Jeg har fundet min biologiske morfar.

Outfits til påsken.

Jeg er sådan en person der er vild med højtider, jeg synes det er så hyggeligt at tilbringe tiden rundt om et bord med familien, mødes, komme hinanden nær og spise en masse lækker mad.

Det er virkelig en varm fornøjelse, men hvad er en højtid uden perfekte outfits, jeg er ihvertfald typen der aldrig ved hvad jeg skal have på, men jeg er begyndt at forbedrede mig, bestille lidt forskelligt og være klar til at give den gas til familiesammenkomsterne der kommer lige i rap af hinanden, i forskellige stemningsfulde outfits.

Derfor tænker jeg at jeg lige ville dele min inspiration med jer, hvis nu I stod i samme situation.

paaskeoutfits1. Printet Tee – Her    // 2. Loose Fit Bukser – Her  // 3. Strikket Pullover – Her  // 4. HW Pants – Her // 5. Solbriller – Her // 6. Bælte – Her //  7.  Øreringe – Her // 8. Henna Kjole – Her // 9. Chelsea Boots – Her // 10. Taske – Her // 11. Sneakers – Her // 12. Stribet Skjorte – Her 13. Jeans – Her


Her er en masse dejlige og påskeagtige outfits eller detaljer til outfittet, velbekommen og god shoppelyst.

God Påske og Tak fordi I læser med.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet min biologiske morfar.