Jeg søger jeres hjælp!

Første del af vores fra skrot til slot – Køkken.

Idag skal vi ud for at se på køkken en sidste gang, vi har været hos Kvik en gang og HTH en gang, nu skal vi Lige fordi HTH igen, vi har faktisk fået lavet et færdigt køkken hos dem begge på tegning osv.

Det er virkelig svært at vælge sådan et køkken, for det er jo en kæmpe ting! Og er det nu det helt rigtige man vælger til en selv? Kommer man til at fortryde? Hvad med farverne ? Bordpladen, håndvask.. årh der er meget at tage stilling til!

Men vi vil virkelig gerne have der bestilt nu så vi ikke skal stresse rundt!

Vores køkken er meget større end det vi har nu, men ikke et stort køkken. Det giver os meget og så er det et Ukøkken, da det er andelsbolig er det begrænset hvad vi egentlig må lave ved køkkenet! Eller hvilken vej det må vende osv.

Men nu skal vi som sagt lige et ekstra smuttur forbi HTH idag, så.. har I nogle gode råd vi skal have med i baglommen når vi skal tænke køkken?

Jeg skal nok vise det endelige resultat så andre kan få inspiration både fra tegning, opstilling, hvorfor vi har valgt de forskellige ting vi har og så selvfølgelig når køkkenet er sat op.

Tak fordi I læste med.
// Daniella.

1 kommentar

 • Maria

  Hej Daniela!
  Blev nysgerrig da du skriver, at det ikke er alt i må lave som i vil, da det er en andelsbolig. Hvordan kan det være? Eller; hvad må i ikke?
  Vi bor selv i andelsbolig, og her må vi selv bestemme alt, så jeg undrede mig. Da vi selv skal til at ha lavet køkken, kan det jo være jeg lige skal forbi formanden og spørge ?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg søger jeres hjælp!