Svar til mine mobbere..

Dagens store nyhed!

Som I alle ved, har jeg idag været inde i storbyen fordi jeg havde et lille projekt.

Det kan jeg netop nu afsløre, jeg havde nemlig møde med Caroline fra Bloggersdelight og det møde gik ud på at jeg starter en ny blog op derinde for at være blogger hos dem, med ordnede forhold og en krudsedulle!

Jeg glæder mig helt vildt til at blogge hos dem og få en helt masse nye oplevelser i den retning som jeg elsker – nemlig at dele ud af mit liv!

Jeg blogger kun for min egen skyld og selvfølgelig for jeres, men det vigtige er for mig at jeg har nogle der kan hjælpe mig på vej. Så for jer betyder det ikke så meget nyt, der skal nok komme lige så skøre, ærlige og varme indlæg fra mig som der plejer.

Tak fordi I læste med ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar til mine mobbere..