Af hjertet tak til Emilie.

Jeres spørgsmål – Mine svar.

Først og fremmest vil jeg sige tak til alle jer der tog jer tid til at stille et spørgsmål eller ligge en bemærkning, tak for alle de dejlige ord som i har givet mig med på vejen da I kunne stille de spørgsmål I ville, samtidig gør det mig ked af det at flere skal disse mig på mit udseende, sætte sig ting i hovedet som ikke passer og derudover også misforstå hvem jeg er som person, for jeg er en smilende, imødekommende kvinde som nyder at dele hele mit liv med jer alle, derfor gør det mig ondt når I ser mig som en person der ser sig bedre end andre eller som snobbet, for det er jeg bestemt ikke, jeg vil tage jeres ord til mig og prøve at være mere mig selv i videoerne, men .. det er svært hvordan jeg skal gøre det når jeg føler at det virkelig er mig I ser.

Desuden, har mange af jer med jeres spørgsmål deltaget til at jeg faktisk blev super ked af det, I har deltaget i aktivt cyberbulling og faktisk vil jeg meget hellere være set som snobbet eller have grimme tænder, end at sidde tilbage med den smag I må have i munden efter jeres meget modbydelige og grimme kommentarer.

MEN her er alle jeres spørgsmål og mine svar.

– havde du en hård barndom? Nej jeg havde ikke en hård barndom, men jeg husker ikke rigtig min barndom grundet en masse oplevelser.

– Skal I have flere børn? Den er faktisk svær at svare på, for Jannik ønsker ikke flere, han synes vi har rigeligt. Jeg vil gerne have flere men jeg ved ikke hvornår de skulle komme.

– Synes du ikke tit du selv er for meget? Hm, er ked af du har det indtryk af mig, for jeg ønsker ikke at vise jeg er for meget, jeg har intet imod at snakke om mig selv, men jeg er bestemt ikke bedre end andre.

– Hvordan er din kærestes forhold til Novah og Filippa? De har et stærkt forhold, Jannik er verdens bedste far og han er fantastisk god til sine piger.

– Hvordan fik du dit nye job? Jeg blev tagget i at Manostiles søgte en agent, jeg søgte jobbet og kom til samtale men blev først takket nej til faktisk, indtil der blev brug for mig og vi havde endnu en jobsamtale og nu er jeg ansat som helt normalt menneske der søger job.

– Skøn profil,skønne piger!? elsker at følge med i dit fine univers hvor man virkelig kan se der kræses for detaljerne, og dine altid så glade og smilende piger. ? – mit spørgsmål, hvordan endte i med pigernes vildt flotte navne???– tusinde tak for de varme dejlige ord, de betyder så meget for mig! Jamen første navn fandt jeg på, og så ønskede jeg hun blev opkaldt efter min oldemor og farmor til mellemnavn, til Novah blev jeg inspireret af en anden pige der havde navnet Nova til sin datter men jeg ønskede navnet blev lidt længere end blot Nova så vi satte et H på og Phine bagefter.

– Hvordan begyndte det hele med alle dine samarbejder ? – Jamen det startede faktisk med jeg ikke havde særlig mange følgere men lavede en give Away hvor to følgere kunne vinde et par sutsko hver, og sådan nogle små ting.

– Er det ikke op af bakke at bo som alle andre på Instagram? – altså øv at du synes jeg bor som alle andre for prøver virkelig at finde min egen stil, men samtidig, så finder jeg jo inspiration hos andre, så det vel svært at undgå at ens hjem ligner lidt andres.

– Hvorfor praler du så meget med det du ejer? – fordi jeg synes mine piger er fantastiske ? For det er det eneste jeg ejer, er ked af dit indtryk af at jeg praler.: for jeg prøver virkelig ikke at prale men tvært imod være ydmyg og ikke prale – for jeg har røde tal på kontoen og ejer blot et togkort, huset er lånte penge og har egentlig ikke været det dyreste, vi har hverken råd til at rejse eller gøre nogle vilde ting, så jeg “praler” kun over veltjente ting og det jeg er vildt stolt over.

