Outfits til påsken.

En følelse af at være alene..

Kender I det hvor følelserne vælter ud af en når det er mindst upassende.. det her er et meget ærligt indlæg som kommer inde fra maven af..

IMG_8080

Jeg er ikke spor i tvivl om at halvdelen af Janniks familie ikke kan lide mig, faktisk har jeg fået det afvide at de ikke bryder sig om mig, det gør også at jeg faktisk mange af gangene er rigtig negativ når vi samles sammen, jeg bliver afvisende og kold bag i, fordi er der noget jeg hader så er det at være falsk overfor andre.

Derudover hader jeg endnu mere når jeg så skal være alene med alle dem der ikke kan lide mig og Jannik feks tager til kamp eller lign. Det gør det bestemt ikke nemmere hvis jeg så er syg, de dage hvor man bare har allermest lyst til at sove og blive i sin sofa, men Jannik føler vi er forpligtet til at møde op til familie komsammen, men han da lige tøffer afsted til fodbold..

Ingen snakker sammen, eller jo.. men ikke til mig! Ingen hilser med kram, eller jo.. men ikke til mig.. Jeg synes det er rigtig svært at få det til at fungere sammen med dem og jeg er sikker på at de ville klappe i deres små hænder hvis Jannik og jeg gik fra hinanden. Det er hårdt.. Men de har jo også kaldt mig for det sorte får..

Det værste jeg ved er når der så ikke bliver hørt efter, nej De må ikke få en is, nej de må ikke komme ud i snevejret kun iført jakke og sko? Nej de skal ikke have mere slik, og at det er som om jeg bliver mega overhørt og alt det jeg siger nej til det får de lov til alligevel..

I kan nok regne ud at jeg lige nu sidder på gulvet helt for mig selv, uden nogle snakker, uden nogle hilser, uden nogle krammer eller hører efter.. Imens Jannik er til fodbold kamp.

Vi har haft snakken virkelig mange gange, men det påvirker virkelig meget at have sådan nogle mennesker i sin ” familie ” som ikke kan lide en.. What to do? 🙁

lige nu presser alle tåre på, det er forfærdeligt! To timer endnu til Jannik er hjemme.. har mest lyst til bare at tage hjem!

tak fordi i læste med.

Daniella Flindt - mommylife.

8 kommentarer

 • Natascha

  Hej Daniella. Jeg havde ikke fundet mig i det.. Og slet ikke hvis det var min familie som behandlede min kæreste sådan. Jeg advarede min familie, at hvis ikke de kunne lide ham, så skulle de slippe for besøg af mig. Måske er jeg hård og streng.. Men jeg mente det. Jeg synes ikke det er helt rimeligt at du skal sidde tilbage med Janniks familie, som behandler dig på den måde, imens Jannik tager til fodbold. Jeg synes Jannik burde bakke dig noget mere op og sige noget til sin familie. Kunne folk ikke lide mig, så skulle jeg garantere for jeg blev væk. Men det er nu engang sådan jeg er. Eller så havde jeg tilsidst selv sagt noget til hovedet af dem 😊 Janniks familie skal lære at alle mennesker er forskellige og ingen er ens.. Accepter folk for deres særheder, fordi dem har vi alle. Også Janniks familie. Held og lykke med det. Håber du og Jannik finder en løsning sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg forstår at det gør dig ked af det. Virkelig. Det kan absolut ikke være andet end ubehageligt.. men hvad siger Jannick til at du vælger at dele det på din blog? Og i mens du er i selskabet? Er blot nysgerrig, det er jo trods alt hans familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie schmidt

  Nu lyder det som om at du har prøvet at snakke med ham om det, uden den helt store ændring, men synes du skal tage den op med Jannik igen alligevel. Du har brug for at blive hørt, og at han støtter op om dig. I er i et parforhold og der skal man være der for hinanden. Synes også at du skal prøve at finde nogen på hans side af familien som du føler du har det “bedst” med (altså den person der ikke er den værste) og prøve at lukke op om dine følelser. Måske du kan få noget klarsyn på HVORFOR de ikke kan lide dig. Du har ret til at blive respekteret som janniks partner og som mor til hans børn. Og angående det med at de ikke lytter når du fortæller hvad reglerne er for DINE børn, der må du gøre op med dig selv om du kan leve med at de gør det stik modsatte og ikke tage det så tungt, eller du kan vælge at sætte en fod i jorden og sige ordentlig fra. Det er dine børn og dig og deres far der bestemmer hvad de må og ikke må. Held og lykke med det hele, og husk at du er en god person med nogle helt fair behov for at blive forstået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har ingen råd. Kan bare fortælle at du ikke er alene.
  Er gift på 8. År og min mands familie er strenge ved mig, bagtaler mig bag min ryg (foran min familie) til fødselsdage i mit hus osv.. Dybt ubehageligt :’(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Ej det må virkelig ikke være rart …. jeg tror personligt at jeg havde trukket mig og ikke deltaget uden mandens r med … altså hvad havde gjort hvis det var omvendt ? Ikke at sige at der er hans skyld men han har valgt dig som kæreste og skal derfor også støtte dig. Mht at de ikke høre efter når du siger nej til feks silk , så havde jeg nok endnu mere trukket mig og ikke ønsket at være der uden manden. Selvom det ikke skal gå ud over pigerne , så sker det jo alligevel for de kan sagtens mærke at du ikke er tryg og ikke syntes det er rart selskab. Kæmpe krammer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Åh den følelse ! Kender den alt for godt !! Vi står bare i den situation det er lidt fra begge sider her hjemme ! Det er rent udsagt en lorte situation ! Og når vi sidder til de familie komsammen er jeg pludselig meget lille og følsom, og meget let til tårer ! Det er blevet bedre med tiden prøver at holde humøret oppe når vi endelig skal afsted ellers er jeg så “heldig” at vi begge arbejde så meget vi bliver forhindret i de arrangementer ! Men situation er mega sværd for hvad skal man gøre og ikke gøre ! Men der er virkelig ikke så meget at gøre for de mennesker kan ikke se udover deres næsetip og man kan desværre ikke ændre på dem !
  Mega godt indlæg til dem der ikke står med den rosen røde perfekte svigerfamilie / familie ! ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Tag hjem! Og lad vær at deltage u sådan nogle ting! Du skal ikke omgåes folk som får dig til at få det skidt. Vil Jannick have dig med, så må han selv deltage også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvor er det forfærdeligt! Har virkelig ondt af dig! Jeg har det lidt på samme måde når vi er samlet med min kærestes familie – og hans store datter er der.
  De snakker kun om hvor dejligt det var dengang hun var lille og far og mor var med i sommerhus osv.
  Her sidder jeg så med vores fællesbarn på 1 år og føler mig lidt holdt udenfor……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits til påsken.