Skrot til slot part 1.

Mere KABE?

I får et lille smugkig på hvor langt vi er i forhold til stue og køkken i dette indlæg.

Men I får også lidt indflydelse! For vi har jo lavet en super lækker KABE-væg med farven Cold Steel ‘ det er simpelthen blevet så flot, der skal lige rettes kanter af, men på trods af, at vi aldrig har prøvet det før, så er vi virkelig tilfredse!

Nu er vi dog blevet i tvivl om farven skal køre ud i køkkenet, jeg kan godt lide at linjerne kører ud når man har muligheden for det, eller det er nok mere spiseafdelingen vi tænker på om der skal være en KABE væg i samme farve selvfølgelig.

Vi er ikke bange for at det bliver mørkt for vores stil er sådan, tankerne er mere at der er gråt i stuen, grå bordplade i køkkenet og så vil det se mærkeligt ud hvis det stopper med at være gråt i spiseafdelingen og vores stil vil ændre sig hvis der bare er en stor hvid væg til vores rå møbler – der kommer et stort lyst billede op på den væg. Bag ved spisebordet.

 

Giver det mening?

Indlægget er sponsoreret af KABE Copenhagen.

Tak fordi I læste med.

// Daniella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrot til slot part 1.