– Tjener i mange penge? – nej på ingen måde, tror vi tjener sådan.. middel? Jeg er først startet job op nu og vi har aldrig haft særlig meget luft i økonomien, men blot prioteret vores penge.

– Skal du ikke lave dine skæve tænder? Altså nej, for hele mit liv er jeg blevet hårdt mobbet med mine tænder.. jeg overlevede min barndom, har haft rigeligt bøjle! Og nu er jeg voksen og er tilfreds med mine bisser, i mine øjne har de bare sin helt egen charme. Ingen er perfekte.. Heller ikke mig eller mine bisser.

– Må dine børn kun gå i voksentøj og mærketøj? Nej bestemt ikke! Jeg elsker gode og billige tilbud, det meste af Filippas garderobe er H&M – Novah har meget WHEAT fordi det er billigt med virkelig god kvalitet. Filippa vælger ofte sit tøj selv så.. tror bare jeg lader det forsætte sådan, så bliver jeg ikke den onde mor.

– Hvad kan du aller bedst lide ved dig selv? – puha det er nok min humor, jeg synes selv jeg er hylene morsom! Om andre synes det? not so much ? men ellers min tro på at der er noget godt i alle mennesker indtil det modsatte er bevist.

– Kan du godt lide at lades som om jeres liv bare er perfekt? – altså.. læs min blog? Mit liv er bestemt ikke perfekt! Puha!! Jeg har gennemgået et livs kamp for stadig at leve den dag idag.. så perfekt? Jeg kæmper med virkelig mange ting som udfordre mig hver dag, vores liv er ikke spor perfekt men helt perfekt for os i vores familie og vi ønsker aldrig at bytte det væk for noget andet.

– Er du ikke lidt snobbet? Øv! Vidste den kommentar ville komme.. alle har faktisk altid sagt det om mig lige indtil de møder mig, jeg er bestemt ikke snobbet, jeg er skør, fjollet og meget ud af posen, elsker at snakke med nye mennesker og hjælpe hvor jeg kan. Så snobbet? Ih, jeg håber vi møder hinanden en dag så du kan ligge det indtryk til siden ihvertfald. ?

– Fik du nogensinde snakket med jeres nabo angående jeres store datter og at hun gik over grænsen med kys osv? – nej ikke rigtig, vi valgte blot at holde os fra hende da jeg ikke vidste hvordan jeg skulle kapere alle de følelser og den vrede på engang hvis jeg skulle konfrontere hende.

– er det hårdt at have to børn? Jeps! Det synes jeg bestemt, men det bliver nemmere og nemmere, samt synes jeg at det er det hele værd.

– Har din krop forandret sig meget efter du har fået to børn? Hvis ja, hvad har du så gjort for at få den til at være som du ønsker. – Ja min krop har ændret sig, såsom brede hofter, blødmave og strækmærker, men har ikke gjort noget for at ændre det faktisk, for.. jeg er egentlig glad for min krop og træning må vente, ønsker ikke at smide tid med mine piger og Jannik væk for træning.

– Hvorfor valgte I at holde jeres barns navn hemmeligt så længe? – Novah var ikke et godkendt navn og fordi vi ikke ønskede andre skulle nå at kopiere vores ide, besluttede vi at holde det hemmeligt. Fjollet men ja, sådan er vi vidst bare hehe

– Hvordan kan I have råd til renovering af hus og så mange lækre ting, når du ikke har haft et job? Altså vi har købt en billigt andelsbolig, der skulle laves en masse så vi fik ekstra nedslag i prisen, vi bor billigere nu end i den lejebolig vi havde før. Vi har samlet sammen igennem lang tid og så har vi sparet sammen, solgt ting vi ikke havde brug for at skrabe sammen til de ting vi ønskede.

– Hvor tit synes du man kan tillade sig at gå i byen når man har børn? Jamen det er vel en smagssag ? Og det er der ikke andre der skal blande sig i end en selv, så længe man har god samvittighed. Jeg er måske i byen 4 gange om året ? Så det er ikke meget, Tilgengæld elsker Filippa at overnatte hos bedste forældre så nogle gange gør hun det selvom vi ingen ting skal.

