Kimono tid.

Jeg har fundet min biologiske morfar.

Som mange af jer ved har jeg søgt efter en mand herinde, eller søgt efter nogle der kendte til Ove Gottlieb Christensen, jeg har skrevet til nogle forskellige på Facebook for at høre om de kunne have relation til ham, samtidig har jeg modtaget mange beskeder på Instagram som har skrevet de kender en der hedder Gottlieb og de har spurgt dem de kendte om de tilfældigvis var i familie med Ove, uden nogle positive resultater.

Ove er min biologiske morfar, historien er lang og måske en smule personlig i vores familie. Jeg har ihvertfald ikke fået accept til at udgive den fra min mor.

Men Ove røg ud af vores liv før min mor blev født, så vi har aldrig kendt til ham og min mor har med årene fået en far som har været en del af hele hendes liv siden han kom ind og som er min morfar.

Jeg har ikke ønsket at finde Ove for at få en ny morfar, for jeg har en morfar, men jeg synes det kunne være spændende at møde Ove da jeg ikke har min mormor og hun døde desværre to år før jeg blev født, derfor vil jeg gerne møde nogle der kan fortælle mig om min mormor og se om jeg ligner dem jeg kommer fra – selvom jeg godt ved at jeg er en blandet tro kopi af min mormor og farmor ❤️

Jeg skrev til en mand på Facebook som bor på Amager som hedder det samme navn som min biologiske morfar til efternavn, da der var gået 1,5 uges tid uden svar fra ham og negative svar fra alle andre jeg skrev til så droppede jeg tanken for en stund at det kunne være muligt at finde ham.

Især fordi jeg faktisk kun har hans navn og hvor han engang har boet.
Jeg prøvede at skrive til sporløs men de meldte tilbage at jeg ikke var en priotet da de kun tog sig af udlandske sager.
Torsdag modtager jeg så en besked fra denne mand, der skriver ” Hej Daniella
Er selvfølgelig nysgerrig om hvorfor du spørger til min bror 👌

Til dette måtte jeg kontakte min mor og høre hvad jeg måtte svare fordi, vi havde aftalt vi ikke ville skrive at jeg var i familie med ham da vi ikke ved hvor mange der kender til min mor og det ville kunne bringe meget splid i deres familie.

Men vi bliver enige om at jeg bare skriver det som det var til ham da min mormor og Ove nåede at fortælle de var gravide og faktisk nåede at invitere til brylluppet, fordi den gang var det ikke i korrekt at få Barn ude for ægteskabet.

Så jeg svarede ham

“Hej ******.

Det er fordi din bror Ove har været kærester med Vibeke Mosgaard Jensen for omkring 52 år siden, ud af det forhold er min mor kommet til verden og dvs at jeg er Oves barnebarn, derfor har det vagt min interesse at finde ham for måske at høre mere om ham.”

I drømmer slet ikke om hvor meget mit hjerte begyndte at hamre afsted, en meget mærkelig følelse befandt sig i min krop og det var meget svært at tænke på andet end “ hvad er hans svar? Lever min biologiske morfar? Vil han se mig? Osv”

Jeg vidste godt at chancen for at han kunne være død ville være der, men jeg håbede virkelig han ikke var. Desværre modtog jeg denne besked

Hej Daniella.
Jeg er Oves lillebror og må desværre fortælle dig at du er meget for sent ude.
Ove døde desværre helt tilbage i juli 2005.

1

Så det gik som vi desværre havde forestillet os – jeg har ikke tænkt mig at udlevere hvad Oves bror hedder da det vil virke lidt mærkeligt hvis nu der pludselig er nogle herinde der læser dette og opdager de er familie med os. Har derfor fjernet navn og billede men indsat vores samtaler så I kan læse resten.

2

Jeg har modtaget et billede af min biologiske morfar, fået navnet på min mors bror som Ove har med en anden kvinde, Peter Christensen. Min søgen stopper her, jeg tænker af følelsesmæssige årsager at Oves familie ikke har grund til at vide af os, det var i bund og grund ham jeg søgte, jeg søger ikke at splitte nogen familie eller putte salt i såret hos nogle, men det er da virkelig spændende at få noget afvide omkring sin biologiske familie på denne måde.

3

Hvad synes I ? Skal man grave dybere eller skal man bare lade den ligge?

Tak fordi I læste med.

 

Daniella Flindt - mommylife.

4 kommentarer

 • Maria

  Jeg synes at det er spændende at læse om det spring du har turde tage.
  Jeg har selv en halvstoresøster som min far holder hemmelig for mig, af en eller anden grund. Jeg vil så gerne tage kontakt og forsøge at finde hende, men hvad så hvis hun nu ikke vil mig.
  Det er så svært at finde ud af hvordan man skal forholde sig til det, for man vil jo selv gerne vide mere, men det er også svært hvis den anden ikke har lyst… også når der er så mange andre man skal tage hensyn til. Jeg synes at du skal mærke efter, hvad der for dig føles rigtigt, ved at du både får opfyldt dine behov, men også tager hensyn til de andre. Kæmpe knus og held og lykke. Det kræver meget styrke at tage kontakt, og jeg håber at jeg en dag selv får gjort det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har valgt at lade den ligge. For 7 år siden fandt jeg min biologiske far. Han bor langt væk i udlandet – hans mor og far bor 30 min fra os, og har tænkt tanken flere gange at opsøge dem – jeg er eneste barnebarn til dem, men de ved ikke jeg eksisterer. Det er lidt underligt. Men det er min interesse, ikke deres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har selv søgt min biologiske morfar.
  Han har dog intet ønske om at kendes ved mig eller min familie.
  Jeg fik også fat i min “morfars” bror. Han fortalte mig at der intet ønske var at møde mig eller min mor(igen)
  Jeg ville nok lade den ligge hvis det var mig.
  Du har fået kontakt til broderen og det er da super fedt!
  Men som du selv skriver, ønsker du ikke at skabe splid.

  Super rørende indlæg. Satte gang i en masse gamle følelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ærligt, så ville jeg nok ikke kunne lade den ligge.. Men på den anden side, så virker det ikke til at broren er helt vild efter at du fortsætter..?
  Hvordan er din mavefornemmelse omkring det hele? ♥️
  Hvor må det være rart at få lidt viden, selvom jeg er ked af at læse at Ove ikke er her længere ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kimono tid.