New year - New hair.

Novahs værelse.

Indlægget indeholder Reklame.

I er mange der har hjulpet mig da jeg efterspurgte hvad der kunne gøres ved Novahs værelse, da jeg synes den manglede lidt mere personlighed.

svar-til-mine-mobbere2-1

Novahs værelse er indrettet sådan meget neutralt fra starten af, en af grundene til det er at så kan jeg hele tiden tilføje lidt af gangen, vi har ikke en stor pengepung heller så jeg kan ikke bare fylde i det af alle de lækre sager jeg gerne vil, desuden synes jeg det tager tid at opbygge et rum som et børneværelse, fordi i starten har de ikke andet end deres seng og babylegetøj, for at vi ikke falder over legetøjet så er det hun leger mest med, nede i stuen og det der ikke bliver rørt så tit det er oppe på hendes værelse, det fungere rigtig godt for os på den måde.

Desuden har jeg været meget i tvivl om hvordan det skulle opbygges og hvilke farver, jeg er helt vild med Naomis værelse som Lillesnefnug har indrettet til hendes datter, men det vil ikke passe ind hos os, da vi har små rum at arbejde med og et lille lysindfald, så for mig har det fungeret bedst at holde alle rum meget neutrale og lade pynte ting skabe rammerne – jeg føler som sagt at jeg er der nu hvor jeg er glad når jeg går ind på hendes værelse, måske et tæppe kunne være godt og ellers er der kun de håndværksmæssige ting der mangler nu ( ny dør – fodlister osv.)

Men nu skal I have lov til at se hvordan vi har gjort og indrettet det hele.

img_2516

Vi har netop modtaget denne nye puslepude fra Leander, den er virkelig lækker og for mig en puslepude som er lækker i farven, den holder formen, er blød i skummen men stadig stabil og holdbar, den har nogle skridsikre dutter under så man ikke behøver en ramme omkring puslepuden, derudover.. Man kan jo se den er hygiejnisk. Den kommer vi til at få rigtig meget glæde af.

img_2517

Der er rykket den fineste lampe ind fra Villavejen – den giver et meget blidt og roligt lys i værelset, derudover pynter den rigtig fint og gør at der sker noget på den ellers kedelige og hvidevæg bag sengen.

img_2518 img_2520

Jeg synes personligt der er sket en del, billederne er taget her til morgen og det er stadig grunden til at de kan være lidt mørke, men synes klart man kan fornemme at der alligevel er kommet lidt mere personlighed ind i rummet og det er mere børnevenligt. Hvad synes du?

img_2521 img_2522

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year - New hair.