Novahs værelse.

Resultatet af mit nye hår.

Indlægget indeholder reklame.

Nu er det vidst tid til at I skal have lov til at se resultatet af dagens kamp igår, jeg satte mig i stolen kl. 12 med chokolade og hygge, da kl. slog 18 kunne vi børste det sidste hår af fra skulderen og jeg kunne klappe i mine hænder, en process som jeg har kørerende og med mine ønsker skal man forvente at sætte noget tid af, det kommer ikke bare af en hætte og noget afblegning på to timer, det er også det budskab som min skønne frisør Helen Lucca gerne vil ud med, alt kan ske hos hende .. okay alt med måde, men det kræver bare nogle enkle ting, man skal være indforstået med at nogle processer tager længere tid end andre, derefter kommer en pris og i sidste ende alt efter hvad man ønsker, så den rigtige pleje til håret.

Jeg ønskede at blive en toner lysere, at det skulle bliver mere koldt men ikke gråt, og jeg er simpelthen så glad, hun har virkelig bare tryllet helt vildt. Vi blev enige om at lade håret forsætte sin længde og derfor kun klippe det værste og rette håret til, det ser mega langt ud nu fordi det er blevet frisket sådan op. Nu er det bare klar til kulør i huden, og foråret!

Der er ekstrem meget spil i håret og uanset hvordan jeg sætter det, så byder farverne på noget nyt.
Når jeg udtaler mig omkring Helens arbejde, kan jeg virkelig stå indenfor høj kvalitet og at der bliver lagt forståelse for ens ønsker, derfor kan man også altid få et uforpligtende tilbud hos hende, man skal sende et billede af ens eget hår, ens ønske hår til hende og så sammensætter hun en process og en pris til dig.

Har du Lyst til at se hvad hun har lavet og ellers har at byde på? Så tjek hende instagram ud her -> HelenLucca

Er det mere fristende at bestille tid? Så kan det ske lige her – > Bestil tid.

Nu til det som I har ventet på og er klikket ind for at se.. Mit nye hår!! Hvad synes I? Jeg er helt vild med det selv, det er lige hvad jeg ønskede mig!!

6243757952_img_2536 6243757952_img_2542 6243757952_img_2544 6243757952_img_2543 6243757952_img_2545 6243757952_img_2548 6243757952_img_2556 6243806352_img_2559

Det her er de produkter som Helen anbefaler jeg bruger, når ens hår bliver lysnet så kræver det en masse fugt til håret, jeg har faktisk også endnu en olie, og jeg kan virkelig mærke at det er de helt rigtige produkter for mit hår – man kan ikke undgå at efter noget tid så trænger spidserne til at blive klippet og det gjorde mig også, men derfor er det stadig vigtigt at håret får den rette mængde fugt og pleje, på den måde er det ikke så vigtigt at få klippet meget at håret, fordi at plejer man håret er det kun det værste der skal af.

Daniella Flindt - mommylife.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novahs værelse.