KIRSEBÆRSMAG - don't do it!

Drømme, håb og tanker.

img_7882

Jeg er åbenbart typen der bliver bliver mest inspireret når jeg sidder på toilettet, måske fordi det er der jeg har mest ro fra ungerne og tankerne kan få lov til at flyde helt ro.

Put en hånd i vejret hvis du er med mig!

Når folk spørger mig hvordan min fremtid er fremtid er, hvordan ser mit liv ud om fem år.. så har jeg egentlig måtte være svar lidt skyldig.

Men jeg ved faktisk godt hvordan jeg ville ønske tingene kunne være.

Jeg Håber for alt i verden at jeg stadig er hos Bymoulin, måske i marketings afdelingen og jeg sammen med Karina og Mia har fulgt hvordan vores hjerte barn er vokset. For ByMoulin er virkelig blevet en del af mit hjertebarn, det er derfor det gør det svært at skulle søge andre jobs fordi jeg er så glad for at være der.

Derudover gad jeg virkelig godt kunne leve af bloggen og Instagram, ikke resten af mit liv men jeg ville virkelig gerne mærke suset som en stor Instagram profil, jeg vil ikke være en porcelæns profil og vil ikke vises frem som noget jeg ikke er, der skal være plads til at vise skøre Daniella og slippe hæmningerne.

Jeg håber da at jeg om fem år skal giftes med Jannik, måske vi har fået vores lille dreng og måske vi ikke har. Vi bor samme sted, fordi det er altså planen at Vi skal være her i mange år! Selvfølgelig medmindre der er kommet en lillebror for så kan vi jo ikke være her.

At kunne give inspiration til andre og få dem til at grine er virkelig en fornøjelse. Jeg er faktisk ikke tæt på at kunne leve af det så jeg ved der er virkelig lang vej, men jeg har god tid og drømme er til at blive udlevet eller også til at give en erfaring i bagagen.

Tak fordi I læste med.Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIRSEBÆRSMAG - don't do it!