Indretning i stuen.

Mit liv er under opdatering..

Det kan vidst på ingen måder skjules længere, at alt i mit liv er blevet vendt op og ned på en gang. det har krævet mange tudeture, en del skænderier og virkelig mange frustrationer fra mig.

Jeg ved ikke hvad det egentlig er startet med, om det er mørket der fremkalder alle disse følelser eller der er en egentlig årsag, men jeg føler lidt jeg nåede at råbe ud fra det øverste spot på korthuset da nogle pustede til det og det hele begyndte, at falde sammen.


Er I gået fra hinanden?

Det er nok det spørgsmål der vælter mest ind fra siden, sammen med kommentarer.. “Hvor er Jannik? Hvorfor nævner du jer som tre og ikke fire? osv.” og Ja, vi nåede faktisk at smide kortet Slut prut Finale.. Jeg har fortalt åbent om problemerne der driver ned over os lige for tiden, det er ikke altid nemt at få et forhold til at køre, især hvis økonomien presser, sexlivet er dalet og man skændes hele tiden, det var sådan vores forhold var. Detaljerne holder vi for os selv, der skal være noget til privatlivet. Der er ingen tvivl om at vi elsker hinanden ubetinget højt, men hvis ikke forholdene er rigtige så skiller forholdet og nogle gange kan det ikke samles igen, heldigvis har vi smidt et par dråber vand i og lige nu der holder vi sammen og prøver at få forholdet til at samles. Det er jo det vi allerhelst vil og hvorfor smide fem år på gaden uden at have kæmpet røven ud af bukserne for at få det til at fungere.

I var super mange der skrev til mig omkring “Sexdelen” – Der er mange der har det på samme måde som jeg, hvilket jo er sørgeligt men super rart at man ikke står med denne del alene, der er mange ting der træder ind og der er jo mange grunde til, at sexlivet kan være svært at få til at fungere efter børn, travlhverdag samt fem år. Google er blevet brugt den en del, nogle siger man skal holde sig fra det, nogle siger man bare skal tvinge sig selv til sex, andre siger det går over og nogle steder står der at Sex kan slå ihjel. Så væk med google, og ind med fornuften samt følelserne.

Mine forældre, veninder og instagram er i stedet blevet brugt en del samt “Den sunde fornuft” Vi gør vores bedste og jeg har ingen mirakelkur til at få sexlivet tilbage, mange har sendt gode råd og de gode råd kan I læse her, måske I kan få godt brug af nogle af de råd og de fungere for jer.

Men Jannik tog afsted til Færøerne og aften før slog vi ordene til livs “NU ER DET SLUT MELLEM OS” Vi snakkede på ingen måder, han sov på sofaen, jeg i sengen og dagen efter kiggede vi ikke engang på hinanden. Han tog afsted og der gik faktisk flere dage før han skrev ” Må jeg ringe og sige godnat?” Selvfølgelig måtte han det, følelserne vendte sig i maven, hjertet bankede på livet løs, Min far stod med som tilskuer og snakken blev holdt i korte sætninger, på facetime.. Så blev det ikke tættere på, at kigge hinanden i øjnene. Vi skrev kort sammen, men ikke noget meget mere en praktisk, blev enige om at han sov hos sine forældre når han kom hjem og at vi lørdag måtte mødes og tage en snak.. Skulle taskerne pakkes? Skulle han komme med hjem? Hvad gør vi nu? Hvem har pigerne hvornår? Da vi så hinanden faldt vi hinanden tungt om armene, tog fem minutter alene hvor vi bare var os to. Selvfølgelig skulle han med hjem, selvfølgelig skulle der ikke pakkes nogle tasker og vi skal have pigerne sammen hver dag. Så ja, vi nåede at smide kortene, I fangede den hurtigt og alligevel nåede jeg aldrig at skrive noget for han var bare ude at rejse.


Blodnæse, rysteture og kvalme.

Jeg har også talt åbent omkring de ting jeg har mærket i min krop fortiden, der er ingen tvivl om at jeg er super stresset og har virkelig mange ting at se til. Min Indbakke er presset med 200 beskeder på instagram, har over 30 uåbnet mails og folk er begyndt at prikke løs med beskeder på facebook samt sms’er om jeg snart har tænkt mig at svare, det har jeg .. men i mit helt eget tempo for jeg kan simpelthen ikke presse mig selv mere end hvad jeg gør lige nu, jeg er presset til max. Jeg har rysteture, bloldnæse og konstant kvalme, jeg har bemærket jeg spiser mindre, jeg har tabt mig min krop reagere utrolig voldsomt, lider meget af mavekramper som bliver til dårlig mave og alt for mange toiletbesøg. Min lunte er utrolig kort, heldigvis er jeg god til at fortælle folk omkring mig med mine reaktioner og mine fyldte tanker. Det er alt jeg tænker på, fremtid, nutid, helbred, økonomi og hvordan jeg skal skabe overskud til madlavningen, vasketøj samt at kysse mine børn godnat.

Det er blevet meget bedre end hvad det har været, men nu har jeg åbnet op for emnet på instagram og derfor er jeg også klar til at fortælle mere om det herinde nu. Økonomi er en stor ting i vores lille hjem, Jeg elsker mit arbejde men arbejder desværre ikke nok om måneden til at kunne bære vores økonomi nok, jeg kæmper meget med mine sociale medier for at kunne trække flere penge ind der, men igen det kræver et sammenhængt overskud hvilket jeg ikke ejer lige nu.

Nu håber jeg, I kan forstå lidt mere hvorfor tingene er på min profil som de er, så hav lidt tålmodighed.. Jeg har bare utrolig meget at se til i mit hovede samt familie.

Daniella Flindt - mommylife.

5 kommentarer

 • Louise

  Følger dig på insta, og syns bare du er super skøn! Virkelig flot og modigt indlæg – jeg ville ikke turde gøre det ❤Ville bare sende dig(jer) alverdens varme, overskud og kærlighed!❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Er godt nok imponeret over din ærlighed.
  Kæmpe skulderklap herfra!
  Håber kun det bedste for dig og jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Puha. Sidder her med tårer i øjnene. Det må bare være så hårdt! Økonomi har også fyldt ret meget de første 5 år af vores forhold. Men her hvor vi nærmer os de 10 år, er det heldigvis ikke noget der fylder mere. Det har lettet en kæmpe byrde på mine skuldre, for så kunne jeg tillade mig at være mor med stort M. Nå det var lige et sidespor. Ville egentlig bare fortælle at jeg kan forstå at det må skide hårdt. Håber I vinder kampen sammen 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Et stort knus og en masse overskud sendt i din retning. Det er en øm side du deler og for det har jeg stor respekt. Du skal nok kommme på benene igen ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Kære dig.
  Ønsker dig og Jannik og jeres smukke piger alt det bedste. Jeg kan genkende alt du skriver blot med differentieret detaljer. Mor til to, anstrengt forhold til sex, evige kampe for nærvær og fortrolighed. Jeg forstå ikke altid at vi på 4-5 år stadig hænger i…Men det gør Vi, for vi vil hinanden og vores familie…nøjagtig som jeg fornemmer det hos jer. Hvis det føles rigtig at være hinandens, så hæng i. Det er hver en tåre og knude i maven værd. Mange giver op- og det er hårdt og rigtig opslidende- livet er udfordrende og skørt. Så find en vej igennem livet, som er den mest rigtige for dig og jer to/fire sammen. Alt godt og kærlighed til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning i stuen.