Ting jeg er træt af på instagram.

New year – New hair.

Nyt år – Nyt hår.

img_3943

Nu er det endelig ved at være tid igen at jeg skal til min fantastiske frisør igen – HelenLucca, hun kan simpelthen bare forkæle mig og selvfølgelig mit hår på en helt magisk måde!

Dog er jeg virkelig i tvivl om hvordan mit hår skal forkæles denne gang – skal det være en kortere frisure? En lang page? En kort page måske? Hvilken farve? Skal vi ud i det orange : naturrøde look, eller skal vi bibeholde det blonde måske med lidt mere koldere toner? Puha det er virkelig svært for jeg er virkelig blev vild med det orange:naturlige røde look men samtidig.. er det dumt at kæmpe mig derover nu hvor jeg endelig har fået det lyse?

Hvad synes du? Jeg kan mærke at jeg glæder mig helt vildt, kan virkelig anbefale Helen, hun har denne lækre shop lige ved Rådhuspladsen, nede i de små gader – hos hende kan alt lade sig gøre omgang forlader stolen med en tryg fornemmelse.

Hun er smilende, imødekommende og virkelig bare fantastisk at bruge så mange timer med! PS. Hun forkæler altid med chokolade og koldt at drikke! Lige efter mors smag!

 

Tak fordi du læste med.

 

// Daniella flindt

Daniella Flindt - mommylife.

11 kommentarer

 • Pernille

  Kort grålig frisure som khloe kardashian og dorit kemsley

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilian

  Jeg synes du skal holde stilen. Det virker så naturligt og det passer godt til dig.
  Ikke brun og ikke orangerød. Forår og sommer er på trapperne så helt klart det du har nu, men længde ved jeg ikke. Du er jo sindsyg smuk som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Daniella
  Jeg tror at en lang lys page ville være helt perfekt til dig! 😍
  Ps elsker din blog, insta og personlighed, tak fordi du deler så meget ud af dig selv! 😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Blond lang page

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Det du har haft indtil nu klæder dig virkelig godt. Jeg tror at naturrødt hår ville blive for meget (er selv ejer af naturrødt hår) og passer skide godt til folk der er blege, men mindre til folk der har en lækker glød, da nuancerne smelter sammen. Men man kan jo altid prøve, måske du har heldet med dig ☺️

  Jeg synes du har lige nu det der har klædt dig mest i al den tid jeg har fulgt dig 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Stemmer helt sikkert for noget gråt. Koldere toner. Tror det ville klæde dig så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Safiyah

  Tror det ville klæde dig med nogle lilla toner og håret mere hvidt 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Åh, helt klart den længde du har nu, den klæder dig SÅ godt. Og måske så med lidt koldere toner 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kort hvid page 👏🏼👏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hansen

  Lang page. Chokolade brun hår❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella Flindt

   Godt forslag 😄 Men det bliver ikke brunt! Det er jeg rigtig træt af – og er enig med min frisør at det er noget vi holder os fra 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg er træt af på instagram.