Novahs værelse

Jannik svare på jeres spørgsmål.

I gennem hele interviewet stiller jeg spørgsmål for at få Jannik til at snakke mere med og uddybe, derfor har jeg valgt at markere hans ord med blåt og mine med lyserødt så I kan følge samtalerne.

 • Hvad tænkte du da du fik afvide du skulle være far i så ung en alder?
  **griner**.. jeg tænkte.. ?fuck?? altså.. til at starte med, det gjorde jeg i lang tid jo. Jeg tænkte ikke at jeg var klar til det, men som jeg altid har sagt så at, hvis det var mig der var faren så tog jeg gerne det ansvar der fulgte med.
 • Hvor gammel var du da du blev far? Jeg var 19.
 • Følte du nogensinde at du blev kigget skævt til pgr. Af din unge alder?
  nej det har jeg aldrig følt, du føler aldrig nogle har sådan.. tænkt ? holdda op, du kun 19 år og far?Jo men altså jeg har ikke følt at folk har snakket sådan, jeg har mere hørt de har sagt ? fedt at du tager ansvaret? men ikke at folk har sagt ? hvad fanden sker der altså ?.
 • Hvordan ændrede jeres liv sig da i fik børn?
  Vi fik jo bare ansvar.. som når alle får børn.
  Nu kan man jo ikke sammenligne os med andre jo, der var jo det hele.. det var jo svært, både at være kærester.. ny startede kærester, forældre så det var jo svært i starten det hele, men vi begge to havde det jo sådan at vi skal nok klare det jo..
  Men jeg tror også det var fordi vi ikke var opsat på at skulle have et forhold til at fungere, men blot skulle have det til at fungere som at være forældre sammen for vores barn.
 • Har du noget at skulle have sagt i forhold til bolig indretning?
  **begge griner ** – nej.. eller jo det har jeg jo, du spørger mig jo.. altså jeg gider ikke det som du gør, sidde og resarche og alle de der ting, som jeg har sagt så vil jeg hellere have du kommer med 3-5 muligheder og så kan jeg vælge der iblandt i stedet for at kigge med hele tiden.
  Men føler du at det er en fælles indretning eller det er min indretning?
  Jeg føler det er fælles jo, fordi at hvis jeg siger nej.. **pause** så tager du for det meste ikke tingene.. **begge griner**
 • Blev i kærester imens du var gravid eller efter fødsel?
  Det var to måneder efter fødslen vi blev kærester.
 • Hvad var din holdning til at daniella var gravid?
  Synes du at det var forkert?.. hvis du tænker på dengang og ikke nu.. For nu er du jo glad for det? ** laaaang pause** Ja jeg synes jo stadig at..  begge parter burde jo have noget at skulle have sagt, altså så kan det godt være at det er kvinden eller pigen der mærker det, det er hendes krop og de ting, men selvfølgelig er det ikke særlig rart for hende at skulle have en abort, slet ikke hvis hun selv er imod det.
  Men det er jo heller ikke fedt for en far at skulle være far imod sin vilje.

  Hvad var spørgsmålet? Hvad var din holdning til at daniella var gravid?  Det var det samme som det første spørgsmål, hvad jeg tænkte jo.. **pause** Du ville jo ikke have det.. det var jo ikke et ønskescenarie, men nu hvor du var i det så ville du jo gerne være en del af det. Ja og nu er det jo det bedste der er sket.
 • Hvad hvis jannik havde sagt han ikke ville have barnet, havde du så fået en abort?
  Nej.. vi havde faktisk først bestilt tid til en abort.. men jeg mødte faktisk ikke op til aborten, derfor fik jeg en ny tid og da jeg skal til den .. kan jeg mærke det bare ikke er det rigtige og derfor ringer jeg op for at aflyse aborten, helt uden Jannik vidste det faktisk. Jannik troede jeg havde fået aborten.. men det havde jeg slet ikke.
 • Hvor tit holder i kærestetid?
  Alt for sjælendt.. det måske to gange om året eller sådan noget, hvor vi er ude. Men vi er gode til at ligge sammen om aften.. for at putte og nusse..   men det er jo ikke direkte kæreste tid hvor vi er ude, nej ud af huset kærestetid.. det har vi jo aldrig.
 • Skændes i nogen gange?
  MASSER!!  **begge griner** Det holder os bare ved.. vores dumme skænderier, som er fuldstændig ligegyldige, bare tag som idag.. altså..
 • Hvilke følelser og tanker havde du da daniella fortalte hun var gravid?
  ** det var det samme svar som det første ? der er mange af disse spørgsmål, derfor skriver jeg ikke dem alle ind, da vi sprang dem der mindede om hinanden over ** 

