Forvandling af hjemmet med et element.

Indretning i stuen.

Indlægget indeholder reklame.

6241725200_img_5891

Et indlæg er vidst aldrig helt blevet udgivet og forsvundet fra bloggen, derfor får I nu et helt nyt indlæg med friske nye billeder og inspiration til jer alle som er nysgerrige på hvor vores billeder er fra, det får jeg ofte spørgsmål om og de er fra Desenio, vi er virkelig glade for dem! Samtidig bestilte vi også rammerne til billederne i guld så det hele kunne passe sammen, det giver et virkelig ekslusivt og lækkert look med guldrammerne.

Brug koden DANIELLASLIV25 og få 25% på din bestilling.

(Gælder dog ikke rammer og Handpicked)

Jeg er helt vild med Desenio da jeg synes de har noget til alle og i priser alle kan være med på.

Vores billeder er mørke men fuld af detaljer og ofte siger folk ” ej Gud jeg havde slet ikke set at.. ” det kan vi virkelig godt lide at det giver et bestemt look.

Som sagt fås alle billederne på Desenio.dk – tryk her for at komme direkte til siden

6241725200_img_5895 6241725200_img_5894 6241725200_img_5892 6241725200_img_5891

Det er vigtigt for os at alle vores billeder hænger sammen på den ene eller anden måde så man ikke bliver helt forvirret. Vi bestilte også et kæmpe billede som hænger over vores spisebord og et billede der hænger i vores lille gang ovenpå, det var vigtigt for os at de to billeder ikke tog for meget opmærksomhed men blot bare pyntede og gav lidt personlighed i de områder.  På sigt er det mening der skal ske lidt mere disse steder men lige nu spiller det super godt med de enkle billeder.

 

 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forvandling af hjemmet med et element.