indretning og salg.

Kimono tid.

Som I ved er jeg virkelig en kimono pige ‘ jeg kan vitterligt ikke få nok, det er nok også det i efterspørger mest om ved min garderobe, så nu har jeg hapset en masse fede kimonoer sammen som I kan få inspiration til, en af hver til mig tak!

img_8284

Denne lækre gule kimono minder meget om de andre jeg har, synes virkelig at kimonoer med mange farver er de aller bedste, måske fordi de kommer virkelig pænt frem når man har helt mørkt tøj på inden under som jeg ofte har.

Tryk her – for at komme direkte til denne style.

179,95


img_8285Anderledes, men tror virkelig den vil være god til sommer, og stadig ude på et par cowboy jeans eller måske nogle armygrønne stramme bukser?

Tryk her – for at komme til denne style

299.95

 


img_8286

Blå! Mega fed farve, der fås desuden bukser til denne kimono, jeg synes virkelig den er lækker og skinner godt igennem med sin farve, den skiller sig ud og så samtidig er min svaghed blomsterprint som denne også har.

Tryk her – for at komme til den valgte style.

249,95


img_8287

Den her har jeg faktisk i forvejen men synes stadig i skulle præsenteres for den når nu I har spurgt ind til den på min Instagram, den er virkelig blød og let i stoffet, virkelig cool i farverne og samtidig feminin med en blondebluse inden under.

Tryk her – for at komme til den valgte style.

159,95

 

tusinde tak fordi I læste med.

Vil i gerne have flere inspirations indlæg som disse?

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

indretning og salg.