MÄT COPENHAGEN

Skrot til slot part 1.

Indlægget er sponsoreret af KABECOPENHAGEN.

Nu er det endelig på tide at udgive første del omkring alt det jeg fortæller så meget om på Instagram.. Nemlig vores boligkøb, hvad der skal laves i vores kommende nye hjem og hvad vi allerede har lavet.

Føest og fremmest må jeg indrømme at det nok er noget af det hårdeste jeg nogensinde har været med til! Eller selvfølgelig kan en fødsel ikke sammenlignes, men stadig! Hold nu ferie, det trækker tænder ud, giver dårligt humør og til tider har man lyst til at kaste håndklædet i ringen, ikke mindst fordi det er begrænset hvad jeg kan lave I huset, især med to små børn omkring mig.

Jannik giver den dog fuld gas hver dag efter arbejde, som I.. seriøst jeg er stolt af ham, jeg skal presse ham lidt og fortælle ham at ” selvfølgelig kan du selv det!” Nogle gange, men for pokker.. det er første gang han gør det hele! Men han har virkelig gjort det godt.

Det er ingen hemmelighed at pengene ikke er store og hver en krone faktisk er lånt, så det er hverken fordi vi har vundet i Lotto eller bare lige kan ansætte håndværkere.

Vi må tage enkle ting af gangen og priotere i stor stil, men altså.. sådan er det vel med alle der køber hus? I så fald, vil jeg hellere lade det tage tid end jeg vil begrave os i en grim gæld!

Men som sagt, alt i huset skal seriøst laves! Der var så slidt og ulækkert, det trængte til den helt store omgang.

Jeg har taget lidt billeder undervejs for at I kan se den process som huset har været igennem.

Sådan så køkkenet ud.. der er vel ikke så meget andet at sige end.. UD MED DET!

Alle mand hjælper til, selv Filippa! Dampet blev der i stor stil! Og alt tapet er væk!

Ny filt er kommet op og hele underetagen er malet hvid, lofter og vægge.

 Selv gulvene har fået en ordenlig omgang kærlighed.

 Og Jannik er startet med de små detaljer rundt omkring som denne væg fra KABE COPENHAGEN – jeg skal nok vise en farve med det endelige resultat – vores farve hedder COLD STEEL. I kan se alle farverne lige her -> Kabe Farver. 

Her nedenunder kan I se alt det vi har lavet i huset og alt det vi skal have lavet i huset.

Næste indlæg vil indeholde plantegning.

Tak fordi I læste med

 

// Daniella.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÄT COPENHAGEN