Vi renovere badeværelse på budget.

Novahs værelse

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med*

Nu har jeg vitterligt tømt Novahs værelse for værktøj osv. Imens vi har boet her har der på intet tidspukt været frit for det..

selvom hun er ret ligeglad, så er jeg bestemt ikke ligeglad! Men der mangler stadig virkelig noget og jeg kan slet ikke finde ud af hvad.. måske nogle billeder på væggen? Men hvilke?

Det er meget Hvidt og gråt lige nu, men så snart alle kasser kaster op er der fyldt med farve og så har jeg det rart med at der er dæmpet når grundfarverne er enkle.

Men virkelig.. hjælp! Skal der et stort tæppe ind på gulvet i stedet for det lille? Jeg kan slet ikke for en gangs skyld blive tilfreds!

Meget af legetøjet i kan se på Novahs værelse er købt online hos Banditten*, som ligeledes har den skønneste butik på Østerbro i København.

3 kommentarer

 • Matilde

  Måske noget med lidt højde ved den hvide væg. Evt. flyt kommoden derover (med lidt fine legesager ovenpå), samt lidt billeder på væggene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg tænker nogle fine billeder, på den nøgne væg. Gerne hold dem i neutrale farver, da det vil passe bedst ind. Desenio har nogle flotte plakater, som også passer til børneværelset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nogle grønne planter på kommoden og en hyggelig bordlampe ville pynte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi renovere badeværelse på budget.