Jannik svare på jeres spørgsmål.

Svar til mine mobbere..

Opfølgning på dette cybermobning..

Virkelig mange har i en periode forsøgt, at ramme mig ved at lave en bølge der skulle ramme mine tænder.. I starten der ramte det mig, fordi jeg har været mobbet med det før, jeg blev kaldt hesten osv. Min mor har samme tandsæt og min lillebror det samme tandsæt.. sådan er det fordi det er gener der gør at vi ligner hinanden, min mor blev altid spurgt om hun var i familie med Kim Larsen, jeg blev mobbet ved at blive kaldt abe pgr af mit mundparti.. og ved i nu hvad.. helt ærligt.. Kan I ikke finde på noget nyt? Den er virkelig død, den med at bruge noget omkring min mund!

Udover dette, så går den her ud til dig.. dig der har brug for at nedgøre andre på deres personlige plan, deres udseende, væremåde, stemme eller lign. Hvor må du bare have nogle problemer selv at kæmpe med.. av hvor må du have ondt af dig selv og være utilfreds med dig selv.

Men hvis du nu starter med at rette ansigtet ind i spejlet og fortælle dig selv .. jeg er smuk, ingen andre skal bestemme omkring mit udseende og jeg er skabt til at se sådan her ud og det er fantastisk!!

Så bekæmper du dine egne selvværdsproblemer og selvtillidsproblemer, fordi det er i bund og grund nok der det hele kommer fra, måske du selv er blevet mobbet som barn og har brug for at give stafetten videre? Eller.. måske du har et horn i siden på mig? Men giver det dig retten til at nedgøre et andet menneske? Ville du sige de ting til mig hvis du stod foran mig? Eller ville du konfrontere mig med dine problemer? For i stedet at mobbe mig eller give stafetten videre, så vil jeg da meget hellere have at du siger ” Hej Daniella.. jeg synes faktisk at.. ” og så kan vi tage hånd om problemerne..

Hvis ikke det er en mulighed for dig, så ønsker jeg dig alt det bedste i verden, jeg håber at folk må smile på din vej og du ikke selv vil møde folk der mobber? For mobning er meget ubehageligt og jeg håber aldrig at mine børn vil møde en som dig.. for du er netop sådan en der er med til af gøre skoler, arbejdspladser, sociale medier til et sted som giver påvirkninger.
Så hvis du snakker pænt til andre.. så vil andre også snakke pænt til dig, det er en kædefunktion.

Til sidst vil jeg fortælle dig.. Novah? Min datter på et år, hun har arvet sin mors store tænder.. og hvis dit barn en dag kommer hjem med et bide mærke fra hende? Så husk at det nok er fordi at Novah har brugt sine store grimme tænder til at forsvare sig.. Men hvis du lære dine børn hvilken tilgang man skal have til andre mennesker? Så vil Novah nok smile og måske tygge maden med sine store tænder for dit Barn i stedet.

Vi vil meget hellere have vores tænder, end dit syn på hvordan andre skal behandles.

Vær mod andre som du ønsker andre skal være mod dig selv.. det er faktisk ikke særlig svært.

 

de bedste tanker fra Daniella.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jannik svare på jeres spørgsmål.