– Har du nogensinde været ved at gå fra din kæreste? – ærligt, så har vi været meget oppe at skændes.. en gang var meget slem, vi havde det på talefod men ikke værre end at en time efter var vi enige om at det blot var noget pjat og uanset hvor meget vi bliver uvenner! Så elsker vi hinanden og vi kæmpe for at have et sundt forhold og være sammen.

– Kan du ikke være lidt mere dig selv i dine videoer? I stedet for at tale som om du er mere værd end alle andre. Den måde du taler på er urolig snobbet – Altså, føler egentlig jeg er mig selv når jeg filmer, er da ked af hvis jeg lige frem skaber et indtryk af at være snobbet? For det er jeg bestemt ikke! Prøv at filme dig selv og lig det ud.. det er faktisk svære end man tror at være sig selv når man filmer ?

– Føler du dig nogensinde alene når dine veninder ikke har børn? – faktisk ikke! Mine veninder er rigtig gode til at være forstående og respektere at jeg har børn, samtidig er de gode til at tage mine børn til sig og mine piger elsker når vi får besøg af venner og veninder.

– Hvad kan specielt få dig til at unfollow en profil? Hvis profil skriver nedladende eller grimt til andre, udsætter andre for mobning eller er direkte led.(skulle godt nok unfollow mange efter disse spørgsmål så var?)

– Hvordan forholder du dig til debatten om at folk udstiller deres liv perfekt på de sociale medier og er med til at bidrage til et forkert og perfekt billede af dem selv – altså ja den er svær, fordi der er ærlig talt ingen der lever det perfekte liv, vores liv er bestemt ikke perfekt og det synes jeg også jeg prøver at fortælle i forhold til min blog, hvad jeg har været igennem, at jeg har været på kontanthjælp, at vi taber en graviditet – jeg involvere meget mine følgere i mit liv, men jeg elsker også at fortælle dem når der sker gode ting. Så hvis folk har brug for at leve i et glansbillede? Så lad dem, men virkelig.. man må også selv tænke lidt at det blot er en overflade og at det hele måske er lidt anderledes bag skærmen.

– Hvad er dit bedste råd hvis man er usikker på sin krop? Det er at snakke med nogle om det, jeg har været ekstrem usikker på min krop.. Wow! Jeg led også af spiseforstyrrelse så det gjorde det slet ikke nemmere!! Men snakke med en om det og evt gøre noget ved det man ikke kan lide, men bedst af alt huske at vi alle ser fantastiske ud lige meget hvad! Om det er skæve tænder, brede hofter eller andet.. du er smuk og dejlig!

– Hvad fik du egentlig ud af at nævne HTH som reklame? – årh, ville ønske jeg kunne svare, men der ligger en bundet kontrakt så det må jeg desværre ikke! Men kan fortælle så meget at vi har lagt en bunke penge selv og at vi selv har betalt alle hårdehvidevare.

– hvad ville din mening være hvis dine børn får børn lige så tidligt som dig selv? Jeg ville da nok ikke ønske at blive mormor om.. ja under tyve år! Men jeg vil støtte dem i alt min kræft, hjælpe dem hvor jeg kan, men informere dem pænt om at det er deres valg at blive mor, så de må selv tage ansvar, det er ikke en lille leg og man kan ikke aflevere barnet tilbage når det bliver dagligdag, at det er dyrt at få børn og ja.. fortælle dem konsekvenserne ved at få børn. Men til hver en tid vil jeg være mormor for dem og aldrig den store pegefinger, men Lad os håbe de ikke gør som deres mor!

– Hvad er din ynglings del af din krop? – den var svær.. Hm det må nok være mit ansigt, for synes jeg er et ansigt med meget mimik og et ansigt der kan vise følelser meget tydeligt.

