Novahs værelse Tour.

Farligt emne.

img_0724

Nu bevæger jeg mig måske ind på et lidt farligt område, men jeg holder vejret og prøver alligevel for jeg tænker der må sidde nogle kvinder der har det på samme måde?

Men jeg er virkelig nået der til hvor jeg bliver sådan lidt træt af babysnak, måske er det fordi mine to piger kan så meget selv nu, eller også er det bare fordi jeg er psyko mærkelig, NO body knows, men sådan er det altså nu, jeg gider ikke bruge tid på at sidde og nusse om babyer, jeg gider ikke diskutere om afføringen har en skør farve eller om babys lyde ikke bare er søde.. Jeg er nået dertil hvor jeg synes det sjoveste er de børn som er omkring samme alder som mine egne, det der når de opdager de kan lave ballade, sno en omkring ens lille finger eller virkelig komme med kloge bemærkninger.

Det betyder jo ikke at jeg synes babyer er forfærdelige? Nejnej da, de er skønne og dejlige, jeg er glade på alles vegne der sætter et lille liv til verden, men jeg synes bare babyer er blevet virkelig kedelige, når folk kommer med deres nyfødte kan jeg da godt rose og sige de er søde, men jeg gider virkelig ikke bruge tid på at høre om bristninger, ømme bryster og nusse omkring dem, for jeg har rigeligt med mine egne to og det eneste jeg kan tænke er bare..

Din stakkel, jeg skal nok sove lidt ekstra for dig om natten.. Det kan også være fordi Novah virkelig bare har været en prøvelse, at jeg bare er sådan, at jeg synes det pludselig er synd for andre, det er jo fantastisk at blive forældre, men du skal ikke komme og sige at det er dejligt at have en kæmpe JAY JAY der bare blæser for fulddrøn af et vandfald med blod ned i bleen efter man har født, blandet med den minimale søvn og brysterne der bare skriger i smerte, det er det hele værd i sidste ende men jeg.. jeg er sku nok bare bestemt ikke klar til at gennemgå det igen og derfor flygter jeg bare så snart folk nærmer sig med babysnak.

Har du det på samme måde? det er bare sjovere med de børn i samme alder som ens egen? Jeg har virkelig bare ikke interesse for det pt.

Tak fordi du læste med.
Husk dette er min mening, lige så vel som du må plapre om babysnak, så må jeg vel også plapre om at jeg er træt af babysnak?

 

//Daniella Flindt.

Daniella Flindt - mommylife.

6 kommentarer

 • Vinnie

  Hej Daniela. Det er selvfølgelig så vigtigt at man respektere hinandens holdninger. Når det er sagt, synes jeg det fremstår lidt uheldigt, at du kun interesserer sig for hvor DU er i livet. Skal man ikke også interessere sig for ens venner/bekendte er? Ønskede du ikke også at snakke babysnak da dine børn var helt små ligesom du interesserer dig i den alder de har nu? Satte du ikke pris på at nogen lyttede? Hvis jeg var din veninde, som måske havde fået børn senere, og jeg nu ikke måtte snakke babysnak (men havde hørt på din babysnak i sin tid), fordi du var træt af det og dine børn var store, var jeg blevet slemt skuffet. Det jeg siger er, selvfølgelig kan et emne hænge en langt ud af halsen. Men skylder vi ikke de omkring os, at give dem opmærksomhed for dér de er i livet?

  Ellers tak for en rigtig fin blog. Kan godt lide at følge med, men måtte lige give min mening til kende her 🙂 jeg synes det fremstår lidt usympatisk og det er ikke hvad jeg ellers har fået indtryk af herinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er SÅ enig. Selvom jeg blev mor for første gang for 7 mdr siden, så elsker jeg at være samlet med mine veninder og hører om deres liv, hvor babysnak ikke fylder. Jeg kommer ud af min bobbel og finder ud af hvad der sker udenfor min baby verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Nej du er ikke den eneste 😅 mine børn er 3 og 6 år og i år kender jeg mange som skal have en baby , men det er ikke noget jeg synes er sjovt mere, den tid for mig er forbi. Dengang jeg fik mine børn var andre uden børn heller ikke interesseret i mine fordi de var jo et andet sted i livet end mig som de sagde, det samme er jeg jo så nu 😊 og det er helt ok 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej daniella.
  Jeg har kun fået mit førte barn, som er 9 mdr. Jeg er ikke i tvivl om jeg gerne vil have en mere, MEN på en meget senere tidspunkt. Folk er allerede begyndt at spørger mig, hvornår vi skal have nr.2 og jeg bliver så irriteret. Helt ærligt, så er min datter kun 9 måneder – tag en slapper folkens. Og desuden så orker jeg ikke graviditet, læge/jordmoder besøg, fødsel, og det hele gang til lige forløbig. Jeg er ikke skruk. Jeg havde en fin og almindelig graviditet og en god fødsel, men har bare fået nok alt i forhold til Babyer, barsel, mødregruppe osv osv. Og glæder mig til en hverdag når hun starter i dagpleje og se hende vokse. Så nej, du er ikke den eneste der har fået nok af baby snak og skruk. Jeg føler mig en anelse underlig over jeg allerede er babytræt, når jeg kun har fået en. Savner at snakke om andre ting en babyer.

  Forstår dig godt. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  HØRT!!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Selvom jeg ikke har børn endnu, kan jeg virkelig godt følge dig. Jeg er tante til 5, den ældste er 13 og den yngste 6 mdr. Jeg tror bare, at man bliver mættet af alt det der baby noget. Det er spændende i starten, men så har man ligesom prøvet det, og man ved hvor meget sjovere de bliver, når de bliver lidt ældre.

  En af mine niecer bliver 4 til sommer, det er hende jeg har været mest sammen med. Da hun var baby, syntes jeg at alt det der babysnak var fantastisk, fordi man var så opslugt af den alder. Så
  blev hun 1,5 år, og så var dét bare den fedeste alder. Sådan er det bare fortsat, og hold op hvor sætter jeg pris på nu, at man kan have rigtige samtaler og lege “rigtige” lege. Jeg synes faktisk ikke, at min anden niece på 1,5 er særlig spændende at lege med – men det syntes jeg, at hende på 4 var i den alder.

  Så ja – man får bare nok, og vokser nok sammen med børnene. Måske det er er naturligt instinkt, eller noget, at man bedst kan forholde sig til det man er “vant til” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novahs værelse Tour.