Mit liv er under opdatering..

Nyt Soveværelse.

Vi har længe gået med følelsen af, vores soveværelse endnu ikke var helt færdigt. Vi har ikke kunne finde inspiration til hvad der skulle ske med soveværelset for, at gøre det personligt og helt færdigt. Den blå farve er super smukmen vi har ikke helt kunne finde det rigtige vi skulle style rummet med.

Så nu skal der ske ændringer i rummet, det bliver mørket men hyggeligt samt romantisk. Indtil videre kommer væggene til at blive hvide, måske en grå tone på et senere tidspunkt. Men vi vil fokusere på pynt og detaljerne i stedet.

Pengene er heller ej så store, så det er med at priotere hvor vi gerne vil ligge fokus.


Vi skal have en sengegavl op og er ret vilde med denne her fra Coop samt denne her fra Ellos.
– Enigheden skal dog lige komme så vi kan beslutte os om hvilken en det skal være.

Sengeborde mangler vi også, Janniks ønske på et med skuffer er ret stort så selvom jeg mest ønsker mig et smukt marmor sengebord må jeg nok bukke lidt under for et sengebord med lidt mere effekt end bare til pynt især fordi vi er altså typerne der har vores sager i sengebordene.. Det er sku en stemningsdræber hvis man skal længere end 50 cm for en spontan hyggetur 😉 Nok om det..

Derfor har vi valgt disse sengeborde, jeg synes prisen er god og vi er begge faldet for form, størrelse og farven på bordene, meget enkle og pæne.

Et par store puder i sengen som disse fra H&M, jeg er en sucker for puder. Især nogle store lækre puder som kan skabe en god hygge stemning og et pænt udtryk. Så der har jeg forelsket mig i disse Pudebetræk

Sengetøj  | Nyt sengetøj trænger vi også til, jeg kan simpelthen ikke fordrage mønstret sengetøj, så mørkegråt samt hvidt bliver kaldet i soveværelset.

Et par store lækre billeder over sengen fra Desenio skal helt sikkert til, måske nogle som de her to.

Plakat 1 | SMOKE PLAKAT Plakat 2 |SMOKING WOMAN PLAKAT
Har en eller anden ting for kvinder i mit hjem, synes de er det smukkeste og mest inspirerende at se på. Så ingen undtagelse i soveværelset.

I et par guldrammer, har også set denne lille pynteramme fra H&M der har vi aftalt et billede af Jannik og pigerne skal i.

Dette spejl for, at bryde hele looket lidt og en masse pynt på natbordene.

Vi mangler også nogle fede natlamper, lige nu deles vi om en natlampe.. Alt for lidt lys til, så de her fra IKEA har vi også fundet helt perfekte til budgettet – et godt bud indtil videre er de her RANARP Væglamper.

Jeg ved ikke om I kan fornemme et lille tema? Sort/hvid film – eller direkte farveforskrækket, Call it what you want.. jeg kan mærke det skal være enkelt og tidsløst med strejf af messing.

Vi mangler et sengetæppe, en loftslampe samt at købe vores klædeskabe. Jeg har ikke haft klædeskab i et år nu.. En kommode samt et tøjstativ og nogle papkasser i skuret.

Måske et fint tæppe på gulvet som spreder lidt hygge og samling i hele rummet, som det her fra Ellos.


Pynt til soveværelset kan være som disse ting.

Smykkeskrin | Jeg glemmer virkelig ofte at tage mine smykker af, så dette er en god mulighed for at ligge smykkerne sikkert og ikke direkte på bordet.

Smykkeskål | den er altså også for cool denne smykke skål med blæksprutte.

Lysestage | Kan godt lide stearinlys, tingene må også gerne være lidt anderledes så som denne mega cool lysestage.

Kom endelige med idéer hvis I har set noget der kan passe ind i vores soveværelse.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv er under opdatering..