Morlivet vs. Singlepigen

Fridag med børn – FEJLER!

tempimageforsave

 

Jannik skulle op kl 6 imorges, så jeg aftalte med mig selv at jeg nuppede natten med Novah.. som selvfølgelig vågnede fem gange eller sådan noget, hvornår stopper det? Så jeg var virkelig udkørt da Filippa hoppede ind i vores seng kl 07.30 og vi aftalte hurtigt at vi bare ville have en hjemme hyggedag, Novah vågnede kort efter og vi kom med det samme i tøjet, skrev “God weekend” til vores dagplejemor og fik morgenhygget med stille stemning ved morgenbordet, inden kl var 9.00 havde vi haft de første diskussioner.

Filippa er begyndt at rette helt vildt på Novah, ikke at Novah forstår det men jeg ønsker ikke at nogle retter på hinanden på den måde! Så efter et par samtaler omkring at man skal lade være med at rette på hinanden, så var det som om den den fes, Tilgengæld begyndte hun i stedet at blande sig i alt, så tilsidst var min tålmodighed opbrugt så der måtte en timeout til, så ser røg lige en film på fjerneren og pludselig fik jeg bare galopperende røvhul.. så jeg løb i pendulfart op og ned på toilettet.

tempimageforsave

Pigerne blev lagt til køjs efter frokost og jeg smed mig på sofaen med lidt guf, tæppe og kardashians.. ” moooaaaar, jeg kan ikke sove ” fint, ned med Filippa i sofaen, hun fik min telefon og så Rosa Remuladegade.. imens kunne jeg nuppe mig en time på øjet..

Præcis 14.15 slog Novah sine små isblå øjne op og sagde lyst og klart ” HEEEEEJ!” Okay.. ikke mere afslapning til os.

Frugt ned på gulvet, mor her kiggede et øjeblik væk og Novah stod og kastede frugt udover det hele, så blev ser gjort rent og lavet ny frygt, imens mor her skyller en klud op for at vaske svineriet væk.. vælger Novah da at hive en vase ud af skabet og smadre den.. Tak Novah ..

Ren ble til Novah og… Novah væltede hele vandskålen vi bruger til at putte vand i når hun skal have ren mås, ud over det hele..

Filippa kommer igen op og skælder Novah ud, “tæl til ti Daniella ” – Filippa du skal ikke skælde Novah ud.

tempimageforsave

Okay gutter, på med tøjet og nu hopper vi altså ud for at gå en tur, så kl 16.45 stod vi i tøjet, i den vildeste blæst og begyndte vores gåtur, uden barnevogn, alle måtte gå og blive blæst igennem! Aaah.. lige hvad vi trængte til, maden blev lavet og imens det var i ovnen fik Novah til snusket sig et glas fra opvaskemaskinen da jeg stod med ryggen til og fik smadret det..

Hvor var det der byttemærke?

Btw. Min racerrøv er endnu ikke slut!

Så samle det op, støvsuge imens ungerne var opslugt af Elsa Pelsa Pølse i fjerneren.
Maden blev indtaget med stor velbehag og da jeg ordner køkken skriger Filippa pludselig op.. “ DU HAR IKKE FJERNET DEM ALLE MOOR!! AVAVAV” med gråd oveni. Hvad har jeg ikke fjernet?

Alle glasskår selvfølgelig.. Så Filippa skrigene op på køkkenbordet, med blodet ud af foden, er der noget jeg ikke kan klare så er det blod og jeg måtte ringe efter min mor, efter en snak med vagtlægen blev vi enige om et lille fodbad og så kunne vi heldigvis snige glasskåret ud af foden..

Jannik er endelig hjemme, Novah sover, Fipsen guffer slik og vi har startet disneysjov forfra, klokken er 20.37 og jeg ligger og skriver det her indlæg lige nu.. one shitty Day! Forresten, fik jeg fortalt jeg skal være alene med pigerne igen imorgen efter arbejde?

Kryds fingre for mig!

Daniella Flindt - mommylife.

2 kommentarer

  • Maria

    Selvom det er en LORTE situation at stå i, når dagen bare er et stort kaos og uheld…. så er det rart at vide, at man ikke er alene om at have den slags dage, og man kan komme ud med frustrationerne efter den laaaaaange dag, til andre der kan forstå en og relatere til hvordan man har det. Du er en sej mor. Det er så hårdt og nogle dage er bare lort, mens de gode dage er guld, og det er dem man skal holde fast i når alt andet vælter… og tælle til 10(tusind)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Du er simpelhen genial til at udtrykke dig!!! 😂 Og hvor er det skønt at høre at det ikke kun er herhjemme at sådan noget sker. Synes pt det er hverdag med en masse diskussioner så dit opslag giver ro!! Tak! 🙏🏼😃🌸

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morlivet vs. Singlepigen