 • Hvor mange børn kunne i tænke jer?
  Hvor mange børn kunne du tænke dig? .. Jeg har mine børn. Jeg kunne godt tænke mig tre børn!(SÅ ER DET SAGT) ja.. det ved jeg godt. 
 • Efter i har fået børn, vil i så have flere eller mindre end hvad i troede i ville have når i ved hvordan det er ?
  Jeg vil gerne have flere men, ikke fordi jeg synes det er nemt.. Men fordi jeg ved hvor meget kærlighed i at det at have børn, og så vil jeg gerne have den oplevelse med at vi siger ? okay nu prøver vi igen ?.. Ja, det kan jeg sagents forstå.. Men det er ikke fordi det er et must og hvis ikke at tiden er til det, eller vi ikke føler for det så skal vi jo ikke have flere, det jo kun hvis vi er enige om det til den tid. Mmmh.. når ja men altså følelsesmæssigt og alle de der ting der er jo ikke noget større end at få børn men til den tid om fem seks år eller et eller andet der er jeg bare ikke tror jeg til at skulle starte forfra med det hele. Fordi der der kommer til at være kæreste tid, det er der ikke hvis du skal have et barn mere, så starter vi forfra og har ingen kærestetid igen, det er sådan jeg tænker at.. der skal det være vores tid til den tid, for der er børnene i en alder hvor det gør det endnu mere behjælpeligt. 
 • Hvordan kan du holde daniella ud?
  ** griner ** det kan jeg fordi jeg elsker dig, fordi jeg synes du er sød og dejlig, du har da dine kanter.. hvad mener du med det?? Dine små perioder.. men det ved du jo godt.
 • Hvorfor vil du være kærester med en der har så skæve tænder og som der ikke kan finde ud af at passe sit arbejde? Hold kæft det gider jeg ikke svare på.. Det må du sku gerne skrive ned..
 • Hvordan er det at være kærester med en instagrammer og en der deler så meget ud af jeres privatliv?
  Jeg tænker ikke over det.. synes du ikke det kan være for meget? det ved jeg ikke, jeg tænker jo ikke over det altså.. hvis der kommer nogle ting jeg føler du ikke skal dele så har jeg jo sagt det til dig, hvis jeg ikke synes det er okay det du har delt, altså sådan lige som idag.. du måtte da gerne lige have sagt noget inden jeg skal sidde her i forhør. ** daniella fniser.** 
 • Hvor fast besluttet er du på ikke at få flere børn?
  90 %.. uuuuh..
 • Når nu i begge er så unge og med små børn, hvordan får i så tid til at ses med jeres venner?Det gør vi næsten kun når der er fødselsdage og Loge, så bliver de prioteret.
  Ja det er heller ikke nok jo.. nej men, jeg kan ikke se vi har mere tid til det.. når vi også priotere familietid. 
 • Hvad er vores forhold til om ungerne må få slik?
  Altså vi har jo skærpet det en del til i forhold til før, Vi har  skåret meget ned på fippa, men jeg så da helst godt at de ikke fik slik, men det er jo svært når man selv spiser det og de også synes at det er hyggeligt. Jeg synes det er fint.. Novah får ikke noget.. Jeg synes det er fint med Fippe, hun spørger heller ikke så meget mere omkring slik, hun ved hun får det når det er fredag, kontra før hvor du gik og gav hende lidt hen af dagen fordi du også selv spiste.. ** daniella fniser ** hun har et sundt forhold til slik nu. Ja det er blevet meget bedre.
 • Hvad har jannik af uddannelse?
  Jeg er uddannet salgsassistent.. der er ikke så meget sexet i det..

** desuden takker vi for alt den dejlige ros i giver os **

 • Føler du dig snydt på nogle punkter?
  Vi er ret gode til at snakke om tingene, vi er ret ens på mange punkter, vi er også gode til at fortælle hinanden hvordan vi gerne vil have det skal være..
  Ja..Og hvis vi har haft et skænderi så er vi gode til at køre skænderiet langt op, men også gode til at snakke om tingene bagefter, hvad vi skal gøre bedre..
  Vi kendt hinanden i mange år.. siden du var sådan en technomick øgendahl.. (Dont even ask!!)
 • Skal dig og Daniella giftes?
  Selvfølgelig.. 
 • Jeg synes ret tit at det er jannik der tager opvasken og laver mad, brokker han sig ikke over det? Og hvordan kan du få ham til det?
  Jeg tror bare det er fordi jannik han er rigtig god til at lave mad.. og du kan også godt lide at lave mad. Mmmh.. Så der har det bare sådan været at jeg har taget ungerne, givet dem bad, hygget med dem og gjort dem natklar. Ja og så kan jeg ikke lide den måde du vasker op på.. glemmer at tørre kogepladen af.. så vil jeg hellere selv gøre det.

..Der kommer en part 2. men for at I ikke skal have for meget at læse på en gang, så deler jeg det op over nogle gange.  Tak for alle jeres spørgsmål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novahs værelse