Drømme, håb og tanker.

indretning og salg.

Som jeg flere gange på instagram har talt om, så vil jeg rigtig gerne indrette på ny i vores bolig.
selvom jeg er helt vild med det mørke, må jeg nok erkende der ikke kommer nok lys ind, derfor har vi besluttet at skifte nogle ting ud med lidt lysere – bonus for jer i dette indlæg, det vil selvfølgelig være links til det hele og jeg vil samtidig vise frem af de ting vi kommer til at sælge.Som I ved er jeg virkelig messing fan, det kommer bestemt også til udtryk i vores indretning og må rigtig gerne komme mere til udtryk. Samtidig vil jeg gerne have lidt mere Bohemé stil ind i vores bolig da jeg synes det giver en god varme og et hygge indtryk.

29526719_613086612364277_1787713953_o

 1. Lanterne – Her    2. Sofabord – Her   3.  Tæppe – Her    4. Daybed – Her

 

 

29693101_613102185696053_89884666_o

 1. Sengegavl – Her        2. Væglampe – Her       3. Sengetæppe – Her

Som I kan se er det en meget lysere og varmere stil, men tror det kommer til at blive rigtig godt da det ikke bliver placeret lige op og ned af hinanden men i hele huset, derudover bliver det hele jo ikke bestilt på en gang.

Det betyder som sagt at vi kommer til at sælge disse ting.

 1. Vores tæppe i stuen, det runde med frynser, det er virkelig blødt og kommer også fra ELLOS – Kan I fornemme jeg godt kan lide Ellos?
 2. Vores vitrineskab som vi har i spisestuen, vi bliver nød til at tænke nye muligheder, det er lige nu malet i to slags grå og køberen får æren af at male det selv.
 3. Vores Sofabord, som om kort tid får ny bordplade da vi har fundet en lille fejl på sofabordet, så det bliver faktisk sprit nyt.
 4. Vores lampe i stuen som vi har over sofaen, vi har desværre brug for en lampe der giver meget mere lys.
 5. Vores spisebordslampe, mega fed og er ikke helt tilfreds med at vi skal af med den faktisk, men nogle gange skal tingene hængene lidt bedre sammen.
 6. Med tiden vores tvkommode fra ikea, det er som om det ikke helt passer ind i stuen, men vi aner dog ikke endnu hvad der skal erstatte det.
 7. Vores elskede spisebord, vi har brug for et der er lidt større og har planer om at lave et selv faktisk, jubii.. det skal virkelig nok blive sjovt!
 8. En MASSE af vores pynte ting da det hele skal passe sammen, derfor må alle de forskellige ting ud og nogle nye hen af vejen ind.
 9. Vores standerlampe, den fungere egentlig fint nok og trænger bare til en ny lampeskærm, virkelig fed faktisk, men den står altid et dumt sted og vi vil hellere have en fed væglampe op ved siden af sofaen som kan give et coolt look og samtidig pynte, som ungerne ikke kan vælte!

TAK fordi I læste med.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme, håb og tanker.