Min morknold.

Rundvisning del 1 – Spisekøkken.

Det er ingen hemmelighed at vores bolig endnu ikke er færdig, selvom vi virkelig ville ønske den var helt på plads og færdig, heldigvis kommer min far snart og hjælper os med at gøre det et skridt mere færdigt, men nu tænkte jeg I lige skulle få lov til at få et indblik i hvor langt vi er, hvad vi mangler og hvad vores drømme er omkring boligen.

Jeg skal dog lige fortælle at indlægget kommer til at indeholde reklame, ikke fordi der er noget sponsoreret der bliver nævnt men fordi jeg gør reklame for andre firmaer ved at fortælle hvad vi ønsker at pynte vores bolig med.

img_3369

Jeg vil rigtig gerne have et andet spisebord, med beton look så der kommer lidt mere lys ind i boligen, vi er virkelig glade for vores spisebord og det fejler bestemt ingen ting, men lidt fornyelse ville være dejligt. Jeg er ret vild med det her fra Nordal.dk I kan finde det lige her CITY spisebord med beton – samtidig vil jeg også rigtig gerne skifte vores spisebordslampe ud med noget der er lidt mere luftigt, måske mikse nogle lamper sammen så det ikke virker så tungt ovenfra – der har jeg også forelsket mig i nogle fra Nordal. Placeret i forskellige højder fra loftet. Vil vise dem alle med links direkte til hjemmesiden. Vi vil også gerne vende bordet og få en fed bænk ind bagved så man kan lave ryglæn op af væggen.

nordal-spisebord


lampe-1        2        3

 

1. BULB pendel.            2. TENDENCE pendel.         3. FLACON kvadratisk pendel


img_3371

Derudover har vi den her virkelig grimme radiator.. Hvem har dog opfundet dem? Kønne er de virkelig ikke, så den vil vi også virkelig gerne gemme væk. Roverkob.dk har faktisk de fineste radiatorskjulere, på den måde vil man også få lidt hylde hvor der kunne stå en fin lysetage eller billedet kunne stå på, så det ikke skal stå nede i radiatoren.. og så måske en lidt mere pæn dørmåtte når nu vi skal have en liggende.

radiatorskjuler_hol_100x80cm

Jeg synes det giver et rigtig pænt og feminint look når man sætter en radiatorskjuler op, I kan finde deres udvalg ved at trykke på linket lige her Radiatorskjulere – Røverkøb.


img_3370

Ja .. velkommen til rodelandet, vi vil rigtig gerne have ny hovededør, vi har faktisk sådan et lille anex, drivhus eller hvad man skal kalde det som man træder ind i når man kommer ind til at starte med, derefter træder man ind i det her, der står et Karlekammerskab som skulle op på pigernes værelse, der kommer det aldrig op! Så det opbevare vores overtøj indtil vi får en bedre løsning, derudover står der et rullebord som endnu ikke er samlet, kattensmadskål, og så alle de dele der mangler at blive sat op i køkkenet.. Jeg vil rigtig gerne have en lang fed bænk eller daybed som ungerne kan sidde på når vi laver mad eller skal have overtøjet på. Samtidig må den gerne have plads til noget opbevaring under sig så der kan gemme sig lidt ..LORT. Noget andet opbevaring til overtøjet, ved ikke helt hvad det skal være, fordi det skal være noget man gider at se på hele tiden. Samtidig gad jeg godt have et stort fedt spejl hængene så man lige kan tjekke sig selv ud inden man går.  Måske fra Nordal.dk i beton look som ville kunne matche spisebordet, eller den i det rå træ som matcher det spisebord vi har nu.

 

baenkfit-1000x1000x75

CITY bænk med beton                                                                RAW bænk i træ og metal


Det var første del af rundvisningen – der skal nok komme mere, men I skal jo også lige kunne holde til det hele.

Kan I mærke at jeg er lidt vild med Nordal.dk

Tak fordi I læste med.

 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min morknold.