– hvordan var din barndom? – jamen den var tryg og varm derhjemme, i skolen var den hård og fuld af mobning og desværre har jeg oplevet mange skrækkelige ting som jeg aldrig vil ønske sker for selv min værste fjende, jeg husker desværre ikke så meget af min barndom men mine forældre har altid givet mig kærlighed og omsorg

– Tænker du nogensinde om man får brugt sin telefon for meget i samværet med sin familie, når man er meget på de sociale medier? HELT BESTEMT! Og jeg har brugt den alt for meget, derfor har vi nogle regler derhjemme og det somregel når pigerne sover jeg bruger den, nogle gange kan jeg godt filme eller vise noget omkring pigerne på de sociale medier som er taget i øjeblikket jeg viser det, men bruger næsten ikke telefonen når jeg kommer hjem eller når de er kommet hjem.

– Hvordan kan man være sammen som kærester, når man har børn? – altså ved ikke helt om jeg forstår dit spørgsmål faktisk, men tænker du spørger om hvorfor vi ikke er gift eller forlovede når vi har børn? Det er af den simple årsag at vi gerne vil vente og at vi er lige så trygge som kærester som vi vil være som gifte så vi har ikke behovet lige nu for at blive gift.

– Ryger du? – jeg ryger når jeg er i selskab uden børn, feks. Med veninder eller i byen. Ellers ryger jeg ikke nej.

– Var du en af de populære piger da du gik i skole? – nej slet ikke! Tvært imod! Jeg rendte tit i måsen af de populære piger, men jeg var bestemt ikke en af dem.

– nogle råd til at få en kæreste hvis man aldrig har haft en? Hm, vær dig selv, så finder man altid den der falder for en og ikke for den person man prøver at være.

– har du en uddannelse? jeps, det har jeg.

– har du ikke overvejet bøjle? – altså er mine bisser virkelig så slemme? Men jo jeg overvejede det som yngre, men jeg går ikke udfra at du har lyst til at betale min tandlægeregning? Så jeg har lært at leve med at jeg ser ud som jeg gør, mine tænder var hovedårsagen til mobning da jeg var barn, så tak fordi du sparker til en der ligger ned.. har endda gået til psykolog pgr af den mobning.. så Hm, hvis nu jeg er glad for mit udseende, er det så ikke det vigtigste?

– Hvor mange tattoos har du og har de alle en betydning? Jeg har fem og kun en har en betydning for hvem jeg har været og hvem jeg aldrig vil være igen.

– Er det købt eller lejet det hus i er flyttet i? – Det er købt, det er en andelsbolig så det har ikke været dyrt og vi sidder faktisk billigere end i vores lejebolig som var mindre.

– Er du gravid? I dont hope so! Ej jeg er ikke gravid og ønsker ikke at blive det lige nu eller de næste mange år.

– fortryder du nogensinde at du blev ung mor? Aldrig nogensinde!! Jeg har fået livets bedste gaver og nåede jo at have bylivet som liv.

– Hvordan har du fået så mange følgere på Instagram/ blevet så populær? – jeg tror faktisk det er pgr af give Aways, dem har folk været vilde med! Det bla. Derfor jeg ikke holder dem så meget mere, jeg vil have folk skal følge mig fordi de har lyst og ikke for at vinde en konkurrence.

– Er du sukkerforskrækket? Bestemt ikke!! Elsker slik og kager.

– er du sukkerforskrækket omkring dine børn? Nope! Alt med måde! Men de må smage hvad de vil. Dog ser jeg ingen grund for at Novah får særlig meget!

– Hvor boede i før og hvor bor i nu? Vi boede i en lejebolig i Hvalsø og nu bor vi i en andelsbolig i havdrup.

– hvordan kan din kæreste holde dig ud? Tjaaaa… pas? Hvordan kan du holde dig selv ud med det spørgsmål, du må have lidt ondt af dig selv.

– Elsker du din kæreste? Det lyder som om han nogle gange bare er der. Næ elsker ham ikke og han er god til at gøre rent.. hvad tror du selv din spegepølse?

– Startede du selv med at kontakte Nogle firmaer for at få nogle ting? Ja og nej, jeg fik ingen ting for det i starten men synes blot at det var et spændende miljø og derfor skrev jeg rundt for at høre om nogle ville lave lidt samarbejde og det var der et firma der gerne ville ??

