Outfits til påsken.

En følelse af at være alene..

Kender I det hvor følelserne vælter ud af en når det er mindst upassende.. det her er et meget ærligt indlæg som kommer inde fra maven af..

IMG_8080

Jeg er ikke spor i tvivl om at halvdelen af Janniks familie ikke kan lide mig, faktisk har jeg fået det afvide at de ikke bryder sig om mig, det gør også at jeg faktisk mange af gangene er rigtig negativ når vi samles sammen, jeg bliver afvisende og kold bag i, fordi er der noget jeg hader så er det at være falsk overfor andre.

Derudover hader jeg endnu mere når jeg så skal være alene med alle dem der ikke kan lide mig og Jannik feks tager til kamp eller lign. Det gør det bestemt ikke nemmere hvis jeg så er syg, de dage hvor man bare har allermest lyst til at sove og blive i sin sofa, men Jannik føler vi er forpligtet til at møde op til familie komsammen, men han da lige tøffer afsted til fodbold..

Ingen snakker sammen, eller jo.. men ikke til mig! Ingen hilser med kram, eller jo.. men ikke til mig.. Jeg synes det er rigtig svært at få det til at fungere sammen med dem og jeg er sikker på at de ville klappe i deres små hænder hvis Jannik og jeg gik fra hinanden. Det er hårdt.. Men de har jo også kaldt mig for det sorte får..

Det værste jeg ved er når der så ikke bliver hørt efter, nej De må ikke få en is, nej de må ikke komme ud i snevejret kun iført jakke og sko? Nej de skal ikke have mere slik, og at det er som om jeg bliver mega overhørt og alt det jeg siger nej til det får de lov til alligevel..

I kan nok regne ud at jeg lige nu sidder på gulvet helt for mig selv, uden nogle snakker, uden nogle hilser, uden nogle krammer eller hører efter.. Imens Jannik er til fodbold kamp.

Vi har haft snakken virkelig mange gange, men det påvirker virkelig meget at have sådan nogle mennesker i sin ” familie ” som ikke kan lide en.. What to do? 🙁

lige nu presser alle tåre på, det er forfærdeligt! To timer endnu til Jannik er hjemme.. har mest lyst til bare at tage hjem!

tak fordi i læste med.

Daniella Flindt - mommylife.

1 kommentar

  • Pernille

    Har ingen råd. Kan bare fortælle at du ikke er alene.
    Er gift på 8. År og min mands familie er strenge ved mig, bagtaler mig bag min ryg (foran min familie) til fødselsdage i mit hus osv.. Dybt ubehageligt :’(

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits til påsken.