Tillykke til vores Filippa.

Hele vores historie.

 IMG_9261

Februar 2013..

Jeg var samlet med pigerne og vi skulle som sædvanlig i byen for at more os.
En helt almindelig bytur, som faktisk skulle blive starten på et livslangt eventyr!
Ikke så meget dikkedar, vi skulle bare drikke og danse all night long!.
Tøjet blev fundet frem, I ved der hvor man står i blandingen af at man kunne medvirke i en af de mere dirty scener med Christian Grey samtidig dog med et strejf af buisness lady ( der skal jo være lidt til alle ), makeuppen lagt, og den første flaske åbnet til lyden af de bedste dansenumre, en lummer stemning ramte rummet – i ved den der stemning der altid kommer i blandt piger når promillen er lidt for høj og man løsner op for tøsehyggen.

Vi gjorde os færdige og jeg havde jo en kæreste så det var bestemt ikke en scoretogt fra min side, men det har aldrig været en hindring for mig – for jeg kan ihvertfald godt danse og hygge mig uden at det skal gå op i flirt og fyre.

Byen

Vi skulle som sædvanlig på Daisy i Roskilde, det var virkelig bare vores stamsted og der var aldrig noget at diskutere fordi det var også der alle man kendte mødte op – så fuld fart afsted for nu skulle træbenet rystes i den bedste dansestil – det var en af de der aftner vores stemningen bare er så høj at selv ikke et tom diskotek ville kunne ødelægge denne aften!

Men det var bestemt ikke et tom diskotek den aften – det var proppet til randen og vi gav den fuld gas, vi snoede os som slanger om polestængerne, rystede rumpen oppe i baren og en masse gratis drinks faldt af sig – vi slog os løs på dansegulvet som en flok vilde aber i bur! Min trofaste bassarm pumpede løs – Jeg har aldrig sagt at det ser godt ud når jeg danser, men jeg gør det for fuld skrue og den skal aldrig have for lidt!

Jagten.

Jeg husker tydeligt at jeg stod og dansede som jeg altid plejer, pludselig .. Stod han der, helt sådan..  Som om det hele var planlagt, (Det skal lige siges, at Jannik og jeg kender hinanden fra HG og vi gik endda i klasse sammen det første år, jeg havde endda et godt øje til ham dengang, men der skete aldrig mere..) Han stod med sine venner og gav den gas som de nu plejede at gøre, pludselig løb det ned over ryggen og jeg var sikker på at ham skulle jeg have fingrene i igen, jeg følte mig virkelig som en tiger der lige havde opdaget sit bytte.. 

Han stod pludselig og dansede med den her pige – det kunne mit jagtinstinkt slet ikke tillade og jeg skulle bare lige file mine klør så jeg var klar til at få fat i ham – (BTW. fik jeg sagt at jeg havde kæreste? Jepsen.. Han var for længst glemt i dette øjeblik).. Vi hældte lidt shots ned og jeg gjorde mig klar til at indtage denne piges plads – 1 2 3.. og så stod jeg pludselig i bedste færd med at danse med Jannik – den her tiger får hvad den vil have ! – Ingen skal tage mit bytte – ikke på min vagt!

Der var hænder der var steder de nok ikke skulle have været, men alligevel var det hele så rigtigt og dejligt! Han fik min opmærksomhed hele aften, der var fuld af flirt og tætte trin den aften, aften fløj afsted og samtidig husker jeg det som om at alting omkring os stod stille. Jeg nød hvert sekund og der var bare en helt fantastisk speciel kemi den aften.

Som aften løb mod enden, så var det pludselig tid til at tage hjem, og sige farvel.. Jeg ville ønske der var 10 timer til at nyde øjeblikket, jeg smuttede ud for at hente jakken og gøre klar til at tage hjem – da jeg leder efter Jannik for at sige farvel, ser jeg ham pludselig stå med pigen fra tidligere og danse, enhver anden pige havde vendt ryggen fornærmet til og gået, men ikke mig.. Hun var det mindste af mine problemer og jeg gik igen i mit jagerhumør og styrtede hen for at give hende et let skub med hofte partiet for at give Jannik et kort, men lidenskabenligt kys, jeg burde virkelig have dårlig smag i munden men jeg kunne slet ikke komme ned fra den her sky jeg pludselig var landet på.

14907805_362199420786332_1716641956_o

Det første kys..