– Skal I ikke have en nr 3? ? årh jeg håber virkelig en dag! Men ved ikke hvornår, ønsker virkelig en lille dreng !

– hvor lang tid brygger du på at putte Novah? Hun for en flaske i sengen imens jeg står ved siden af og nusser hende lidt, når hun er færdig med den får hun sutten og så går jeg ud og lukker døren og så sover hun.

– Er der en fremtid med dit nye job? Altså kan det skabe en ordentlig karriere for dig? Ja det vil jeg bestemt mene! Jeg er key account manager, så det er da en rigtig fin titel at have synes jeg.

– Hvordan er det at være ung mor og ikke at have en karriere? Hm, hvem er du siden du kan tillade dig dette spørgsmål? Jeg blev færdig med min uddannelse sidste år da jeg skulle til at føde.. sååå det hænger vel sådan sammen at du bedømmer mig fordi jeg var på barsel igennem kommunen? Jeg er ikke ung mor, jeg er 25? Det vel meget almindeligt og jeg har en fin karriere, bare fordi jeg ikke er læge eller advokat så kan jeg vel godt have en fin karriere, jeg har arbejdet siden jeg var 15, så bare rolig! Du betaler ikke din skat til min kontanthjælp, den har jeg vidst betalt selv!

– Hvordan her du tabt dig efter dine graviditeter? Puha.. har bare levet livet faktisk, det kom af sig selv, jeg lever af chokolade.. så har ingen god kur eller gode råd.

– hvad synes du om aldersforskellen på dine børn? For os er den rigtig god, Filippa forstår rigtig meget og kan hjælpe med lillesøster og er virkelig omsorgsfuld overfor Novah.

– Hvordan kan det være du ofte følger folk også unfollower dem få dage efter? Det er desværre sket et par gange hos min profil. – Forstår udemærket din frustration, trust me det er mega irriterende når jeg gentagende gange prøver at følge nogle bestemte profiler og jeg så næste gange ikke følger dem mere, men ved enkle profiler kan jeg trykke følg og så lige bag efter så har den unfollowet.. Har ingen ide om hvorfor den gør sådan..  🙁

– På en skala fra 1 – 10 hvor meget TROR du så, at du får flere børn? puha.. godt spørgsmål, som tingene er lige nu så 1, for lige nu vil ingen af os have flere, slet ikke Jannik, men ingen ved hvad fremtiden bringer. 

– Hvordan har I kunne låne til at købe en bolig, når du var på kontanthjælp? Havde I en opsparing? – Nej vi havde ingen særlig stort opsparing, kun en lille en. Vi har kunnet få lov til at låne de penge fordi vi ville sidde billigere i denne bolig end vi gør i en lejebolig og vores bankdame godt kunne se vi ville komme ind i en sund andelsboligforening. 

– Kan du være en streng mor? Fx. Råbe af dine piger eller lade dem græde i sengen hvis de ikke vil sove osv. – Streng er mange ting synes jeg, jeg er ikke streng i mine øjne men forventer mine piger har respekt for vores regler, at en sengetid er vigtigt at overholde, alt med måde selvfølgelig og ti minutter til eller fra skader bestemt ingen, her er fyldt med kærlighed og omsorg, kys og kram til begge piger hver dag, de kan ikke undgå at bemærke de er elsket og holdt af, men selvfølgelig er der regler. Ingen græder unødigt herhjemme og ingen råbes af, stemmen kan hæves men det er kun for at få dem til at forstå alvoren.

– Har I ikke været gået fra hinanden og så fundet sammen igen? Niks, vi er aldrig gået fra hinanden, vi har været sammen i snart fire år, vi har fået et barn inden vi blev kærester men vi er aldrig gået fra hinanden.

– Hvordan føltes det at skulle planlægge barn 2. gang når første gang var en “upser” (altså på den gode måde) – Vi var begge meget spændte begge to, hvor hurtigt ville vi blive gravide, vi var i dyb sorg da vi tabte første gang og vi snakkede meget om det hele, vi var meget tætte og Jannik var den største støtte på alle måder.

