Nyt Soveværelse.

Tag tyrene ved hornene..

Jeg har delt den første del af vores problemer sammen med jer, fortalt at vi faktisk var gået fra hinanden, hvor problemerne lå og at vi ingen redskaber havde for at kunne tænke os tilbage Til følelsen af ønsket og følelsen om at dette forhold skal holde for evigt.

Jeg har også lovet, at dele de bedste råd jeg har fået fra andre i forbindelse med den process vi går igennem nu. Det er utrolig svært at skrive om hvad der hjælper os, fordi det jo på ingen måde er sikkert at det hjælper andre. Det er heller ikke alle disse råd vi har taget imod som hjælp men brugt vores fornuft lidt omkring hvad der måske kan hjælpe os til at komme tilbage på sporet. Det første er helt klart .. Skabe hyggen.

I har jo nok set vi er igang med soveværelset, vi troede vi havde gjort det hyggeligt men der var ingen hygge i soveværelset med den blå væg. Vi blev mast, der skete for meget derinde og vi blev hurtigt enige om at der skulle ske forandringer da vi bliver utrolig trætte når vi er i soveværelset grundet konstant rod og det ikke er spor romantisk. Så nu bliver soveværelset lavet om, det skal være enkelt men med plads til hygge, romantisk, minimalistisk og fyldt med enighed omkring hver en ændring. Det skal være VORES soveværelse, er rammerne hyggelige, romantiske og dejlige så er vi sikker på at vi også bliver mere nærværende overfor hinanden.

Ærlighed ..


Den evige vigtige ingrediens, det er utrolig vigtigt man er ærlig i sit forhold, der er en grænse for ærligheden’ det nytter ikke at være så ærlig at det gør ondt. Men Tal i følelser – brug ordene jeg føler, for det kan ingen bestemme omkring, gem anklagerne væk. Sex.. Ja jeg har ikke et mirakelmiddel, men udnyt de spontane muligheder, dem der giver spændning. Stik ungerne en slikpose, og nyd hinanden i et bad, et hurtigt knald på badeværelset. Lig op til hinanden, strit lidt med numsen over køkkenbordet. Lade ham tage styringen, jeg har personligt den regel at jeg lige skal have været i bad, så gå i bad inden aftensmaden – når ungerne skal i bad, gå i bad med dem.. så er den undskyldning gemt væk. Vær intime på en anden måde, skriv frække beskeder. Gør noget lækkert for hinanden. Og hey.. det er okay igen at sige “ Jeg føler mig glad når du siger jeg er ser godt ud “ – vær ærlig, hvis du ved at bekræftelse giver dig lysten til sex.

Appen “Ipasson”.


En følger foreslog mig at hente appen, jeg kender den ikke selv men har I dette moment hentet den for at kunne guide og fortælle alle bedst omkring den. Man logger ind med sin facebook, ret normalt og den virker utrolig tryg. Man skriver sit fødselsår, samt køn. Man installere appen på sin partners telefon og kobler hinanden op sammen, Jannik startede med at få en række spørgsmål, jeg skal så fra min telefon gætte hans svar og sådan bliver man ved, det er hede, intime og let frække spørgsmål. Vinderen af runden får lov til at vælge en hed tjeneste. Glæder mig til at prøve dette spil mere, måske det kan være med til at skabe en stemning. Indtil videre, kan jeg kun tale godt om appen.

Tag jer tiden.


Invister i hinanden, gør noget lækkert for hinanden, det behøver ikke være røde roser og den store romantiske middag. Slæb en madras ind på stuegulvet, få ungerne passet to timer, skab noget kun for jer to. Tag et bad sammen, vær den frække lille missekat, din mand kender dig som ingen andre gør, han kender dine punkter, tal om sex, onani osv. åbent ærligt, det gør det så meget nemmere. Jeg er åben for jannik og han er åben for mig, lad vær med at stille spørgsmål omkring ting du ikke vil kende svaret på. Har I frække fantasier? Hvis ja, hvad skal der til for at I kan udleve fantasier. Følg din mavefornemmelse.

Husk dig selv.


Tag en overnatning ude med veninderne, gør noget for dig selv, få farvet hår, lavet negle, køb nyt undertøj, spis en kage. Det behøver ikke være vildt og stort, eller dyrt.. Bare gør noget for dig selv. Men lige såvel husk at gøre noget for dig selv, som gør du føler dig lækker omkring din partner. Barber benene, smid trusserne foran ham.

Det er normalt.


Det er normalt at diskutere, det er normalt at have tørke perioder, det er normalt med træthed. Rolig nu, smid ikke alle kortene i vasken bare fordi korthuset falder sammen, brug lim, tyggegummi, abesnot eller hvad I kan får at bygge korthuset op sammen igen. Især efter der er kommet børn til, du er ikke den eneste der har det sådan her, men snak med din partner Om det, du kan ikke forvente at han kan læse dine tanker.

Daniella Flindt - mommylife.

2 kommentarer

  • Rigtig fine råd. Vi er heldigvis på den anden side af en lang tørkeperiode. Det var en hård tid, men vi har fundet en vej der passer os begge godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt indlæg med nogle virkelig gode råd ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt Soveværelse.