Dagens store nyhed!

Ting jeg er træt af på instagram.

Ting jeg personligt er træt af på Instagram..

Folk der pakker, pakker op i deres story.. jeg får fnullerfnis af det.. medmindre i taler i det eller siger som en kamel imens! Så vil jeg gerne se oppakningsvideoer

De mødre det blamer deres nyfødte for at være vågne hele natten.. ja? Sådan er det med en baby.. hvad havde du troet? At nu var det barsel og du skulle sove længe? Nænæ.

10 reklame billeder efter hinanden i stort… keeeeedeligt! Måske fordi jeg ingen penge har og intet kan købe.

Dem det anbefaler 400 profiler i træk.. sjovt nok altid De samme – vil du høre mine favoritter? Tja.. de er nok blevet anbefalet 80 gange idag, men skriv Da endelig og så åbner jeg op.

Billeder af en halv krukke, en trekvart vindueskarm m et glad cola.. det giver ingen inspiration? Keeeeeedeligt!

Alle de alt for lækre slikskål!! No No GO Away, jeg kan ikke tåle det hvis jeg ikke kan få det!

Det nye MARMAR og Adidas sko i pudderfarvet .. just sayin, alle har det.. jeg forudser.. at.. om 2,5 måned bliver hele Instagram pudderfarvet. (Skoene er fede! Ingen tvivl .. også tøjet!! Det er ren jalousi.. måske! Men ved bare.. mine piger ikke kan holde det rent og pletfri, så No pudderfarvet herhjemme) har I Tilgengæld set det nye gule Adidas sæt? Filippa og Novah kommer til at rocke det!

Så træt af de der tag et valg storys.. når de handler om lort, bræk eller hvem man vil have sex med? Jeg bliver virkelig stødt! Husk dem du omtaler er levende mennesker ??

Er sååååå træt af alle de samme vinder i give aways.. altid de samme ???? Jeg vil også vinde.. (misundelse?Ja!)

Husk at alt det jeg skriver ikke er med et negativt blik men alt er skrevet med et lille smil og en sød krammer til alle ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens store nyhed!