Sådan bliver vores nye køkken!

Inspiration til vores kommende stue.

Som mange af jer ved, så har vi jo valgt at sælge stort set alle vores møbler i vores hjem.
Det betyder selvfølgelig at der skal nye møbler ind, det er virkelig ikke det nemmeste, for Jannik og jeg har virkelig forskellig smag, jeg vil selv mene min er mere moderne og til tider lidt vovet, hvor imod Janniks stil er mere tidsløst og herreagtig..  Der er jo intet der er mere rigtig end det andet, men det er helt klart svært så at blive enige om de lidt større ting.

Vi er begge enige om at vi gerne vil have en stor sofa, der skal være plads til gæster, den skal være lækker og virkelig være god at sidde i, men det betyder ikke at det er det samme udseende vi så kommer frem til, jeg ønsker jo ikke han bare skal give sig, men som ofte når han rynker lidt på næsen over de ting jeg har valgt, så sidder han bagefter “Ej, det er jeg faktisk glad for.”

Feks. Da jeg havde fået “Ellos Tæppet” hjem, så fik han øjne så stor som thekopper og var svært utilfreds.. Hvor nu da jeg sagde jeg ville sælge det, så kom samme udseende, for nu var han jo blevet ret glad for vores tæppe.

Jeg var ude med en veninde for at teste sofaer, jeg forelskede mig virkelig i nogle lækre nogle og jeg er sikker på at hvis Jannik sætter sig i dem så kan han godt se lidt bort fra udseendet. Jeg vil rigtig gerne have en stor flyder sofa, men lidt stof der minder lidt hen af Velour, samtidig må der gerne være en masse små puder som gør at sofaen er en man ligger virkelig godt i, sæderne skal være virkelig dybe så man kan smide puderne ned på gulvet og tillade sig at falde i søvn på den, samtidig må den gerne se minimalistisk ud.. Ja okay, jeg gør det nok heller ikke nemt for mig selv.. Men jeg har virkelig fundet nogle lækre nogle i ILVA.

Her har jeg lagt nogle af mine inspirationsbilleder op i forhold til sofa, det er lidt svært at fange de helt rigtige billeder på nettet da de åbenbart ikke har alle de modeller stående som de har opstillet dem i butikken.

 

Nogle sofaerne er nok lidt en drømmesofa, ved at den er over budgettet og at det måske ikke er den mest børnevenlige sofa.. Men det er sundt at drømme.. Ik? Nummer et, er helt klart en favorit! Hvilken en kan I bedst lide?

 

Tak fordi I læste med.
//Daniella

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver vores nye køkken!