftes med Jannik?” – Jeg vil super gerne giftes med jannik, men vi er begge enige i, at det slet ikke er lige nu vi skal giftes. Jeg vil gerne runde de 30, vi vil gerne have flere penge i pungen, vores børn skal være ældre, vi har en masse drømme osv. Så lige nu skal vi ikke giftes nej. Men vil dog aldrig sige nej til en smuk ring på min finger.

” Fik du lavet bryster før eller efter du fik børn og hvorfor?” – Jeg fik lavet bryster to måneder før jeg fyldte 19 år, min plan med børn var langt ud i fremtiden.. Troede jeg. Så det var før jeg fik børn, jeg er dog stadig glad for dem og de er super smukke.

” Har dine døtre samme far?” – Ja, de har bestemt samme far, så vidt vi ved ihvertfald. Ej pjat, de har samme far. I kan læse vores historie lige her

” Bruger du et bestemt makeup-mærke? ” – Det billigste jeg kan få fat i, jeg shopper meget makeup på Luxplus.dk – Kæmpe anbefaling, makeup til minimale priser.

” Leger du meget med dine piger?” – I hverdagen, nej.. faktisk ikke, vi primært tegner, putter, snakker og ser tegnefilm. Jeg har været på job og de har været på “job” – vi er alle trætte og har det bedste hvis vi bare kan hygge rundt og gøre som det passer os. Men i weekenderne bruger vi leg og fantasien meget mere.

” Hvor er din grønne kjole med firkanterne på fra?”- Link lige her, Velbekommen. YAS Kjole

Hvor mange penge har du til “shopping” om måneden?” – Altså, spørger du Jannik siger han ” Nul penge til shopping “, Min bankdame siger det samme og jeg mener man altid kan knibe lidt shopping ind.

” Hvilke hårprodukter bruger du for at dit hår er så lækkert? ” – Altså plejer altid at bruge det min frisør anbefaler mig.. Kan ikke huske navnet, men putter ellers ikke andet i håret end den olie hun smider i posen.

” Hvordan har du det lige nu?” – Et spørgsmål jeg altid græder til når folk stiller mig det, men lige nu har jeg det godt. Jeg har sagt stop, mærket efter og åbnet op. Ting der får mig til at komme på plads, jeg er ikke tæt på og ikke engang halvvejs, jeg har mange ting i rygsækken lige nu men det går den helt rigtige vej.

“Fik ikke fat i hvad din kæreste laver..” – Heller ikke mig, noget med en bil, en masse møder, nogle kunder og værktøj.

” Går du mest op i stilen i hjemmet eller dit tøj?” – Må jeg svare begge dele?

” Skulle du ikke nsart lave en house tour?” – Vi bor hverken stort, vildt eller noget.. Men kunne da godt være, så kan i få måske lidt inspiration fra et smølfehus.

Må vi snart se det nye soveværelse?” – Ja, så snart det er færdigt må I se det, I kan læse lidt om inspirationen til soveværelset lige her Nyt Soveværelse.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal ske med de tænder?