To jobs?

Vi renovere badeværelse på budget.

Det var slet ikke meningen at badeværelset skulle ordnes udover ny bruser og badeværelses møbler samt males selvfølgelig , men da der kom nogle uventede.. ja problemer besluttede vi at spare lidt ekstra nogle steder for at kunne renovere badeværelset.

Her kan I se hvordan det ser ud nu, fik desværre ikke andre før billeder, typisk daniella flindt..

Lige nu er vi ved at fjerne alt tapetet, der skal filt op og males, der hvor fliserne er taget ned kommer der store lækre mørke fliser, gulvet forbliver det samme men bliver udskiftet der hvor det er pillet op da det virkelig trænger!

Der hvor der er blåt skal vi have KABE – samme farve som vi har i stuen da vi har en rest. Så har vi som sagt købt nyt badeværelses møbel til håndvask osv. Der skal ny ventilation op, vi skal have spot i loftet, badeværelset bliver Hvidt. Og temaet bliver råt og guld! Yaaaas! Det bliver så lækkert – jeg har rådført mig hos min guldinstainspiration Kimiefalk som har hjulpet mig med at finde det helt rigtige spejl.

Spejlet kan købes hos Homeish, til 1.549,- Link lige her Homeish – spejl i jern

Vi har købt de feste knager fra H&M se her

ER DE IKKE FEDE?!! Vi skal helt klart have flere guld/messing dimser på badeværelset!

Den her hylde over wc’et til pynt og lækre sager! – Link lige her Homeish – Hylde i metal

Foran flisevæggen skal vi have en glas brusevæg så man kan se de fine fliser, jeg har prøvet at overtale Jannik til messing look i blandingsbatteri osv. Men det må komme på et andet tidspunkt for der var han ikke helt på ! Men ellers er vi altid fælles om ideerne – han har valgt de fliser vi skal have op og han er lige så dygtig til indretning som jeg synes jeg selv er.

 

Tak fordi I læste med. Glæder mig til at vise jer det færdige resultat.

 

// Daniella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To jobs?