Tag tyrene ved hornene..

Hvad skal ske med de tænder?

Indlægget indeholder reklame.

Det er vidst ikke helt til at undgå at læse jeg har været hos en del besøg hos Smiledesigns her på det seneste. Jeg har slet ikke fortalt nok, det er der en god grund til, men nu er alt faldet på plads og jeg er klar til at fortælle jer meget mere om hele projektet.

Første møde.


D. 18 oktober havde jeg mit første møde med Smiledesigns, man har tre konsultationer faktisk. Det første møde er helt gratis og uforpligtende, Filippa og jeg tog turen ind til københavn og mødte op med opladt mobil til tegnefilm samt en pakket madpakke. Vi blev mødt at en masse smilende damer, i den moderne bygning på Nørre farrigmagsgade 15. Den varme og smukt indrettede klinik, skaber rammerne for hvad der skal betyde en vild fremtid for mine tænder.

Mette, mødte os med smil og vi fandt os hurtig til rette, mig i tandlæge stolen og Filippa ved min side. Mette fortalte grundigt om Invisalign, stillede en masse spørgsmål osv. Vi kiggede ind i min mund, snakkede om muligheder, ønsker og realitet. Det er ingen hemmelighed at der er mange ting der skal flaske sig, før man kan gå ind i et projekt som dette.

Efter godt halvandens time tid med, alle afklarede spørgsmål, bookede vi tid til næste besøg. Det var med spænding og sug i maven at jeg gik derfra, det er jo ikke fordi jeg ikke kan leve med mine tænder, men jeg kan se de har lavet en del ændringer som uden tvivl bekymre mig for fremtiden.

 

før billeder


Andet Møde.


Denne gang blev jeg mødt af Camilla, planerne var nu kommet endnu tættere på vi kiggede nærmere på bisserne, fandt et par huller, snakkede igen hele planen igennem, muligheder for at det kunne lykkes men også at det bestemt ikke er en hemmelighed at jeg er en besværlig kunde.

Kan I se den tand der stikker ud fra munden? Ja den er faktisk ikke til at undgå at se, det er den man skal finde pladsen til, det er ikke så nemt som det er sagt, mange muligheder blev vendt, skulle der en tand ud? Kan man slibe sig til pladsen? Camilla, fortalte hurtigt at hun ikke kunne sige ja eller nej, men flere teknikkere skulle indover, super dejlig tryghed at så mange er indover sådan en process, det er de bedste af de bedste, de har så meget styr på hvad de laver, trygheden er virkelig stor.

Nå, men man får en scanner i munden det ligner faktisk.. Ja, det behøver vi ikke komme ind på, men en stor elektrisk scanner, hvor man fik scannet hele ens gebis. Derefter snakkede vi igen om tænderne, tandsætningen, drillepinden samt mulighederne, ønskerne samt realiteterne.

Jeg blev sendt ned i kælderen for at få taget et røntgen af mine tænder, vi fandt som sagt de to huller tidligere, og en visdomstand der lå helt forkert, den lå og skubbede dumt til alle de andre, så der var ingen tvivl om at den skulle ud.

Vi fik taget en masse skønne billeder, som jeg lige skåner jer for, lige ned i mors gebis med stort smil og håret bag ørene, det er fordi at når de sammensætter hvordan ens tænder skal komme til at sidde så skal det jo gå op med ens træk, bevægelser og mimik, igen.. De har virkelig styr på det de laver og der er en tanke bag hvert et træk. Vi bookede en ny tid, blev enige om at bestille tid til tandlæge og så var det bare at vente, for tænderne skulle først forbi en tandklinik før vi kunne få videre.

Efter billeder

(der vil være flere små justeringer)

Her er vi så nu.


Jeg har fået fyldt mine to huller, hevet en visdomstand ud, tirsdag d. 11 skal jeg have lappet en gammel fyldning, hevet stingene ud og senere på dagen til mit tredje møde hos Smiledesigns, hov jeg glemte vidste lige at fortælle at Camilla ringede mig glad op, få dage efter vores andet møde for at fortælle at det godt kunne lade sig gøre med at få rykket mine tænder. Det bliver stadig mine tænder, formen på dem er det samme, jeg har nogle ting jeg kan ønske, så som tilslibninger osv. men ellers bliver det mine tænder, bare rykket på plads hvilket er en kæmpe drøm for mig.

Jeg linker lige her direkte til deres hjemmeside så I kan læse meget mere omkring det, husk at i kan få en gratis og uforpligtene konsultation hos dem. Smiledesigns.

Glæder mig til at fortælle jer meget mere om processen.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag tyrene ved hornene..