Status på køkkenet.

Af hjertet tak til Emilie.

Du synes nok det er mærkelig jeg laver et helt indlæg til en kvinde, men jeg har brug for at tale åbent til denne kvinde, for hun har gjort noget helt fantastisk for mig som menneske.

Hun har gjort noget uden hun faktisk ved det, hun har hjulpet mig og ikke mindst mit forhold på vej, uden jeg faktisk har sagt det til hende eller spurgt hende til råds.

Jeg har aldrig været typen der var jaloux, udover da jeg fandt sammen med Jannik, ikke den der onde jalousi men han er min og jeg ønsker ikke at dele ham, faktisk ville jeg elske hvis vi brugte hver aften sammen og alligevel ikke..

Jeg har brug for alene tid, han har brug for alene tid.. vi har brug for at give hinanden plads, men jeg har nok været virkelig afhængig af Jannik fordi jeg boede i en by hvor jeg følte mig ensom og alene..

Men Emilie også kendt som Femmeemilie på Instagram, har hjulpet mig igennem en fase.. den der handler at det ” det er okay at Jannik tager ud ” hun har åbnet mig op og fået mig til at indse, han skal sku også ud for at hygge sig, jeg skal ikke være sp afhængig af ham og holde ham i hånden hver eneste aften.

Han har venner der skal passes og det sku sundt at være alene, hun luftede en masse ord og tanker, samt følelser fra hendes side som indgik over i hendes eget forhold, som jeg pakkede med mig og tog med hjem fra vores dag til igsparring – jeg har taget dem op af min skattekiste fyldt med tanker og virkelig tænkt..

Idag skulle Jannik så til fodbold afslutning, i bilen siger han så til mig ” ej hvor er du sød og hjælpsom idag, du slet ikke sur ” nej præcis! For det er ikke sådan jeg ønsker det skal være hver gang Jannik skal ud, som sådan ca sker aldrig!

Han Skal nyde det og glæde sig til at komme ud! Så tak Emilie, du giver så meget til alle os udefra, uden du egentlig ved det. En masse kærlighed herfra til dig.

Tak! ?

2 kommentarer

  • Hvor er det dejligt, at du er kommet dertil, hvor du bare er cool med, at Jannik tager ud. Selv synes jeg heller ikke det er det fedeste, når min kæreste tager i byen, hvilket heldigvis er meget meget sjældent.
    Jeg tror du har helt ret i, at vi skal huske at tænke på, at vores kære mænd altså også har et behov, som ikke altid er at vi sidder skødet af dem. Jeg vil prøve at være lidt mere cool næste gang L skal i byen – selvom der nok går rigtig længe 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvergang Patrick skal ud at more sig, som ikke sker særlig tit bliver jeg jaloux og ked af det fordi jeg ikke ved hvad han kunne finde på, men altid inden han går kysser han mig kærligt og siger han elsker mig, og det burde jeg lytte på – sikke et godt indlæg <3

    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på køkkenet.