Min Børneloppestand.

Forvandling af hjemmet med et element.

Det er lidt tid siden der er sket noget herinde på bloggen, men nu er jeg igang igen og vi har en masse der skal indhentes, så forbered jer på en masse dejlige indlæg med en masse inspiration, både til hjemmet, påklædningen og ikke mindst til de små.

Jeg skal lige informere om at dette indlæg indeholder reklame. 

Vi har nemlig været så heldige at få lov til at modtage de fineste radiatorskjulere fra Røverkøb.dk – det er vi så taknemmelige for og I skal da lige have lov til at se den skønne forvandling.

img_6378 img_6066

Vi synes personligt at de har gjort en masse, vi har muligheder for at skjule de grimme radiatorer, pynte lidt nær indgangen og i spiseafdelingen uden at skulle hænge noget op og selvfølgelig er de i sig selv en udsmykning, af romantik og ikke mindst klasse.

Der er mange forskellige slags og mål at vælge imellem, så jeg er helt sikker på at I kan finde en der passer lige ind i jeres hjem, derudover er de virkelig nemme at samle, jeg skal nok klippe en video sammen så I kan se det i et anden indlæg.

Vil du se udvalget af radiatorskjulere kan du klikke lige Her.

Tusinde tak fordi I læste med.

 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Børneloppestand.