Jeg husker det som var det igår, det kys.. alt stopper op, sommerfuglene flyver afsted, jeg har virkelig aldrig fået så godt et kys som den aften..
Han sad helt bestemt fast i mine tanker og jeg vidste bare at vi to, vi skulle ses igen, jeg ville lære ham at kende, jeg ville se hvad han havde at byde på også selvom jeg stadig havde kæreste på, så havde jeg brug for at se ham igen.

Vi havde kontakt over telefonen, enkle uskyldige sms’er, jeg pralede med at jeg havde fået ny lejlighed og den kunne han da komme og se hvis han havde tid og lyst..

Netflix and Chill.

Det havde han! Så uskyldigt ” vi skulle jo bare se film “, tror vidst godt at vi begge vidste at det var fuldstændigt ligegyldigt om vi havde set Anna og Lotte eller den nyeste fast and Furious – vi ville jo ikke se en skid af den film.
Og det var starten.. Efter arbejde kom han hjem til mig, efter byture kom han hjem til mig, vi fulgtes hjem fra byen, altid en besked (jeg sover hos dig) – og selvfølgelig gjorde han da det! – jeg droppede selvfølgelig min kæreste – altså ved jo godt det ikke pæn måde at være overfor en anden person, men.. sket var sket og jeg havde slet ikke lyst til at lave noget af det om.

J & jeg indgik det man kalder på godt ny dansk  “Netflix & Chill” venskab – der var spilleregler, ingen følelser, ingen jalousi og man skulle ikke forvente det store af den anden person. Men som i stortset alle sådan nogle forhold er der jo altid en af de to teamspillere som ikke kan overholde reglerne.. Jeg måtte pænt forklare ham, at der var begyndt at komme følelser med i det hele, enten ville han prøve den fulde pakke med følelser eller også måtte vi stoppe vores leg..

Han valgte heldigvis at han gerne ville prøve den fulde pakke, og pludselig datede vi faktisk ! Ikke noget romantisk og vildt .. Men jeg serverede da Nachos til den første aftensmad, og fik da nær givet staklen et ildebefindende da han fik hapset en jalapeñoz .. Ups! Men det var dejligt og vi blev mere og mere glade for hinanden.

Vi begyndte at ses oftere, jeg nævnte for min familie at jeg var begyndt at se en fyr, han var super sød og jeg faktisk havde kendt ham siden jeg startede på skolen,  men vi dog ville tage tingene helt stille og roligt fordi ingen af os havde travlt.. eller sådan troede vi i hvert fald det skulle være..

Maj 2013.

Jeg var på stranden med min veninde Sarah, vi havde en fantastisk dag med jordbær, masser af smøger, tøsesnak osv. pludselig kom snakken jo ind på at jeg synes det var super irriterend,e at jeg ikke havde fået min menstraution, især fordi jeg kunne mærke på kroppen den var på vej, ømme bryster, muren i maven, følelsen af at lige om lidt.. så ville den altså bare komme! Hun spurgte om jeg havde taget en test.. fordi jeg var jo faktisk gået en uge over tid.. HAHA nej da.. jeg er sku ikke gravid, du må da være helt skør.. min menstraution kommer ligeeeee om lidt!

Hun fortalte at en af hendes veninder havde prøvet nøjagtigt det samme og hun var altså gravid.. hm kunne da godt mærke, at pludselig spændte de der bryster altså rigtig meget, og jeg følte mig vel egentlig sådan lidt oppustet. Hun bad mig pænt om at tage en test hvis min menstraution ikke kom.

Det blev mandag og jeg havde endnu ikke fået min menstraution, jeg tog på arbejde og tankerne fløj rundt i hovedet på mig, “Hvad nu hvis jeg er gravid? Jeg skal ikke have nogen abort, eller skal jeg have en abort?, hvad med min elevplads, min uddannelse, hvad med mig, jeg bor kun i en etværelses lejlighed”.
Jeg tog mod til mig og gik i matas og købte to test, ” Ja jeg skal bruge to test – de er til min veninde!” ( whaaaaat.. hvorfor siger du dog det daniella? de er da fløjtende ligeglade med hvem den er til, man kan desuden godt se i det fjæs at du stor lyver lige nu)

To streger.

