Fridag med børn - FEJLER!

KIRSEBÆRSMAG – don’t do it!

Lige nu imens jeg egentlig skal afsted for af hente Novah, begynder det at regne, tak vejr guder! Så derfor bruger jeg lige en kort stund på at skrive det her indlæg og håbe at der bare er en lokal byge..

tempimageforsave

Hele natten har jeg simpelthen følt jeg var ved at tisse i sengen.. ” jamen Hej også til dig Daniella ” .. Jeg har aldrig haft blærebetændelse før.. tror jeg.

Men skulle tisse helt vildt uden at kunne og så gjorde det bare virkelig nas når der endelig kom noget ud! Det endte med at fiskede et bind frem og proppede i trussen fordi jeg skulle godt nok ikke ligge der og små tisse i sengen!

da jeg vågnede tissede jeg pludselig blod og blev enig med Jannik og hele gruppechatten med min Loge, om at et læge besøg nok ville være en klog ide! I mit hoved var akuttiden 07.30-08.00 kl var rundet 07.15 og Hverken Novah eller jeg var i tøjet, eller havde fået morgenmad.

Så mad børsten i håret, tandbørsten munden og Novah på puslebordet, ringede jeg til min mor for at låne bilen, jeg fik lavet en god deal og en to tre, så var Novah afleveret og jeg godt på vej til lægen.. 5 minutter i 8!!

Og man skal altså alligevel køre bag lidt trafik og ikke mindst køre er stykke for at komme frem! Jeg nåede det men der var helt skørt at hele parkeringspladsen var fyldt op! Ind med bilen løbene hen til lægehuset 2 minutter i otte, (nej jeg kørte ikke stærkt, var bare heldig med trafikken!)

opdager jeg på skiltet at morgenakuttiden starter kl 08.00 og slutter 08.45.. og hvem møder altid op til akuttider? Pensionisterne! Så hele rummet var fyldt af morgenånde, sygdom og ikke mindst svedende Daniella!

Tiden gik heldigvis hurtigt og jeg fik hurtigt placeret min mås inde hos lægen.. Ja altså bare i stolen.. Vi blev hurtigt enige om at jeg skulle sørge for lidt egen personlig æblejuice i en kop på badeværelset og på vej ud der til.. spørger lægen elegant ” kan det være KLAMYDIA?!” .. behøver jeg fortælle at de andre patienter sad sådan ca bag 5 cm tyk halvvæg på den anden side.. Jeg fremstammede pænt at dette ville være umuligt da jeg havde haft seksuel .. omgang? Hvad hedder det? Ja jeg har bare bollet med den samme i knap fem år.. så nej jeg ville da blive lidt bekymret hvis der pludselig stod på menuen!

Men man har vel lov til at tage det som et kompliment at man stadig kunne ligne et lille hyggemonster!

Udover en havde sagt Ulrik i kommen og dette var både et væmmeligt syn og lugt der mødte os begge på toilettet.. (Ja han viste mig bare hvor kopperne var, fik lov til at tisse i fred) så blev jeg ret hurtigt plantet på pencillin og kan nu pleje min Jayjay med tranebær juice og kur.

Lad mig bare give et godt råd..

HOLD JER VÆK FRA VOKSENREGNFRAKKER MED KIRSEBÆRSMAG.. Det kan nu konkluderes at det giver blærebetændelse !

Daniella Flindt - mommylife.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag med børn - FEJLER!