Skal jeg virkelig retfærdiggøre vores oplevelse?

Jeg søger jeres hjælp!

?

Jeg har virkelig svært ved at finde ud af hvilken stil jeg skal køre i forhold til billeder herinde, hvad har I lyst til at se på Instagram?

Skal det være bolig, børn, outfits? Skal det være farvede, kolde, eller grå billeder? Jeg vil så gerne høre hvis der er ting I ønsker at se mere af, lige nu er det selvfølgelig svært med boligen da den bliver pakket mere eller mindre ned stille og roligt, men ellers så bare giv den fuld gas på hvad I ønsker at se herinde.

I skal selvfølgelig følge med i vores udvikling af vores kommende bolig, det slipper i bestemt ikke for!

Og er der ting I synes man ikke bør dele herinde?

Rigtig god aften.

Daniella.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg virkelig retfærdiggøre vores oplevelse?