Jeg var sikker på at det var spild af penge, og det irriterede mig at de penge skulle være brugt på en drink i byen eller en pakke smøger.. Jeg gik op på toilettet på arbejdet, og tog min test.. ti sekunder efter BOM to streger.. ej en dyr og dårlig test.. vi tager lige en ny.. Ti sekunder efter BOM to streger.. okay okay, what to do, det betyder vel at jeg er gravid? og så kom kvalmen “ØRL ORLA” – Jeg troede seriøst kun det skete på film at man brækkede sig lige så snart man havde taget en positiv test, men her var jeg altså så blevet hovedpersonen i filmen..  fem minutter til butikken åbnede og jeg blev simpelthen nød til at ringe til en eller anden, det blev min daværende veninde og jeg tudebrølede, det her var jo slet ikke planlagt og hvordan skulle det nogensinde blive en god ide, jeg nægtede at en abort skulle på bordet !! Hun støttede mig lige meget hvad mit valg ville blive, med de ord kunne jeg i ro og mag pakke alle mine positive test sammen og arbejde videre.

Da jeg kom hjem, vidste jeg jo godt at der var en teamplayer i det her spil der skulle vide besked, jeg skrev til ham og fortalte at jeg var gravid.. Selvfølgelig fik jeg den reaktion som jeg forventede fra en 18 årig dreng ” ABORT!” – han skulle da ikke være far nu, vi havde kun kendt hinanden i flirt en lille måned, der skulle ikke komme nogen baby nu! Aldrig i livet.

Vi diskuterede meget frem og tilbage og jeg forstår da udmærket godt at han synes jeg var meget uretfærdig, fordi i sidste ende var det sidste ord jo mit, det var jo mig der skulle ligge krop til, mig der skulle sige ja eller nej til abort.
Jeg vidste udmærket godt at der ikke ville forekomme en abort, men alligevel efter lang tids plagen, fik han overtalt mig til en tur til lægen for at bestille en abort, han var der under hele forløbet, hvilket jeg slet ikke forventede men jeg var så glad for!

Jeg blev undersøgt og fik afvide at jeg var ca 7 uger henne og jeg skulle vente lidt for at kunne få foretaget en abort, men der blev bestilt tid og der gik da heller ikke lang tid før jeg fik brev om indkaldelse til undersøgelserne før aborten.. det var som at få et bræt i hovedet.. hvad bildte han sig ind? Han kunne ikke bestemme jeg skulle have en abort, han kunne jo bare vælge barnet fra hvis han ikke ville være en del af det hele – mine veninder synes jeg var skør i bolden, og forstod udmærket godt J’s syn på det hele, men selvfølgelig støttede de mig ! Jeg ringede til Roskilde Sygehus og fortalte at tiden skulle aflyses.. jeg var vildt nervøs og husker tydeligt da damen i telefonen siger ” Vil du gerne beholde det? har du fortrudt dit valg om abort?” og det sagde jeg jo ja til.. “tillykke, du skal være mor”
Lige der!! LIGE DER da hun sagde det.. der vidste jeg at uanset hvad.. så havde jeg træffet den helt rigtige beslutning..

IMG_6824

Du skal være mor.

Nu skulle jeg pludselig lære at være gravid, forberede mig på at skulle være mor, pludselig skulle smøgerne kvittes, byturene skiftes ud med bleskiftning, og tømmermænd være slut frem for at have ikea-poser under øjnene.. sådan troede jeg i hvert fald at det ville blive.

Da jeg havde meldt ud til J, at jeg ville beholde barnet var han godt tosset og sur på mig, og vi snakkede ikke rigtig sammen i virkelig lang tid, jeg forstod/forstår ham godt, helt ærligt knægten var jo kun 18  år.. Men alligevel var han 18 år og super moden, han sagde fra starten af at han ville være der til hver scanning, hver besøg hos jordemoderen, hvert lægebesøg og så ville han være Far på fuldtid overfor sit barn. Wow.. virkelig WOW, meget mere end jeg overhovedet forventede af ham.

Kvalmen kom utrolig hurtigt og blev indtil uge 16.. Jeg ørlede hver morgen, og stortset hver gang jeg havde spist, kød kunne jeg slet ikke døje de første mange måneder, så da grillsæsonen indtog blev jeg vegetar! I august valgte jeg at tage en tidlig kønsscanning, og J tog med, det var en vildt akavet og mærkelig stemning, vi begge havde jo en vild spænding i maven for at se hvad det var vi ventede os.. lyserødt eller lyseblåt.