-Hvorfor siger du at du ikke har købt følgere når det er åbenlyst at du har? Du steg med næsten 3000 følgere på en uge. Okay, nu forklare jeg virkelig det hele igen.. Da jeg bliver præsenteret for det der at “købe” følgere, prøvede jeg det en gang… EN gang.. jeg “købte” 10 følgere fordi jeg netop skulle se.. HVILKE følgere får man osv. Det var ikke andet end fake profiler.. problemet var, at der kom seriøst ikke kun 10 ind!!! Det væltede ind med fake følgere.. Jeg prøvede virkelig at følge med at slette dem, men da man kun må slette meget få af gangen så gik det meget langsomt, nå men stadig oplever jeg at de kommer i små stimer.. Jeg prøver virkelig at være obs på at slette dem når de kommer.. PUHA.. Nå men, jeg ønsker ikke fake profiler eller udlandske følgere på den måde, fordi det ødelægger mine statistikker og desuden skriver de en masse klamme ting.. såå trust me!! Jeg ønsker virkelig ikke fake følgere!!!

 

Nåede du til vejs ende? Hvis ja, så hold da ferie for en læse tur.. Men tak fordi du ville læse med hertil.

// Af hjertet tak!! Fra Daniella.

7 kommentarer

 • C

  Jeg er i chok over hvordan man kan få sig selv til at skrive sådan nogle ting til dig! Jeg kommentere aldrig på noget her på Instagram, men det der det er jeg dybt foraget over. Jeg håber ikke, at du tager alle de ting til dig! Jeg syntes det er hyggeligt at følge med i jeres liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mizja

  De personer, som har stillet dig så dumme og direkte nedladende spørgsmål, må have seriøse problemer med dem selv! Andet er der vel ikke rigtig at sige til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Okay, wow. Jeg er i chok. Folk kan være så modbydelige bag en skærm – det er næsten helt komisk!

  Og dine tænder? Ja okay, jeg er DØD-misundelig på dem, og det har jeg været siden jeg begyndte at følge dig for 1 år siden. Og det kommer altså fra en pige, der har haft bøjle. Du har bestemt intet at være ked af det over, smukke, søde du <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Er en af dine stille følgere, og det er sjovt hvordan jeg slet ikke har opfattet dig på den måde, som den ‘hate’ du modtager. Har altid syntes at dine tænder var charmerende og en af dine karakteristika, og synes faktisk også de er pæne. De er jo ikke skæve eller kastet tilfældigt ind i din mund, og kan ikke forestille mig dig med et plastik tandlæge-smil faktisk..
  Dejlige piger!
  Hilsen Danielle (Fandt dig fordi dit navn lignede mit!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Nej dine tænder er overhovedet ikke slemme, de passer til dig og du er en utrolig køn pige. Tror der sidder nogen med meget ondt i røven, siden de har behov for at køre sådan på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Daniella.

  Jeg følger dig på instagram, men skriver egentlig aldrig noget derinde. Men jeg måtte lige ind at læse disse spørgsmål. Jeg må sige, jeg er dybt forarget over, hvad folk kan få sig selv til at skrive!!
  Du virker som en enormt sjov og sød person, kærlig mor og enormt ærlig – på den gode måde. Hatten af for dig og skid hul i de piger, som synes de kan tillade sig at hakke ned på andre. Man tør næsten ikke tænke på, hvilke problemer de sidder og kæmper med.
  Kæmpe skulderklap til dig herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er fuldkommen chokeret over mange af de ubehagelige spørgsmål, du har fået. Jeg sidder virkelig tilbage med en øv-følelse af “tænker alle så dømmende om en, når man taler med dem eller de ser en??”. Jeg har fulgt sig længe nu og har altid opfattet dig som en utrolig varm, ydmyg og nede på jorden person. Derudover synes jeg dine tænder er mega flotte og passer perfekt til dit ansigt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Af hjertet tak til Emilie.