Kamera & Billedredigering

Projekt “Skrot til slot “

REKLAME!

Nu er der faktisk under en uge til vi får nøglerne til vores nye hjem & nøglerne til det gamle er blevet afleveret idag!

Det er hverken et palæ eller nybyg, det har vi simpelthen ikke pengene til, så vi har som sagt startet med vores egen lille andelsrækkehus på 107 kvm, vi har råd til det og vi bliver super glade for det.

Vi er nået videre i projektet og har lavet en afkrydsningsliste på vores ønsker der skal laves, noget bliver lavet inden vi flytter ind, andet når vi er flyttet ind og noget tredje noget der bliver taget hen af vejen.

Vi får nøglerne D. 5 oktober, det første der skal gøres er rive køkken ned, så ville vi gerne have fuldspartlet og sat filt op men grundet tiden så har vi ikke tiden til det denne gang, så der kommer blot nyt tapet op og bliver malet.

Så skal der sættes nye badeværelsesmøbler op, skabe på badeværelset, ny brusekabine og måske nyt toilet.

Der skal slibes gulve, de bliver ordnet d. 9 oktober og vi satser på de bruger max fire dage, de bliver fine og lyse! Det bliver så lækkert!

Så maler vi hele hytten, det skal gøres på 4 dage, for D. 16.. der skal altså sættes køkken  op for fuld skrue! Så er vi heldige kan vi så småt begynde at flytte D. 18-20′ men der skal knald på og fart under fødderne.

Der skal nye døre i alle værelserne, nye lister/paneler, der skal ligges fliser i hele haven (Den er ikke så stor så derfor ligger vi fliser i den).

Nu tænker i måske, Hvem er nu det jeg står med på billedet? Jo nu skal I bare høre. Det er Thomas som har HTH Roskilde & Køge – vi har med hans hjælp fundet vores drømme køkken. Det bliver alt hvad vi har drømt om i et køkken, han har set alle vores behov og ønsker, han har fået vores køkken til at blive hvad vi ville have. Glæder mig helt vildt til at vise jer det & idag har vi skrevet under på det!

Jeg skal selvfølgelig nok spamme jer løs undervejs i ære vores process og når resultatet er færdigt.

Jeg kan fortælle så meget at jeg får en Quooker! I forstår slet ikke hvor meget jeg glæder mig, vores ovn kommer næsten til at kunne synge og danse, der bliver så meget lækkert lir! Jeg skal selvfølgelig nok vise jer det hele når jeg har lært vores ting at kende.

Hvis ikke I har læst mit blogindlæg med hvilke farver der kommer til at være i køkkenet, så har jeg sat et link ind lige nedenunder som I kan trykke på og læse.

Vores nye køkken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamera & Billedredigering