En pige.. en lille pige lå i min mave, jeg var så lykkelig og glad, hvorimod J til at starte med var meget skuffet da han da ville have en dreng, vi kyssede dog af glæde !
Han ringede stolt og fortalte hans forældre at vi ventede os en lille pige, selvom han ikke ønskede at skulle være far lige nu og her, så kunne man tydeligt se hvordan han strålede over at han skulle have en lille pige.

Månederne gik langsomt, kontakten var meget lille imellem os, når vi endelig havde kontakt så endte jeg for det meste ud i et preggoflip og vi blev sindssygt uvenner, så ringede jeg tilbage og undskyldte.. forventede at han ville give mig en smule kærlighed, men helt ærligt.. det ville jo ikke ske! Jo mindre kontakt vi havde jo bedre var det faktisk mellem os.

IMG_0792 (2)

Fødslen.

Jeg havde fra starten planlagt at jeg skulle havde min mor med til fødslen, ingen vidste jo hvordan J og jeg havde det til den tid, så vi kunne jo lige så godt have planlagt at hun skulle med, en dag rørte noget inden i mit preggohjerte, som sagde til mig at den store oplevelse det ville være for min mor at være med til fødslen for sit første barnebarn, lige så stor en oplevelse ville det jo være for J’s mor at være med til fødslen, så jeg foreslog at han spurgte hende, dette resulterede i at d. 16-02-14 stod J, min mor, jeg og J’s mor i gang med at få vores alles lille pige til verden, det skete efter 30 timer med veer, på min Lillesøsters fødselsdag, midt imens J og hans familie skulle fejre fødselsdag, og midt i at vi skulle holde min stedsøsters fødselsdag, kl. 23.23, så smuk, så perfekt, sååå.. STOR!! 4160 gram og 54 cm! hold nu ferie.. hun var klar til at flytte hjemme fra jo, han blev og sov hos os, faktisk var der fuldt booket på barselsgangen så vi måtte sove på fødestuen, jeg fik en dejlig Ren blød seng at sove i, hvor imod de redte den briks jeg havde født på op til Jannik og så kunne han da lige sove der!

Vi skulle blive 3 døgn på hospitalet, han kom hver dag og besøgte os, tog lure med den lille, så efter hende imens jeg sov, hele hans familie kom op og besøgte os, det hele føltes bare som om vi var en rigtig lille familie, efter to dage ville jeg bare hjem!! J’s forældre kørte os hjem til min lejlighed, J blev og sov med os, jeg glemmer aldrig det synes at jeg gik og fik styr på lejligheden, og han lå der.. med vores smukke lille pige, hvor var der meget kærlighed på et sted!

IMG_3269

En Familie.

Efter to måneder, en Dnatest og en lille baby,- Grunden til vi fik en Dna Test var ikke fordi vi ikke troede at Jannik var faren jeg vidste faktisk at han var far til denne lille lækre baby, men vi ville bare gerne have det på skrift også for hans skyld fordi jeg kunne jo bare lyve overfor ham, men svaret var at han var 99,9% far til barnet, men efter alt det kunne vi endelig kalde os for kærester, pludselig skulle vi lære at være nyforelskede med en baby, vi skulle kysse hen over lortebleer, og have hyggetid når baby havde sovetid, jeg opsagde min lejlighed og flyttede hjem til J og hans forældre for at vi kunne være mere sammen, og fordi at vi faktisk ville satse alt på at vi skulle have et forhold sammen. Jeg tvivler ikke et sekund i dag om at det var den helt rigtige beslutning jeg tog da jeg valgte at vi skulle være forældre, selv J siger at han ikke kunne forestille sig et liv der ikke skulle være sådan her, det er ikke nemt at skulle træffe sådan et valg i en alder af 20 år, men uanset hvor gammel jeg bliver.. Vil jeg altid se tilbage på at det valg jeg traf der, var det bedste og sværeste valg nogensinde. Filippa var ikke et ønskebarn, hårdt og kontant.. for vi ønskede hende jo ikke, men hun er blevet til et ønskebarn og er et fuldt ud kærlighedsbarn! Hun bragte os sammen til en smuk familie.

Vi har været meget igennem, men lige meget hvad der sker.. så vil J altid være mit livs kærlighed og jeg vil aldrig fortryde at jeg tog det valg at vi skulle være forældre og risikere vores forhold, for nu.. Nu har vi det smukkeste forhold, der er kommet en lillesøster til verden, fælles økonomi, fremtidsplaner og jeg kunne ikke ønske mig mere.

Tusinde tak fordi I læste med.

 

 

 

 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til vores Filippa.