Sofaaaaaa!

Ting I ikke vidste om mig!

 

Drikker aldrig mælk hvis mælken ikke er fra selv samme dag og kartonen er Åbent i forvejen.

Jeg er utrolig dobbelt moralsk – det er både postitiv og negativ.. ihvertfald hvis man er mig, så kan det godt være positivt.
Eksempel : Jannik slår en prut = jeg vil skilles! Jeg slår en prut på skødet af Jannik, & jeg tisser næsten i bukserne af grin.

Jeg skal hele tiden nusses.. sådan virkelig hele tiden! Jannik ved godt at når jeg kryber hen til ham så er det daniella der skal nusses! Filippa er begyndt på det samme.. hun ligner vidst lidt sin mor!

Hvis folk slår en bøvs eller prut så holder jeg vejret og går væk, ellers er jeg sikker på at deres gasser kommer ned i mit lunge system.. det kan vel ikke være sundt?

Intet udover Jannik og ungerne holder mere end tre år, okay selvfølgelig mine veninder men primært sådan alt i hjemmet agtigt bliver skiftet ud efter tre år, er Jannik ved at blive sindssyg over det? Ja! Elsker jeg at sælge, skifte ud og købe nyt? Ja!!!

Mit ansigt er enormt elastisk !! Jeg bevæger virkelig meget mine øjenbryn, ansigt og mimik når jeg snakker – det er virkelig irriterende og folk skal nok minde en om at man kan lave mærkelige ansigter.

Jeg kan ikke finde ud af at sove i ske.. hyggeligt? Ja! Rart? Nej? Det er det da ikke for nogle, man får det varmt, kan ikke vende sig og så ender man altid på en af siderne og jeg skal virkelig ikke risikere min plads i sengen!!

Når jeg skal sove, er intet lyd eller lys tilladt! Som i.. jeg er virkelig irriterende, at sove med kan I godt læse ikke? Nå, men selvom Jannik har headset i og skruer helt ned for lyset, så kan jeg mærke det!

Karklude er det klammeste, i gruppen sammen med edderkopper og at være alene hjemme! Det er nok de tre ting jeg hader allermest! Karklude.. selvom vi skifter dem hver dag så bliver jeg virkelig itvivl om hvor ny den er! Så derfor har jeg et misbrug af karklude! Og rør dem helst ikke hos andre!

Jeg prøvede engang at lave en MGP sang sammen med nogle andre veninder i folkeskolen, det endte med vi for det meste bare spiste bonbon bolcher..

En anden veninde i min folkeskole og jeg ville starte et cheerleaderhold i en alder af 14 år fordi vi havde set bring it on.. aaah.. de drømme altså!

– skal der laves en til af disse ?

Tak fordi I læste med!

// daniella

3 kommentarer

  • Sus

    Jeg troede seriøst at jeg var den eneste som kunne finde på at holde vejret når jeg går forbi nogen som prutter, bøvser eller hoster ? – Ligesom jeg troede at jeg var den eneste som hader karklude og virkelig HADER andres karklude..

    Godt at hører at jeg ikke er alene, om mine særheder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Synes også det er dobbeltmoralsk at brokke sig over, at naboen larmer (du nævner bl.a. råber, kalder på hunden og smækker med en dør). Det er altså ganske almindelige hverdagslyde (ok selfølgelig, hvis ikke det er ekstremt.. ). Men altså en dør smækker nemt i, når man har gennemtræk pga. sommervarmen. Og at kalde på sin hund? come on.. Er sikker på at dine piger har grædt og skreget om natten (hvor der i de fleste ejer- og lejeforeninger skal være ro!)
    Så måske du skal overveje at flytte på landet, eller bare tænke på, at hele verden ikke behøves tage hensyn, fordi du har taget et valg om at få børn. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det kunne være mig altså, på så mange punkter. At sove i ske sker heller ikke herhjemme. Måske de første 10 minutter, mens det stadig er hyggeligt og dejligt, men så bliver der godt nok også vendt numse mod numse bagefter ?
    Jeg skal også have HELT ro og mørke når jeg skal sove. Noget så lidt som den røde stand-by prik fra fjernsynet får jeg tics over.
    Og nå ja, så “startede” en folkeskoleveninde og jeg da også et bette band, der primært bestod i at synge i hårbørster foran spejle ???

    Tak for et skønt opslag, der lige fik mig lidt tilbage i tiden i tankerne ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofaaaaaa!