Spar penge på HappyhelloKuffert.

Janniks fødselsdag + gaver.

Det er knap to uger siden Jannik havde fødselsdag, jeg har valgt at lave et indlæg til dette for at give lidt gave inspiration eller generelt inspiration til hvad vi valgte at lave på hans fødselsdag. Pigerne hoppede med mig i køkkenet, vi fik grint og hygget imens far lå og sov.

 

Det var en lørdag så det store morgenbord var meget oplagt, der blev lavet hans favoritter som er amerikanske pandekager, æg, bacon og pølser, hans ynglings mango appelsin juice, ja faktisk købte han selv de ting ind han gerne ville have og så gjorde vi det klar.

( Nej, jeg røber ikke hvor vores lækre spiseborsstole er fra.. )

Han blev vækket med sang, kys og kærlighed – Filippa kunne næsten ikke lade alle gaverne være.

Han har længe ønsket sig en PlayStation 4, så det var selvfølgelig på tide at han skulle have sådan en. Imod alt hvad han regnede med så stod den der og han var vidst en smule mundlam ” ej skat! ” – Ja mor her tryller en smule engang imellem og fandt et godt tilbud hos Bilka! Min far har givet ham det nye Fifa18, ja et fodbold spil.. når det udkommer her i september.

Han er da ikke til at skyde igennem!

 

Styled .dksendte ham også nogle super lækre gaver, de her super fede sko af mærket Cortica – LinkCORTICA INFINITY 2.5 KNIT SNEAKERS BLACK

 

En lang fed cardigan af mærket Only & Sons Link er Logan Cardigan EXP – Black

Samt disse bukser som er slidte i looket. Virkelig lækre! Link er Blue Distressed Zip Slimfit Jeans.

Tusinde tak fra Styled.dk

De var så hurtige til at levere tøjet det er helt vildt.

 

Senere på dagen kom Janniks forældre med jordbærtærte og kajkager. Derefter gjorde vi os klar og så nuppede vi på kineseren for at mætte maverne, har aldrig været så mæt! Havde for vildt ondt i maven! Jannik miksede et par mojitos sammen og så blev aften ellers nydt med en film og ren afslapning .. eller øjnene lukkede kl 22.00… men alt i alt en helt fantastisk dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på HappyhelloKuffert.