Rundvisning del 1 - Spisekøkken.

Morlivet vs. Singlepigen

img_5589

Jeg kan helt klart godt mærke at når jeg færdes ude så er jeg mor, jeg er altid den der i flokken står og råber ” saaaamling saaaaamling – rød stue, her kom sååå kom såååå.. har alle deres mobil, pung? nej okay.. Du mangler lige mobilen? Har alle tisset af? Kom sååå ”

I stedet for bare at være den der tog hovedet af, for at ligge det af der hjemme for indhold og dagen efter putte det på igen med forbandet meget hovedepine, med tankerne “hvad lavede jeg igår? Hvor er jeg og hvem ligger ved siden af mig?”
Rolig nu – ikke en ny fyr hver weekend, nejnej.. de havde deres rækkefølge – Jepsen! Jeg var glad for drenge, hvad er der pinligt ved det? Lad mig bare sige, jeg har fejret nogle mål med kakao i kantinen eller måtte give en runde i byen.. Men Tilgengæld står jeg heller ikke tilbage med følelsen.. arg daniella .. du kunne da godt have nuppet et par flere one night stands !

Derudover kan jeg godt se jeg tiltider også er “MOR MED STORT M HERHJEMME ” – så skat, nu sover ungerne, vi kan nå 5,5 minuts morogfartid kun iført Adam og Eva påklædning, ja for ellers hopper min rytme total flikflak med en uvending oveni, og nej jeg kommer på ingen måde til at fungere imorgen hvis jeg overskrider de 5,5 minutters dirtymonkeytime.

Desuden lå jeg forleden i sengen og solstrålerne ramte noget jeg troede var en snor på mine ellers vinterblege stænger.. nejnej, det var da en pels så tyk og stor så en abe vil kunne kalde sig glatbaberet ved siden af.. Der var virkelig engang hvor de stænger blevet plejet til UG, for tænk nu hvis aften fik en drejning der betød uventet mandebesøg inden for døgnets 24 timer.. Filippa beroligede mig med ” mor bare rolig, jeg har også hår på mine ben.. ” Ja tak skat, men du kan ikke lige frem hjælpe mor når hun kigger ned i junglen der burde være trimmet for .. ihvertfald 1,5 måned siden nede i tivoliet.. joke, eller?

Samtidig er jeg virkelig begyndt at organisere mine bytur, say What? Jepsen, mega overdrevet kedeligt! Men jeg er simpelthen typen der tænker ” okay hvis jeg er hjemme kl 3 – kan jeg sove til kl 9 og måske nå en lur på 2 timer inden krapylerne kommer hjem, det er 8 timer men jeg skal også lige i bad, spise en burger og måske grine lidt af min snapstory – så er vi nede på 7,15 timer.. så hvis jeg først er hjemme 3,5 så er det 6,45 timer.. dvs jeg er dødsdømt på minus søvn mere end jeg er i forvejen!!

Desuden, der var engang hvor det var billigt og nemt at bibeholde sin brandert i byen, man kendte altid et par fyre med nogle flasker, ikke fordi jeg var typen der nasser.. nænæ bare rolig! Men fordi de tilbød og så siger man ikke nej!

Men nu, skriver jeg jo aldrig med nogle fyre? Eller, Jannik, min far og tiltider tikker der da også en besked ind fra min stedbror på 12 år.. så udvalget er ikke så stort hvis jeg skal gøre mig tanker om et par tequila shots på baren.. så nu skal man selv til at hoste op? Så jeg er blevet den fornuftige type der kun hælder slavevodka og mokais ned hjemmefra og så snart vi rammer byen kommer den fornuftige replik ” nej desværre, jeg drikker ikke i byen for ellers er jeg bare dårlig når jeg ligger mig om .. 2,5 time i min seng! ”

Så er der tøjet.. den er altid sikker når jeg skal i byen, coatede sort bukser, en body m. Blonder og måske lidt vovet neglelak så som en sort glimmer.. Der var engang hvor jeg stod i snevejr med stramme korte kjoler, med 100% chance for blærebetændelse men vovede da pelsen for hvis der var noget den stramme kjole gjorde? Så var det at vise de dyre bryster og faste mås frem, drinksene købte jo ikke sig selv hos fyrene ved lidt small talk?

Jeg håber I nød at læse med i min lille VS.
Nu vil jeg passe min sengetid for man ved aldrig om den bliver afbrudt af et tørstigt barn.

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rundvisning del 1 - Spisekøkken.