Jeres spørgsmål - Mine svar.

Hvorfor er vores hjem så mørkt?

I er flere der har spurgt om vores stue ikke er mørk, om den ikke bare er ret kedelig og alt for instagram indrettet. Jeg er faktisk glade for disse spørgsmål, for jeg tænker der må sidde flere der tænker det samme, det er netop derfor jeg laver dette indlæg for at I kan få svar på alle jeres spørgsmål.

Vi knokler stadig med at få lavet de sidste ting, der mangler en del ting i køkkenet men vi har lovet os selv at Juleaften,  der kigger vi på et færdigt hus.. ellers 80 % færdigt hus. Vi har bestemt ikke måsen fuld af guldskeer eller et pengetræ i haven, så derfor har vi også prioteret en del, måtte vente, spare op hen af vejen osv.

Forresten, inden vi når videre.. Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret, jeg gør det kun for at vise jer vores hjem og fortælle om hvorfor vi har valgt den indretning vi har samt hvor tingene er fra. Så det er et indlæg helt fra hjertet – Jeg skal dog skrive det er reklame da jeg linker direkte til produkterne, det er blot for at hjælpe jer.

Mange spørger til vores tæppe, det er fra ELLOS – Jeg ligger ikke link ind da jeg ellers så skal skrive reklame, men man skal lige have et skridsikkert underlag under, da det ellers rutsjer lidt rundt. Jeg kunne ikke finde det i samme farve som vores, men her er et magen til i en anden fin farve. Ryatæppe SOHO

Vores sofa er købt hos IDEmøbler, den er tit på tilbud faktisk, vi er virkelig glade for den, da vi nu har plads til gæster eller at vi alle sammen kan ligge ned på en god søndag og bare slappe den.

Vores sorte vitrine skab er fra IKEA – vi valgte at det skulle være det, da her ikke er særlig højt til loftet og for at udnytte væggene skulle give mere lys, ville vi ikke pakke væggene ind i et alt for højt skab, og så til kun 2500 ,- så var det helt bestemt det rigtige valg, det er vi også super glade for. Malsjö Vitrineskab

Vores sofabord er købt hos Sit’ n Sleep, vi havde så svært ved at finde et sofabord i vores rå stil, som skulle kunne holde til børn og samtidig være stort og rundt.. uden at det kostede en bondegård, disse borde er der 4 eller 5 designs i, i forhold til er man til marmor look så kan man også få det med det, og der er 3 forskellige former og størrelser mener jeg.. måske 4 faktisk? Men det fik vi til 1700 kr !! sådan virkelig en god pris for så stort et bord.

Ellers er vores ting generelt bare gaver eller pynt vi har fået rundt omkring. Vi har selvfølgelig pigernes elskede Klipklap stole, dem leger de med næsten hver dag, kravler i, leger tog med osv. De er virkelig pengene værd og kæmpe anbefaling til dem. ByKlipKlap KK Børnestol

Puderne er også købt hos ELLOS, hm hvad kan jeg mere fortælle om.. Vores tvskænk er også fra IKEA af mærket bestå. Alle plakater og rammer er fra Desenio, dem har vi flere gange handlet hos, de har virkelig nogle fede plakater og et kæmpe udvalg!

Boldbassin købt hos kidsworld – det er pigernes legetøj i stuen, ellers har vi kurve og en hel legeafdeling ude i køkkenet, det er ikke helt færdigt endnu derude, men det kommer stille og roligt.

Loftlampe fra Dyrberglarsen,  den er bare så fed! Vi havde så svært ved at finde ud af belysning til stuen, Vi har valgt lampen i sort da den passer rigtig godt ind i farverne i stuen, den er super lækkeri kvaliteten og giver en hel udsmykning i sig selv, det er netop også derfor den skulle have den bedste plads, så man ser den så snart man træder inde i stuen og ikke er gemt væk.  Stort anbefaling herfra. Link lige her – PineApple Medium Pendel

Nu til indretningen, hvorfor er vores væg mørk? Hvorfor sorte møbler? Hvorfor så mørkt? Så mange spørgsmål og faktisk er der kun et svar.

Vi har valgt vores indretning på denne måde, da vi altid godt har kunne lide den farve skala, når man putter om aften eller generelt i sin stue, så giver den mørke stemning for os en helt speciel følelse af hygge, den omfavner os og gør at med nogle tænde stearinlys så får vi en rigtig hulestemning, vi er ikke gode til lyse elementer, vores vægge er lyse ud over Kabevæggen, desuden er vi vilde med den rå stemning og elementer som gør.. at det er det helt rigtige når tingene bliver grå og mørke, beton look, rå væg, det hele flekser virkelig godt sammen i vores øjne, vi har flere gange sagt til hinanden.. Hvor bor vi bare dejligt! Jeg går bestemt ikke op i navn eller mærke på produkter, det er klart at jeg ejer nogle ting så som Lyngbyvase osv. men det er ikke grundet navn, men fordi det enten er arvet eller fordi vi synes det passer godt ind i vores hjem. Jeg forventer aldrig at du vil kunne lide mit hjem, ligesom du ikke kan forvente jeg kan lide dit hjem, men det her er vores hjem og vi har den mest hjemmelige følelse vi nogensinde har haft i de tre boliger vi har boet i sammen.

Jeg håber det her lidt lange indlæg gav lidt mening og at I kan bruge til det noget, at det gav lidt svar på jeres spørgsmål og ellers.. Så smid en kommentar hvis du har spørgsmål omkring et bestemt produkt eller andre ting, for så skal jeg ihvertfald nok svare.

Tak fordi I læste med.

// Daniella.

 

1 kommentar

  • Lækre farver – lækre møbler – lækker familie! Mere er det vist ikke at sige herfra.

    Vi har desværre ikke råd til hus endnu, men vi står skrevet op til nogle (lejede) rækkehuse – og nøjjj hvor jeg glæder mig til at indrette sådan et.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres spørgsmål - Mine svar.